slipknot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τι 13 ρε μπόιζ και γκέρλς, 2 σελίδες μου βγάζει εμένα.
paschalia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Έχω πολλά χρόνια να γράψω και δεν θυμάμαι που ακριβώς βρίσκεται,αλλά κάπου στο πακέτο του word υπάρχουν δείγματα βιογραφικών.
Garnele Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Θα σταθώ μόνο στην πρώτη απορία: είναι δυνατόν να σκέφτεσαι σοβαρά να δώσεις βιογραφικό χειρόγραφο; Λοιπόν, άκυρο, αλλά πρόσφατα συζητούσα με τον καθηγητή μου στα γερμανικά για το βιογραφικό και μου έλεγε πως στη Γερμανία παίζουν δυο ειδών βιογραφικά, το αντίστοιχο επιγραμματικό με τις χρονολογίες κλπ που έχουμε κι εδώ και το "λεπτομερειακό" το οποίο είναι χειρόγραφο και σε μορφή γράμματος. Η τεκμηρίωση στο "γιατί;" ήταν η προφανής, δηλαδή η σκιαγράφηση του πορτρέτου που μπορεί να γίνει από το γραφικό χαρακτήρα.
Toufas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 το covering letter λες γκαρνελα? και πανω απο 2 σελιδες ποτε στο βιογραφικο
Garnele Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το Ausführlicher (detailed) Lebenslauf. Στο οποίο ξεκινά κανείς γράφοντας Αγαπητοί κυρίες και κύριοι, Εγώ, η Γκαρ Νελε, που γεννήθηκα τότε εκεί, πήγα εκεί σχολείο, σπούδασα τότε εκεί, τελείωσα τις σπουδές μου τότε, κλπ κλπ
Cue Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ΚΘα σταθώ μόνο στην πρώτη απορία: είναι δυνατόν να σκέφτεσαι σοβαρά να δώσεις βιογραφικό χειρόγραφο; Μόνο αν θέλεις να σε προσλάβουν ως καλλιγράφο. Όχι, είναι πάρα παρα πολύ κακή ιδέα το χειρόγραφο και σίγουρη αποτυχία. Μπορεί εσύ να βλέπεις πχ συναισθημα, ΟΚ, αλλά ο υποψήφιος εργοδότης βλέπει προχειρότητα, έλλειψη γνώσης ΗΥ και γενικά a waste of his f*ckin' precious time. Διαφωνώ. A nice touch θα έλεγα και ένας έξυπνος τρόπος να ξεχωρίσεις. (φυσικά για καλιγραφικό μιλάμε) Σαν applicant που απλά στέλνεις μία κόλλα A4 θες κάτι που να τραβήξει το μάτι του εργοδότη από την στοίβα. Θυμάμαι παλιότερα μία εταιρία που έστελνε χειρόγραφα thank you notes σε κάθε order. Το europass το θεωρώ απαράδεκτο και ένας λόγος είναι ότι δεν έχει personal touch. Έχω αναλύσει το θέμα βιογραφικών ώρες που κάποια περίοδο φίλοι και γνωστοί ερχόντουσαν σε μένα για να το μεταμορφώσουν Το όνομα να ξεχωρίζει. Όταν ο άλλος θέλει να βρει το βιογραφικό σου, μη τον κάνεις να ψάχνει. "Γεώργιος Παπαδόπουλος" Ένα personal statement όπου δηλώνεις ποιος είσαι και τι θες. "Έχω θάψει το μισό Ηράκλειο γιατί είμαι το πιο γρήγορο φτυάρι" Bullet points και όχι walls of text για το τι έχεις κάνει. "Ανταύγες στην Μαρία Αντουανέτα" Αριθμοί όπου μπορείς. Όσο πιο μεγάλοι τόσο καλύτεροι. "325.112 άτομα έχω κάνει ban στο insomnia " Keywords , υπευθύνη, δημιουργία, οργάνωση κτλ. "Υπεύθυνος για τον καλοπισμό των φυτών" Δραστηριότητες/Βραβεία κ.α. οτιδήποτε σε κάνει να ξεχωρίζεις. "Miss Boobs 2009" Sample βιογραφικό.
little loulou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ωπα..ωπα..cue! παιδικε φιλε του τρουφα μας..ειδικος στα βιογραφικα ειπες? να στο στειλω να το δεις και να μου πεις?εε?εε?εεε? το εφτιαξα..με βαση αυτο που μου εδωσε ο λουσι..αν και διεγραψα πολλα πραγματακια..αντι να το δωσω με παυλες,προτιμησα να τα διαγραψω.
Cue Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Χαχα, ξέρω γω, στείλτο. Αν με αυτά που έγραψα και με το sample δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι αντίστοιχο.
mindtrapper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Διαφωνώ. A nice touch θα έλεγα και ένας έξυπνος τρόπος να ξεχωρίσεις. (φυσικά για καλιγραφικό μιλάμε) Σαν applicant που απλά στέλνεις μία κόλλα A4 θες κάτι που να τραβήξει το μάτι του εργοδότη από την στοίβα. Θυμάμαι παλιότερα μία εταιρία που έστελνε χειρόγραφα thank you notes σε κάθε order. Το europass το θεωρώ απαράδεκτο και ένας λόγος είναι ότι δεν έχει personal touch. Έχω αναλύσει το θέμα βιογραφικών ώρες που κάποια περίοδο φίλοι και γνωστοί ερχόντουσαν σε μένα για να το μεταμορφώσουν Το όνομα να ξεχωρίζει. Όταν ο άλλος θέλει να βρει το βιογραφικό σου, μη τον κάνεις να ψάχνει. "Γεώργιος Παπαδόπουλος" Ένα personal statement όπου δηλώνεις ποιος είσαι και τι θες. "Έχω θάψει το μισό Ηράκλειο γιατί είμαι το πιο γρήγορο φτυάρι" Bullet points και όχι walls of text για το τι έχεις κάνει. "Ανταύγες στην Μαρία Αντουανέτα" Αριθμοί όπου μπορείς. Όσο πιο μεγάλοι τόσο καλύτεροι. "325.112 άτομα έχω κάνει ban στο insomnia " Keywords , υπευθύνη, δημιουργία, οργάνωση κτλ. "Υπεύθυνος για τον καλοπισμό των φυτών" Δραστηριότητες/Βραβεία κ.α. οτιδήποτε σε κάνει να ξεχωρίζεις. "Miss Boobs 2009" Sample βιογραφικό. Βέβαια καλό θα ήταν αν θέλει να πείσει κανέναν να μην βάλει δυο "f" στο proficient
Finn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Έχει κάποιος όρεξη και διάθεση να ρίξει μια ματιά το βιογραφικό μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.