snowman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εδω και 4 μέρες δεν μπορώ να μπώ στον MSN με τίποτα....Εχω κάνει όλα τα test και ότι προτείνει το troubleshoot. Όλα "λέει" είναι φυσιολογικά...εγώ πάντως MSN δεν βλέπω!! Εχω κάνει άπειρες φορές uninstall/install αλλά τζίφος!!.... Μέχρι και port στο router του άνοιξα(αυτό που προτείνει:1863) και πάλι τίποτα!!! Το error code Που βγάζει είναι το 81000306..... Δεν αντέχω άλλο!!!! Έχει κανέις καμμιά ιδέα???? Thanx!!! P.S.---> Δούλευε κανονικά μέχρι πριν 4 μέρες!!!
Greek-Lord Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Σου παραθέτω ό,τι βρήκα με ένα γρήγορο search στο google: 1. Εάν χρησιμοποιείτε τείχος προστασίας ή δρομολογητή, βεβαιωθείτε ότι στο MSN Messenger επιτρέπεται πλήρης πρόσβαση. Το Messenger χρησιμοποιεί τη θύρα HTTP (80). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Βοήθεια για το τείχος προστασίας ή το δρομολογητή σας. 2. Εάν έχετε προγράμματα προστασίας από ιούς ή από λογισμικό spyware, βεβαιωθείτε ότι δεν έρχονται σε διένεξη με το MSN Messenger. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις της προστασίας από ιούς και από λογισμικό spyware, ανατρέξτε στη Βοήθεια των σχετικών προγραμμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό spyware, μεταβείτε στην τοποθεσία Web για spyware του Microsoft Microsoft. 3. Εισέλθετε ξανά στο MSN Messenger. Εάν δεν μπορείτε να εισέλθετε, δοκιμάστε ένα από τα εξής: * Αν χρησιμοποιείτε σύνδεση μέσω τηλεφώνου, μπορεί να έληξε το χρονικό όριο της σύνδεσης. Δοκιμάστε να εισέλθετε πάλι αργότερα. * Εάν ο υπολογιστής σας αποτελεί μέρος ενός εταιρικού δικτύου, επικοινωνήστε με το διαχειριστή δικτύου για να βεβαιωθείτε ότι το δίκτυο επιτρέπει την πρόσβαση στην υπηρεσία MSN Messenger. Εάν καμία από αυτές τις ενέργειες δεν λύσει το πρόβλημα, μπορεί να είναι εσφαλμένες οι ρυθμίσεις TCP/IP ή να πρέπει να εγκατασταθεί πάλι ο προσαρμογέας δικτύου. Επικοινωνήστε με την ISP (Υπηρεσία παροχής Internet. Μια εταιρεία που παρέχει πρόσβαση στο Internet.) ή τον κατασκευαστή του υπολογιστή για βοήθεια. Edit: Τα windows σου είναι up to date;
-NetHawk- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Start-->Run-->cmd Γραψε ipconfig/flushdns, και πατα ENTER. Επισης δοκιμασε και τα παρακατω: MSN Messenger 7.0 (By delete they mean uncheck the box.) *. Delete the entries under SOCKS Version 4. *. Delete the entries under SOCKS Version 5. *. Delete the entries under HTTP Proxy Server. *. Click OK two times to save the settings.
telcomfreak Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 δυστηχως το εχω αντιμετοπισει και γω αυτο το θεμα ειναι οτι εφτιαξε μονο του χωρις να κανω ακτι εγω οποτε δεν ξερω να σου πω το μονο που συμπερενω ειναι οτι ο μπιλ τα εχει παιξει παλι
thanocaster Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Όταν το έκανε σε μένα με το που διόρθωσα τα DNS μου έφτιαξε αμέσως.....
Chinaski Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 hmerominia kai ora upologisti einai sosta ruthmismena?
snowman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 @Greek-Lord : Τα έχω κάνει!!! Και τα windows μου up-to-date!!! @[NetHawk] : Επίσης το έχω κάνει!!! @telcomfreak : Περιμένω μήπως φτιάξει και εμένα...αλλά όλος ο κόσμος είναι κομπλέ εκτός απο εμένα!!!! @Chinaski : Time/date όλα κομπλέ!!!! Έβρυ μπόντι ιν δις τάουν χαζ εμ.εσ.εν. εξέπτ του μι!!!
snowman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Όυτε το .gaim κάνει login!!!!!!!! Που παλιότερα έκανε γιατί το χρησιμοποιούσα!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙ????
snowman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Οχι φίλε Greek-Lord.... Έχω ΟΤΕ με D-Link!!!
x_vagos_x Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εγώ είμαι online και με τα δύο που δοκίμασα... τώρα πριν λίγο... [ forthnet με Zyxel ]
snowman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εγώ είμαι online και με τα δύο που δοκίμασα... τώρα πριν λίγο... [ forthnet με Zyxel ] Όλος ο κόσμος μέσα είναι εκτός απο εμένα!!!! Ρε λέτε να έχω τσιμπίσει κανά ανεπιθύμιτο έντομο!!! Δοκίμασες μέσω webmessenger; Το έχω δοκιμάσει!!! Μπαίνω κανονικά από webmessenger!!!
x_vagos_x Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ωραίος... Κάτι τέτοιο το έψαχνα... [ καλύτερο και από portable είναι αυτό... ] @ snowman, δοκίμασες αντι-εντομικό;
Greek-Lord Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Φοράς κάποιο antivirus;Αν ναι ποιο;Κάτι σε spyware μου μυρίζει..Κάνε ένα scan με HiJackThis για καλό και για κακό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.