georgemarios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 χαίρετε, εχετε να προτεινετε καποιο καλο βιβλιο για c#? Να μην ειναι για dummies ή αρχαριους στο προγραμματισμο, εννοω να εχει καπως γρηγορη ροη και να περιεχει (οσο το δυνατον) τα τελευταια features της γλωσσας. Ευχαριστω
djapal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 δεν ξέρω αν έχει βγάλει ο Πετρούτσος για C#. Για ρίξε μια ματιά γιατί τα βιβλία του είναι πολύ καλά.
georgemarios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ιιιιισως ειμαι περιεργος, αλλα δε με βολευει να διαβαζω στα ελληνικα βιβλια για προγραμματισμο. Τιποτε καλο αγγλικο εχετε διαβασει τελευταια?
vaggelis_cha Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Deitel Visual C# 2005 How to Program (2nd Edition) (How to Program) Wrox Beginning Visual C# 2005 (Wrox Beginning Guides) και Professional C# 2005 (Wrox Professional Guides)
georgemarios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστω για τις απαντησεις deitel ε? πλακα πλακα με αυτους ξεκινησα την C...... πολυ καλοι συγγραφεις κατα τη γνωμη μου
djapal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 ιιιιισως ειμαι περιεργος, αλλα δε με βολευει να διαβαζω στα ελληνικα βιβλια για προγραμματισμο. Τιποτε καλο αγγλικο εχετε διαβασει τελευταια? Ναι κι εγώ δε μπορώ, αλλά όταν ξεκίνησα να διαβάζω vb.net, πήρα αυτό το βιβλίο και πραγματικά με βοήθησε πολύ. Δεν είναι οι κλασικές βλακειούλες που γράφουν απλοποιημένα συνήθως. Αν και πλέον έχω σταματήσει να διαβάζω κανονικά βιβλία και επικεντρώνομαι σε code samples που τα τροποποιώ όπως θέλω ή παίρνω κομμάτια τους και τους αλλάζω τα φώτα!! Ας είναι καλά το διαδίκτυο και οι μηχανές αναζήτησης!!
Daredevil Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 χαίρετε,εχετε να προτεινετε καποιο καλο βιβλιο για c#? Να μην ειναι για dummies ή αρχαριους στο προγραμματισμο, εννοω να εχει καπως γρηγορη ροη και να περιεχει (οσο το δυνατον) τα τελευταια features της γλωσσας. Ευχαριστω dokimase to msdn
snowman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πρόσφατα άρχισα να διαβάζω: O'Reilly C# Cookbook 2nd Edition Και νομίζω πως είναι πολύ καλό!!! Γενικά ο O'Reilly μου αρέσει!!!!
georgemarios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 dokimase to msdn αστειακια ε? χεχε ορισμενα πραγματα ειναι αυτονοητα. Φυσικα και θα κοιταξω code samples και στο CodeProject και λοιπα προγραμματο-σαιτς, φυσικα και θα ανατρεχω στο MSDN και φυσικα θα ψαχνω στα διαφορα φορουμς οπως κανω τα τελευταια 8 χρονια που προραμματιζω....... Συνηθως ομως ξεκινω απο βιβλιο (δινω σημασια στο υποβαθρο, δε μου αρεσει να ξεκινω επιφανειακα με μικροπαραδειγματα γιατι αφηνουν πολλα κενα) και γιαυτο η αρχικη ερωτηση ηταν του στυλ "πεσατε σε τιποτε καλο τωρα τελευταια"? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους
Daredevil Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 george an asxoleise 8 xronia me programmatismo, kai den 8es eisagwgiko biblio gia c# para poly apla pas sto msdn kai diabazeis ekei. To msdn den einai mikro paradeigmatakia mono. An 8es na arxiseis na programmatizeis se VS 8a prepei na ma8eis oti to advance biblio gia vs c# einai to msdn, apo kei kai pera to xaos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.