anthony_88 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδια. Απο τις 15/9 εχω κανει αιτηση για νεα τηλεφωνικη συνδεση στην Αθηνα...Μεχρι χθες στα ραντεβου των συνεργειων μου λεγανε οτι το δικτυο τους εχει καποιο προβλημα και εχει χαθει η φορμα ενεργοποιησησς του αριθμου μου. Αριθμο μου εχουν δωσει. Σημερα λοιπον μου λενε οτι στις 18/10 θα ερθουν τεχνικοι για να ενεργοποιηθει η γραμμη. Μια χαρα μεχρι εδω μικρο το κακο. Αν και εφαγα ενα μηνα καθυστερηση... Ελα ομως που θελω να βαλω και φοιτητικο Internet και χρειαζομαι αντιγραφο λογαριασμου του ΟΤΕ, το οποιο δεν εχω. Ρωτω και μου λενε οτι αρκει ενα χαρτι που να πιστοποιει οτι ειμαι ή εστω οτι θα γινω συνδρομητης...Μια χαρα... Το θεμα ειναι οτι εδω και ενα μηνα τους παρακαλαω να ενεργοποιησουν το τηλεφωνο για να κανω αμεσως μετα την αιτηση ADSL ωστε οταν αρχισουν τα μαθηματα (26/10) να εχω Internet... Kai σας ρωτω: Αν εγω παω αυριο να κανω αιτηση για φοιτητικο ADSL με ολα τα παραιτητα δικαιολογητικα, οι διαδικασιες θα ξεκινησουν στις 18/10 που θα ενεργοποιηθει η γραμμη? Και αν ναι, σε ποσο καιρο απο τοτε θα εχω ADSL? De γινεται οι διαδικασιες να ξεκινησουν απο τη μερα που θα κανω την αιτηση ωστε μετα τις 18/10 να απομενουν λιγοτερες μερες για την ενεργοποιηση? Αν στην τελικη εχω ενα θειο στη Κορωνη lol μηπως γινεται το ADSL να ενεργοποιηθει γρηγοροτερα?
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 oi ergasies tha energopoiithoun otan mpei to noumero giati ekeipano tha ginoun ola.min perimeneis na ginei kati pio prin.to poli na akirothei i aitisi an den iparxei noumero.nai an exeis mparmpa stin koroni sou bazoun adsl tin idia mera kiolas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.