Προς το περιεχόμενο

Το Firefox χελωνίζει...

ipnotistis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά, ενώ έχω μεγάλη εκτίμηση στο Firefox, τώρα πάει σα χελώνα.. Αργεί να μου ανοίξει, και φορτώνει σχετικά αργα.. (καμια σχεση με ταχύτητα ιντερνετ)

Είχα βάλει extensions, αλλά αποφάσισα να τα βγάλω. Η διαφορά ήταν κάπως αισθητή αλλά οχι τρομακτική. Θα μπορούσα να το απεγκαταστήσω και να το ξαναβάλω, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει, είναι γιατί γινεται αυτό?

Σημειωτεόν ότι έσβησα το ιστορικό και cookies και τα λοιπά αλλά πάλι η διαφορά δεν είναι μεγάλη.

Δημοσ.
Ακριβώς!

Μπορείτε να κατεβάσετε την 2.0 RC2 από εδώ

Και εγώ RC2 ήθελα να πω! Την RC1 δε θα την έτρεξα πάνω από τρεις μέρες. Οι αυτόματες ενημερώσεις του Firefox με πήγαν στην RC2. Αλλά και με την RC1 δεν έχω να αναφέρω κάποιο πρόβλημα (στο λίγο διάστημα που τη χρησιμοποίησα), ούτε ταχύτητας φυσικά!

Δημοσ.
μια απ'τα ιδια φιλε.σερνεται.

+ οτι δεν εχει αξιοπιστο pop-up blocker.

Α, ναι όντως. Η έκδοση 1 δεν είχε (αξιόπιστο pop-up blocker) και το πρόβλημα εξακολουθεί και στην RC2.

Δημοσ.

Δεν είναι ώρα για να πούμε και για άλλη μια φορά ποιος έιναι ο καλύτερος browser παίδες... Καλύτερος είναι αυτός που βολεύει τον καθένα, άσχετ αμε την ταχύτητα...

Εμένα με βόλεψε ο Firefox την ώρα που αποδεδειγμένα ο Opera είναι αρκετά πιο γρήγορος...

Σχετικά με το άνοιγμα το κάνει κι εμένα και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Η RC είναι συμβατή με τα extensions και τα themes της <1.x.x ???

Δημοσ.
Δεν είναι ώρα για να πούμε και για άλλη μια φορά ποιος έιναι ο καλύτερος browser παίδες... Καλύτερος είναι αυτός που βολεύει τον καθένα, άσχετ αμε την ταχύτητα...

Εμένα με βόλεψε ο Firefox την ώρα που αποδεδειγμένα ο Opera είναι αρκετά πιο γρήγορος...

Σχετικά με το άνοιγμα το κάνει κι εμένα και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Όταν εγκατέστησα την RC μου εγκαταστήθηκε σαν ξεχωριστό πρόγραμμα. Έχεις την 1.5 και την 2.0 RC ξεχωριστά.

Όταν πρωτοξεκινάς την RC θα ψάξει για συμβατές εκδόσεις όλων των extensions.!

Εμένα πάντως δεν μου βρήκε καμία απ' όλες!! :evil:

Δημοσ.

Απεγκατέστησα την 1.5.0.7 και πέρασα την RC1 χωρίς να χρειαστεί να κάνω back up στους σελιδοδείκτες ή στα extensions. Μετά την εγκατάσταση της RC1 όλα δούλευαν μια χαρά. Themes δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά νομίζω πως ούτε με αυτά θα υπάρχει πρόβλημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...