bbbb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά χαίρετε είμαι καινούριος στο αντίκειμενο που λέγεται intel dual core.Έχω αγοράσει αυτές τις μέρες ένα pc με cpu E6300 με την μητρική GA-945PL-S3.O Επεξεργαστής είναι χρονισμένος στο 7*200 δηλ.1,4ghz.Γνωρίζετε μέχρι πόσο μπορώ να το ανεβάσω με ασφάλεια με δεδομένο ότι θα χρησιμοποιώ την ψύκτρα που ήδη έχει το pc και το ότι το pc είναι 24ώρες ανοιχτό και σε λειτουργία λόγω του ότι είναι playout server?
GoriLLakoS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ο nick_p εχει δικιο...ολοι σχεδον οι conroe με στοκ ψυξη και στοκ βολτς πανε στα 3-3,2 σταθεροι.... Μερικοι 6600 πανε και στα 4G με αερα....αλλα οχι στοκ ρευμα...
nick_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ο nick_p εχει δικιο...ολοι σχεδον οι conroe με στοκ ψυξη και στοκ βολτς πανε στα 3-3,2 σταθεροι.... Μερικοι 6600 πανε και στα 4G με αερα....αλλα οχι στοκ ρευμα... πες τα ρε Βασιλη γιατι θα βγουμε απο τα ρουχα μας στο τελος.......8) εχουμε φαει ατελειωτες ωρες δοκιμων για να ποσταρουμε αποτελεσματα και εντελη κανενας δεν τα διαβαζει........ τσαμπα ο κοπος Billy.....τσαμπα....:razz:
agpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Τα post είναι χρήσιμα, ακόμα και αν δεν απαντά κάποιος. Τα διαβάζω και κάποιες φορές μου χρησιμεύουν αργότερα. Το forum έχει και πληροφοριακό χαρακτήρα. Έχω, όμως, την απορία: για πόσες ώρες τρέχετε μετά το prime95;
nick_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Τα post είναι χρήσιμα, ακόμα και αν δεν απαντά κάποιος. Τα διαβάζω και κάποιες φορές μου χρησιμεύουν αργότερα. Το forum έχει και πληροφοριακό χαρακτήρα.Έχω, όμως, την απορία: για πόσες ώρες τρέχετε μετά το prime95; τι εννοεις για ποσες ωρες??? το prime το τρεχεις για να δεις αν ειναι σταθερο το μηχανημα σου με το overclock που εχεις κανει.....οσο πιο πολυ ωρα το αφησεις τοσο εισαι πιο σιγουρος οτι παιζει καλα..........πρωσοπικα μετα το περας της 1 ωρας κατα την γνωμη μου ειναι σταθερο το μηχανημα και αυτο εκτος οτι βαριεμαι να το αφησω παραπανω δεν νομιζω πως θα σε κοψει σε κανενα παιχνιδι-εφαρμογη εαν βγαζει 1 ωρα prime...
agpr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Μπορεί να είναι αρκετό, μπορεί και όχι. Θυμάμαι παλαιότερα που ενώ πέρναγε το prime για 3-4 ώρες, έβγαζε αργότερα λάθη. Αναγκάστηκα να το κοιτάξω περισσότερο, όταν ένα παιχνίδι μου κράσαρε. Από τότε το άφηνα να τρέχει τουλάχιστον 8 έως 12 ώρες. Φυσικά για διπύρηνους επεξεργαστές τρέχω ένα prime για κάθε πυρήνα.
nick_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.Μπορεί να είναι αρκετό, μπορεί και όχι. Θυμάμαι παλαιότερα που ενώ πέρναγε το prime για 3-4 ώρες, έβγαζε αργότερα λάθη. Αναγκάστηκα να το κοιτάξω περισσότερο, όταν ένα παιχνίδι μου κράσαρε. Από τότε το άφηνα να τρέχει τουλάχιστον 8 έως 12 ώρες. Φυσικά για διπύρηνους επεξεργαστές τρέχω ένα prime για κάθε πυρήνα. συμφωνω αλλα για να σου βγαλει προβλημα μετα απο τοσες ωρες παει να πει πως θελει ισα ισα 10-20MHz κατεβασμα για να εισαι rockstable.......... και μερες ολοκληρες μετα δεν προκειτε να σου παρουσιασει καποιο προβλημα...8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.