Ικαρι.ώτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2002 Λίγο κουφό αυτό που θα ρωτήσω αλλά θα το ρωτήσω. Έχω στον υπολογιστή μου τα Win.Mell.Μπορώ να εγκαταστήσω και τα Win '98.Eννοείτε ότι έχω χωρίσει τον σκληρό σε κομμάτια.Θα τρέχουν τα λειτουργικά χωρίς να επηριάζει το ένα το άλλο;
random Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2002 Τα Win.Mell τι είναι? τα Windows Μελισσανίδης edition? σοβαρά τώρα, με τους "κανονικούς" τρόπους, δηλ. boot με δισκετα/cdrom, και setup του λειτουργικού δεν μπορείς. Το πιθανοτερο να σου βγαλει μυνημα οτι το os στο C (Me), ειναι νεωτερο απο αυτο που θες να βάλεις (98). Γίνεται με κάποιες ματσακονιές τύπου system commander, αλλα αν δεν είσαι εμπειρος δε στο συμβουλέυω. Πολύ μπέρδεμα, με ελάχιστο κέρδος. Και να το κάνεις, αν στο μελλον θέλεις να εγκαταστήσεις κατι άλλο (πχ format C αντικατασταση των Me, ή τρίτο os typoy XP/NT,) θα έχει πρόβλημα το 2ο os ta 98.
skeptic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2002 Ama thes mporis na valis to Connectix Virtual PC opou exis enan 2o ikoniko ipologisti mesa sto diko su me sxedon ola ta liturgika pu thes ektos MAC.An endiaferese gia agora epikinonise mazi mou sto mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.