qspock Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Επ'αυτού: Το Pioneer 585A διαβάζει idx/sub και srt υπότιτλους; Κυρίως τους πρώτους; Ναι διαβαζει με το καταλληλο frimware (το αυγκεκριμενο ειναι και 1253). Στο παρακατω λινκ θα σου λυθει η απορια http://projects.gdion.biz/pio380-585a/index.html Τις προαλλες μου ειχε χαλασει το τηλεχειρηστηρια του Yamada 6600. Εψαχνα λοιπον να βρω καινουργιο divx player με MEDIATEK τσιπακι (εννοειται) να αγορασω. Περιττο να σας πω οτι εφτυσα αιμα, δε βρηκα τιποτα σαν αυτα που εκανε το Yamada μου, και ευτυχως ενα παλικαρι (ο mod του Yamada Greek forum) μου εστειλε ενα μεταχειρισμενο τηλεκοντρολ για το 6600. Πραγματικα με εσωσε! Εν ολιγης αν καποιος θελει: 1) Mediatek chip (PBS, τελεια υποστηριξη text υποτιτλων, Prologic II, warmth filters, edge enhance, tone boost, bass boost, equalizer κλπ κλπ κλπ). 2) Greek subtitles παντα με hacked f/w στα mtk. 3) 5.1 Dolby Digital direct output. Μονοδρομος αν δεν διαθετης εξωτερικο DD αποκωδικοποιητη. Επισης DTS direct 5.1 output! 4) Υποστηριξη υποτιτλων idx/sub. Nαι και αυτο υποστηριζεται με καταλληλο RISC (firmware). 5) Ρυθμιση εντασης ηχου (βασικοτατο αν δεν διαθετεις ασυρματο τηλεχειριστηριο για τα ηχεια σου). Κι αυτο προστεθηκε σε επιπεδο firmware στο παραπανω link για το Pioneer! 6) Ελληνικο αντιπροσωπο να το διαθετει προς πωληση (LOOOOL) Τοτε καλυτερα να παιξει ...LOTΤO Ειλικρινα! Το μονο που ενδεχωμενος να πληροι τις παραπανω προϋποθεσεις ισως ειναι το Pioneer που ψαχνεις paredwse. Αλλα δεν ξερω σιγουρα για το τι διαθετει το menu του (καλα pdf δεν βρηκα) και με ψιλοπειραζει το οτι την ενταση την ρυθμιζεις με τα κουμπια 1 και 4 κρατωντας τα πατημενα περισσοτερο απο καποιο χρονικο διαστημα.
Dark_Rex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Αν και τώρα που το σκέφτομαι, πιο πλήρες μου φαίνεται το Pioneer DV-696A... Η ερώτηση βέβαια (για τους υπότιτλους) ισχύει. To αγορασα χτες! Δυστυχως δεν υποστηριζει,σε divx ελληνικους υποτιτλους. Κατεβασα καποιο firmware apo kapoio site (σουηδια) το οποιο ομως δεν εκανε τιποτα. Αν καποιος γνωριζει αν υπαρχει firmware για ελληνικα,θα το εκτιμουσα αν το ανεφερε. edit:Yποστηριζει Ελληνικους υποτιτλους , απλά θελει language code 2018.
nickth206 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Paidia mipos mporei na mou pei kapoios epeidi eimai ligo asxetos pos mporo na do tis divx tenies me greek subtitles sto dvd player xoris na vgazei symbola?To montelo einai lg to pira prosfata gia tin tv.Eyxaristw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.