Προς το περιεχόμενο

Dvd Player pou diabazei divx tainies ?

doctor31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalimera se olous sas!

Thelo na agoraso ena dvd player pou na paizei tis tainies pou katabazo apo to internet,diladi tainies se morfh divx.Kserei kapoios na mou proteinei kanena modelo? Kai mia erotisi gia autous pou asxoloudai: Efoson kathe ligo kairo bgainoun nea codecs pos einai dunaton na ta diabazei to dvd player? H apla den tha ta diabazei! Any help? Euxaristo

Δημοσ.

υπαρχει ενα σονυ,δε θυμαμαι μοντελο ,στο mediamarkt,στα 84 ευρω,που παιζει ελληνικους,χωρις firmware update.(εκτος του κλασσικου gvg 420,στα καρφουρ,αλλα μεχρι το σαββτο-προχθες-,δεν υπηρχε σε κανενα καρφουρ στην αθηνα-πηρα σε ολα τηλ-,κ ουτε ηξεραν ποτε θα ξαναφερουν).

• Super Moderators
Δημοσ.
Λίγο ποιό πάνω σε τιμή (150 ? περίπου)απο το LG είναι το πολύ καλό Pioneer 585a το οποίο είναι και universal .

Επ'αυτού: Το Pioneer 585A διαβάζει idx/sub και srt υπότιτλους; Κυρίως τους πρώτους;

Νομίζω κάποιο post του zavlakas είχα πετύχει για firmware update για το ελληνικό encoding αλλά η απορία μου έγκειται στο file format των υποτίτλων...

Edit:

Αν και τώρα που το σκέφτομαι, πιο πλήρες μου φαίνεται το Pioneer DV-696A... Η ερώτηση βέβαια (για τους υπότιτλους) ισχύει. :)

Δημοσ.

ρε σεις πηρα απο το practicer με 34 ευρω amstrad dvd mp3 player, παιζει τα παντα απο avi Πλην του καινουριου format του nero. μπαιζει mpeg4 και απο ηχο wma mp3 και δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο να σας πω. Διαβαζει επισης jpeg kodac picture και αλλα πολλα. Ειναι αρκετα καλουλι φτηνο το χω 6μηνες . Κι αν απαθει κατι παιρνετε αλλο μονο 34 ευρω!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε σεις πηρα απο το practicer με 34 ευρω amstrad dvd mp3 player, παιζει τα παντα απο avi Πλην του καινουριου format του nero. μπαιζει mpeg4 και απο ηχο wma mp3 και δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο να σας πω. Διαβαζει επισης jpeg kodac picture και αλλα πολλα. Ειναι αρκετα καλουλι φτηνο το χω 6μηνες . Κι αν απαθει κατι παιρνετε αλλο μονο 34 ευρω!!!!

Ερωτήσεις:

Από υπότιτλους; Δοκίμασες srt; Δοκίμασες idx/sub; Ελληνική κωδικοποίηση στους υπότιτλους;

Region 2 ή γίνεται εύκολα Region free;

(σε έπρηξα μάλλον :neutral:)

Δημοσ.

paredwse το ξέρεις ότι είναι πολύ απλό να μετατρέψεις τους idx/sub υπότιτλους σε sub (αν και δεν ξέρω το κατά πόσον υπάρχει το ανάλογο tool για mac)? και ακόμα πιο εύκολο να τους βρεις κάπου στο net??

• Super Moderators
Δημοσ.
paredwse το ξέρεις ότι είναι πολύ απλό να μετατρέψεις τους idx/sub υπότιτλους σε sub (αν και δεν ξέρω το κατά πόσον υπάρχει το ανάλογο tool για mac)? και ακόμα πιο εύκολο να τους βρεις κάπου στο net??

Ξέρω ότι είναι εύκολο να μετατρέψεις idx/sub υπότιτλους σε srt. :)

Υπάρχει και σχετικό πρόγραμμα για MacOS, λέγεται Sub2Srt. Αλλά επειδή προτιμώ την ευκολία μου (κοινώς βαριέμαι να κάθομαι να μετατρέπω), θα προτιμούσα ένα DVD player που να διαβάζει κατ'ευθείαν idx/sub αρχεία. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...