Προς το περιεχόμενο

Pia apo tis dio na paro?

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την X1900XT αν έχεις σκοπό να παίξεις Oblivion και ορισμένα ακόμα παιχνίδια που μπορείς να έχεις HDR+AA.

( άκυρο το 1ο ποστ )

Προφανώς κι ο Bill εννοεί την X1900XT.

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι παραπληροφορείτε το παιδι!

Ρε Bill δεν θέλω και ούτε έχω σκοπο να αμφισβητίσω τις γνώσεις σου αλλά οπου και να έχω ψαξει η Χ1900ΧΤ δίνει καλύτερα αποτελεσματα από την 7950GT όπως πχ εδώ.

Δημοσ.

Εγω θα εψαχνα να βρω μια καρτα το πολυ μεχρι 220ε, οποτε καμια απο τις δυο. Αν περιμενεις (σχετικα πολυ) θα παρεις με 250ε καλυτερη καρτα και απο τις 2 με υποστηριξη dx10. Αν θες καρτα εδω και τωρα ψαξε να βρεις μια 1900Gt με 200 και κατι ευρω ή μια 7900GS με τα ιδια λεφτα αλλα χειροτερες επιδοσεις.

Δημοσ.
Ρε παιδια γιατι παραπληροφορείτε το παιδι!

Ρε Bill δεν θέλω και ούτε έχω σκοπο να αμφισβητίσω τις γνώσεις σου αλλά οπου και να έχω ψαξει η Χ1900ΧΤ δίνει καλύτερα αποτελεσματα από την 7950GT όπως πχ εδώ.

Ακριβώς. Κ όχι μόνο είναι πιο γρήγορη η X1900XΤ, έχει και καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Δημοσ.

Ρε Bill στο δευτερο link που έδωσε το παιδί είναι η 7950GT! Τεσπα μαλλον μπερδεμα εγινε!

Δημοσ.

Ati... μακράν καλύτερη. Βέβαια πριν την πάρεις να ξέρεις ότι δεν είναι ότι ποιο αθόρυβο οπότε ίσως πρέπει να ψάξεις και καμιά ψύκτρα.

Δημοσ.
Ati... μακράν καλύτερη. Βέβαια πριν την πάρεις να ξέρεις ότι δεν είναι ότι ποιο αθόρυβο οπότε ίσως πρέπει να ψάξεις και καμιά ψύκτρα.

bale kai 30 eyra gia psikta kai eisai ok

gia tin ati panta

Δημοσ.

Ουτε και η Nvidia ειναι ησυχη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...