gfgeo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 παιδιά θέλω οπωσδήποτε κάποια βίντεο από το site του fox αλλα δεν ξέρω πως να τα κατεβάσω. το youtube δεν κάνει τίποτα...
v-tidus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Αν θέλεις να αποθηκεύσεις βίντεο από youtube,και έχεις firefox μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επέκταση videodownloader από το site του firefox. Για να δεις έπειτα τα βίντεο που έχεις κατεβάσει,χρησιμοποίησε τον riva flv player που είναι και free!! Edit:Sorry για την λάθος απάντηση(τώρα το είδα),πάντως τώρα έχεις άλλη μια εναλλακτική λύση για βίντεο.
gfgeo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 η εναλακτική λύση αφορά το fox? γίνεται?
v-tidus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 η εναλακτική λύση αφορά το fox? γίνεται? Μάλλον όχι,δεν γίνεται φίλε μου. Όταν ανέφερες το fox στην αρχή,εκ παραδρομής,νόμιζα τo firefox. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις record την οθόνη σου με κάποιο πρόγραμμα όπως το camtasia,όμως τα αρχεία που θα πάρεις θα είναι τεράστια σε μέγεθος.
gfgeo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 den peirazei. to meiono me movie maker. einai free. kanei record kai video? tha to koitakso to koitaksa. den einai free. kserete kapoio free? me video?
gfgeo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 vrika to wm recorder alla den einai free. mallon den exei free
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.