Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμένα αρχεία χρήστη!HELP!

beretta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Χθές το βράδυ κρέμμασαν τα windows στον υπολογιστη ενός φίλου και αποφασίσαμε να τα ξαναπεράσουμε αφού πρώτα σώσουμε τα υπερπολύτιμα αρχεία του.Εβαλα τον σκληρό δίσκο του στο δικό μου μηχάνημα ώστε να μπορέσω να τραβήξω τα αρχεία του.Το πρόβλημα ειναι ότι οταν πάω να μπω στο φάκελο Documents and Settings\ονομα χρήστη μου βγάζει το μύνημα ότι δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση ,άρα και δεν μπορώ να μπω να δώ το φάκελο my documents.Ο φίλος μου είχε βάλει κωδικό πρόσβασης για να μπένει στα windows αλλά καμία άλλη ασφάλεια.Υπάρχει τρόπος που να με βοηθήσει να διαβάσω τα αρχεία?Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.

Μπορεις να μπεις με δικαιωματα administrator και απο το Control Panel να αλλαξεις τον κωδικο προσβασης του χρηστη σε οποιον θελεις εσυ.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά εφόσον κρέμασαν τα Windows δε γίνεται να μπει να βγάλει τον κωδικό.

Κάνε ακριβώς τη διαδικασία που περιέγραψες αλλά χρησιμοποίησε κάποιο recovery tool.

Δημοσ.

Οταν βαλεις το δισκο του στο συστημα του, προσπαθησε να κανεις και take ownership του folder. Μετα μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου full access.

Αν παλι δεν γινεται μαλλον ο φιλος σου ειχε κρυπτογραφησει τα αρχεια και το ξεχασε. Δυστυχως σε αυτην την περιπτωση αν δεν επανελθει το αρχικο συστημα μπορει να μην υπαρχει λυση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...