Προς το περιεχόμενο

Τηλεφωνα 00800

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να τηλεφωνησω για μια δουλεια σε αριθμο μεγαλης εταιριας, τυπου 00800-κλπ

Μου ειπαν σε αλλο τοπικ οτι ξερουν(πως ξερουν δεν ειπαν) οτι το νουμερο αυτο, που αφορα τεχνικη υποστηριξη, εχει κανονικη χρεωση ελλαδας.

Εγω ομως δεν το ξερω.

Κι επειδη το θεμα ειναι τεχνικο και μπορει να χρειαστει να μιλησω και μια ωρα στο τηλεφωνο, για να μην δω καμια λυπητερη, ρωτω:

τα νουμερα αυτα, εχουν στανταρ χρεωση? ποια?

Πως μπορω να τσεκαρω οτι δεν γινεται η χρεωση της αρκουδας οπως πχ προς πολλες χωρες του εξωτερικου?

Δημοσ.

Οχι, στην apc τηλεφωνω.

Καλεσα τον οτε να μου πει, μου ειπαν δεν υπαρχει τροπος να το διαπιστωσουμε τι χρεωση ειναι. Ισως επεσα σε ασχετο.

Εκανα ενα search στο google και βρηκα οτι και η Motorola εχει ενα αναλογο τηλεφωνο που λεει οτι ειναι χωρις χρεωση.

Εν τελει?

Δημοσ.

stratospr αλλο νουμερο ειναι το 800-κατι και αλλο το 00800-κατι. Απο την στιγμη που μπαινουν 00 καλει εξωτερικο και ειναι στην ευχερια της εταιριας αν θα εχει χρεωση η κληση σου ή οχι...

Για να στο λεει προφανως ισχυει αυτο, αν δεν εισαι σιγουρος ομως και δε βγαζεις ακρη παρε μια τηλεκαρτα ή χρονοκαρτα ή κατι τετοιο και κανε μια κληση προς τα εκει να δεις ποσο σε χρεωνει...

Δημοσ.

Υπαρχει ενα τηλεφωνο απο 00800 για την Ευρωπαικη Ενωση.Το ειχα καλεσει απο θαλαμο του ΟΤΕ με καρτα και δεν ειχε καμμια χρεωση.:-D :-D Νομιζω ηταν καπου στην κεντρικη ευρωπη.:-D

Δημοσ.

Στο site της apc (http://www.apc.com/support/contact/index.cfm) με χώρα Greece βγάζει νούμερο για τηλεφωνική υποστήριξη 00800 125924. Μάλλον αυτός που πέρασε τα στοιχεία στο site δεν έγραψε σωστά το νούμερο. Για δοκίμασε χωρίς τα μηδενικά στην αρχή για να δεις που βγαίνει αυτό το νούμερο...

Δημοσ.

Δούλευε η κοπελιά μου παλαιότερα στον ΟΤΕ στις διεθνείς συνδιαλέξεις και ξέρω οτι πραγματικά δεν υπάρχει σταντάρ χρέωση αλλά εξαρτάται από την πολιτική της εταιρείας. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς τους αριθμούς είναι μπλοκαρισμένοι από Ελλάδα.

Δημοσ.
φίλε, βρήκα αυτό εδώ...

το 00800 (+800) είναι το International Freephone Service.

Δες το και μόνος σου εδώ...

Χρησιμο! Αν και δεν ειναι ιδιαιτερα επεξηγηματικο, απο την ονομασια του παραπεμπει σε 'δωρεαν' υπηρεσια. Να ειναι ομως οντως ετσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...