antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δεν υπονόησα ότι είναι παράλογο, εντύπωση μου έκανε . Θα δοκιμάσω το απογευματάκι να πάρω mouse/keyboard (logitech MX5000) και gamepad (logitech rumblepad 2) στο σαλόνι για να μου φύγει η περιέργια. Αλλά δε νομίζω να μπορώ να βοηθήσω και πολύ στην επιλογή σου, γιατί εκτός ότι το set είναι λίγο πιο πάνω από το budget που αναφέρεις, δε στο προτείνω σαν ιδιαίτερα καλή αγορά.
Strategos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 einai pontiki mono to g7, alla telia setakia den iparxoun opote oi poio poloi ta pernoun ksexorista. Egw px exw ena aplo microsoft keyboard twn 5 eurw, enw podiki to g7.
damioan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Βρήκα τρόπο και περιόρισα την απόσταση απο το PC εως το σημείο που θα το χρησιμοποιώ στα 6-6,5 μέτρα απο 10 μέτρα που προανέφερα. Απο ότι κατάλαβα για να κάνω τη δουλειά μου χρειάζομαι ή RF ή Bluetooth. Αλλά επειδή το ΒΤ είναι λιγουλάκι τσιμπημένο παίζει κάτι σε RF που να καλύπτει την απόσταση και να παίζει εκεί μέχρι 70-άντε 80 ευρώ;
Strategos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 RF se apostasi diskolo , mono me BT tha kalifthis.
damioan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Στα 2.4ghz το gamepad της logitech όπως προανέφερα τα καταφέρνει μια χαρά(τουλάχιστον μέχρι τα 7-8 μέτρα που το έχω δοκιμάσει). Σετάκια της logitech στα 2.4 υπάρχουν απο ότι ξέρω αλλά συνήθως στο site δεν αναφέρουν την εμβέλεια. Για παράδειγμα έχω καταλάβει ότι όσα set δουλεύουν στα 27Mhz έχουν εμβέλεια το πολύ 2 μέτρα. Έχω δει σε site στο εξωτερικό σετάκια στα 900Mhz με εμβέλεια 30ft=10m.Και έχω ακούσει και για σετάκια στα 2.4Ghz στα 10μ. Για το bluetooth ξέρω και εγώ ότι φτάνουν 10μ.Αλλά είναι αρκετά ακριβά(πάνω απο 100?. Για αυτό το λόγο ρωτάω μήπως και έχει κανείς προσωπική εμπειρία απο RF... Για να βαδίσω στα σίγουρα...
damioan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποδείχτηκε ότι τελικά είχες δίκιο stratego..Το bluetooth είναι καλύτερο απο πολλές απόψεις. Αν αντι για το εργοστασιακό στικάκι του bluetooth βάλω ένα με μεγαλύτερη εμβέλεια θα επεκτείνω και την ακτίνα δράσης του πληκτρολογίου; Α τελικά μάλλον θα προτιμήσω το Wireless Entertainment Desktop 7000 ποια είναι η γνώμη σας;
Strategos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 emena pandos to g7 pianei 8 metra mesa sto spiti sigoura gia parapano den dokimasa, iparxei i seira MX me bluetooth tis logitech pou katapinei tis bataries.
damioan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Τελικά πήρα το lg s510 το οποίο κάνει μια χαρά τη δουλειά του σε απόσταση 5-6 μέτρων ,και παρεμβάλεται και ένας τοίχος.
Lafas1987 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Είναι έτσι το ύφασμα νομίζω με τα ασύρματα και μάλιστα με αυτά που δουλεύουν με ραδιοφωνική συχνότητα (RF). Έχω το παρακάτω Keyboard και mouse που μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ok. Δεν μου κρατάει και πάρα πολύ η μπαταρία. Μια βδομάδα... Βασικά είναι και αναλόγος τη χρήση ρε παιδιά... Εγώ όταν παίζω line age 12ωρα τι να μου κάνει το κακόμοιρο το mouse! http://www.lordpercy.com/logitech_mx3100.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.