Προς το περιεχόμενο

Troei tis bataries to mouse

Strategos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egw eixa ena tis dreamax (mia moufa..) to opoio parolo pou to ekleina kathe vradu (kai xwris na paizw polla paixnidia) kathe 10 meres zhtouse ena zeugari mpataries! telika phra ena logitech ensurmato kai katharisa :D

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Logitech mediamouse. Μπαταρίες αλλάζω κάθε εξάμηνο.

Ο αδερφός μου έχει αυτό το σούπερ ντούπερ microsoft που έλεγε ο φίλος πιο πάνω, φτηνό μεν αλλά καλό και εκείνο επίσης θέλει μπαταρίες κάθε εξάμηνο.

Laser και Bluetooth καθαρίζουν τις μπαταρίες με αβυσσαλέους ρυθμούς. Όλα αυτά τα ποντίκια της logitech με τις μπαταρίες Λιθίου λίγο λαίμαργα μου φαίνονται ή οι μπαταρίες τους είναι πολύ αδύναμες.

Η χλιδή πληρώνεται.

Δημοσ.

Logitech Desktop Bluetooth MX 5000 Laser...

BT Πληκτρολόγιο αλλαγή κάθε 4 μήνες περίπου

BT Ποντίκι MX 1000 Laser φόρτιση ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ

χωρίς μπαταρίες... χωρίς τίποτα :)

Δημοσ.
Logitech MediaPlay Τελείως μούφα σε 3 μήνες ξέβαψε...Με fujitsu hydropower 2000 mAh γύρω στους 2.5-3 μήνες

Ναι ρε φίλε, το παλιοαρούρι!!! Απαράδεκτο!!!

Παρόλα αυτά μου άρεσε το σχήμα, το φως του και τα πολλά βολικά πλήκτρα και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω. Και από ποιότητα γενικότερα είναι πάρα πολύ καλό, αυτό το πράγμα με το ξεβάψιμο αν είχαν προσέξει...

Αρκετά σου αντέχει. Ξέχασα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ εδώ ακριβές αλκαλικές και αντέχουν 6 μήνες. Το θεωρώ μεγαλύτερη σπατάλη να χαραμίζεις σε χειριστήρια επαναφορτιζόμενες, καλύτερα μία στις τόσες ένα καλό ζευγάρι αλκαλικές.

Δημοσ.

Το ξέρω...και δέν το πήραμε και κοψοχρονιά!Γενικά πάντως με τις επαναφορτιζόμενες την έχω καταβρεί λόγω φωτογραφικών κτλ.Με τις hydropower έχω τραβήξει και 350 φωτό σερί με φλάς κλπ!Και 4 πρώτες απο αυτές τις έχω 2 χρόνια,φοβερή οικονομία και οικολογικά άν το δείς λίγο το θέμα αξίζει. sorry για το offtopic!

Δημοσ.

chriskk το παράδοξο είναι οτι το αναλώσιμο στέκεται στο ύψος του 2 χρόνια και το επώνυμο hardware τα φτυσε σε 3 μήνες η βαφή!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πιο απο αυτά είναι οικονομικό(μέχρι 70?) και μπορεί να επικοινωνήσει σε απόσταση 10 μέτρων με τοίχο να παρεμβάλεται χωρίς να κάνει κολλήματα και διακοπές;;;;

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα και δεν έχω βγάλει άκρη...(εννοώ σετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι).

Please Heeeelp....:confused:

Δημοσ.

Κι εγώ με ένα wireless mouse Logitech αγορασμένο τον Σεπτέμβριο μια φορά έχω αλλάξει μπαταρίες.. Κι αυτό πριν από ούτε ένα μήνα.. Με πάρα πολλή χρήση καθώς είμαι φοιτητής και το λαπτοπ δεν σβήνει σχεδόν ποτέ..

Δημοσ.
[...] απόσταση 10 μέτρων με τοίχο να παρεμβάλεται χωρίς να κάνει κολλήματα και διακοπές;;;;[...]

Κάποιο με καλώδιο >10m :razz:.

Είναι δυνατόν να επικοινωνεί ένα bluetooth ποντίκι με το dongle αν παρεμβάλεται τέτοιο εμπόδιο; :?

Δημοσ.

Το ασύρματο χειριστήριο(gamepad) της Logitech πάντως έχει μεγάλη εμβέλεια και με κλειστές πόρτες... Ψάχνω ένα σετάκι πληκτρολόγιο ποντίκι με την ίδια ασύρματη τεχνολογία ... Δεν είναι και τελείως παράλογο αυτό που ζητάω...:-)

Το Logitech g7 δεν είναι ποντίκι μόνο;

Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απόκριση στο πόστ....Αν κάπoιος έχει εμπειρία απο κάτι καλό ας συμπληρώσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...