Leros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 egw eixa ena tis dreamax (mia moufa..) to opoio parolo pou to ekleina kathe vradu (kai xwris na paizw polla paixnidia) kathe 10 meres zhtouse ena zeugari mpataries! telika phra ena logitech ensurmato kai katharisa
Voodooman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Logitech mediamouse. Μπαταρίες αλλάζω κάθε εξάμηνο. Ο αδερφός μου έχει αυτό το σούπερ ντούπερ microsoft που έλεγε ο φίλος πιο πάνω, φτηνό μεν αλλά καλό και εκείνο επίσης θέλει μπαταρίες κάθε εξάμηνο. Laser και Bluetooth καθαρίζουν τις μπαταρίες με αβυσσαλέους ρυθμούς. Όλα αυτά τα ποντίκια της logitech με τις μπαταρίες Λιθίου λίγο λαίμαργα μου φαίνονται ή οι μπαταρίες τους είναι πολύ αδύναμες. Η χλιδή πληρώνεται.
dimi7RiS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εγω εχω ενα logitech bluetooth....καθε τριμηνο αλλαζω, αλλα το λιωνω ολη μερα δουλευει!
RapidShade Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Logitech Desktop Bluetooth MX 5000 Laser... BT Πληκτρολόγιο αλλαγή κάθε 4 μήνες περίπου BT Ποντίκι MX 1000 Laser φόρτιση ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ χωρίς μπαταρίες... χωρίς τίποτα
zedone Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Logitech MediaPlay Τελείως μούφα σε 3 μήνες ξέβαψε...Με fujitsu hydropower 2000 mAh γύρω στους 2.5-3 μήνες
Voodooman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Logitech MediaPlay Τελείως μούφα σε 3 μήνες ξέβαψε...Με fujitsu hydropower 2000 mAh γύρω στους 2.5-3 μήνες Ναι ρε φίλε, το παλιοαρούρι!!! Απαράδεκτο!!! Παρόλα αυτά μου άρεσε το σχήμα, το φως του και τα πολλά βολικά πλήκτρα και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω. Και από ποιότητα γενικότερα είναι πάρα πολύ καλό, αυτό το πράγμα με το ξεβάψιμο αν είχαν προσέξει... Αρκετά σου αντέχει. Ξέχασα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ εδώ ακριβές αλκαλικές και αντέχουν 6 μήνες. Το θεωρώ μεγαλύτερη σπατάλη να χαραμίζεις σε χειριστήρια επαναφορτιζόμενες, καλύτερα μία στις τόσες ένα καλό ζευγάρι αλκαλικές.
zedone Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Το ξέρω...και δέν το πήραμε και κοψοχρονιά!Γενικά πάντως με τις επαναφορτιζόμενες την έχω καταβρεί λόγω φωτογραφικών κτλ.Με τις hydropower έχω τραβήξει και 350 φωτό σερί με φλάς κλπ!Και 4 πρώτες απο αυτές τις έχω 2 χρόνια,φοβερή οικονομία και οικολογικά άν το δείς λίγο το θέμα αξίζει. sorry για το offtopic!
chriskk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 kalodio kai pali kalodio paidia...den eimaste gia eksoda se analosima....
zedone Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 chriskk το παράδοξο είναι οτι το αναλώσιμο στέκεται στο ύψος του 2 χρόνια και το επώνυμο hardware τα φτυσε σε 3 μήνες η βαφή!
damioan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Πιο απο αυτά είναι οικονομικό(μέχρι 70?) και μπορεί να επικοινωνήσει σε απόσταση 10 μέτρων με τοίχο να παρεμβάλεται χωρίς να κάνει κολλήματα και διακοπές;;;; Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα και δεν έχω βγάλει άκρη...(εννοώ σετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι). Please Heeeelp....
Strategos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 oreo ksethauma. Egw pandos allaxa se logitech g7 mono kai mono epeidi exei 2 mpataries me usb fortisti oste na min ksemenis pote.
pantelisgeor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Κι εγώ με ένα wireless mouse Logitech αγορασμένο τον Σεπτέμβριο μια φορά έχω αλλάξει μπαταρίες.. Κι αυτό πριν από ούτε ένα μήνα.. Με πάρα πολλή χρήση καθώς είμαι φοιτητής και το λαπτοπ δεν σβήνει σχεδόν ποτέ..
antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 [...] απόσταση 10 μέτρων με τοίχο να παρεμβάλεται χωρίς να κάνει κολλήματα και διακοπές;;;;[...] Κάποιο με καλώδιο >10m :razz:. Είναι δυνατόν να επικοινωνεί ένα bluetooth ποντίκι με το dongle αν παρεμβάλεται τέτοιο εμπόδιο; :?
Strategos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 egw pandos osa podikia eixa ektos to proto ms pianane se apostasi 5 metrwn me tixous sigoura. Twra to teleuteo den to exw dokimasi alla den mou akougete paralogo.
damioan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Το ασύρματο χειριστήριο(gamepad) της Logitech πάντως έχει μεγάλη εμβέλεια και με κλειστές πόρτες... Ψάχνω ένα σετάκι πληκτρολόγιο ποντίκι με την ίδια ασύρματη τεχνολογία ... Δεν είναι και τελείως παράλογο αυτό που ζητάω... Το Logitech g7 δεν είναι ποντίκι μόνο; Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απόκριση στο πόστ....Αν κάπoιος έχει εμπειρία απο κάτι καλό ας συμπληρώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.