Strategos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Re paidia exw tis logitech to podiki (MX610 Laser Cordless mouse) kai exw paratirisi ta eksis provlimata 1)Meta apo kapies ores arxizi to mouse kai kanei san na min exei sima kai kouniete poli arga san na min exei bataria enw exei kai prepei na vgalw to vivma tou podikiou to opio einai bluetooth piso apo to pc kai na to ksanavalw gia na ftiaksi... 2)Den mporw na katalava giati i mpataria telionei kathe vdomada, kathe vdomada anavei to lampaki tis xamilis batarias .......:-? Mipos exei kaneis auto to podiki kai exei na protinei kamia lisi gia ta parapano?
rimbo1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εγώ έχω ενα απλό wireless optical mouse (όχι bluetooth) και χρειάζεται φορτιση σχεδον κάθε 2 εβδομάδες,οπότε μάλλον φυσιολογικό είναι να τελειώνει η μπαταρία σου κάθε εβδομάδα.Μη τα θέλουμε και όλα-αλλιώς καλώδιο κι έχεις την ησυχία σου
mamatecuba Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 κι εγώ με απλά wireless και επειδή κάθε μέρα λέω θα πάω να πάρω επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και δεν το κάνω,είμαι διαρκώς με βάλε βγάλε τη μπαταρία..και το κράξιμο απ όλους τους φίλους συνεχίζεται...
oldschool Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 εχω ενα wireless της creative και οι μπαταριες μου με κανονικη χρήση μου κρατανε κανενα μηνακι. 1 εβδομαδα ειναι υπερβολη.κατι δεν παει καλα.. φιλικα.
gtsamour Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Χε χε, εγώ είμαι με Microsoft Wireless mouse (κάποιο super duper mouse με 6 κουμπια και ροδέλα με tilt, σχετικά νέο) και όσο και να φανεί περίεργο, ένα ζευγάρι αλκαλικές μπαταρίες μου κρατάνε 6 μήνες περίπου (+- 1 μήνα). Και το θέμα είναι ότι του κάνω καθημερινή χρήση (games, internet). Το ότι οι μπαταρίεσ κρατάγανε τόσο πολύ το έγραφε και στη συσκευασία (NEW, low energy consumption ή κάτι σχετικό) αλλά δεν περίμενα και έτσι.... Microsoft και πάλι microsoft
tmjuju Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Xmmmm.... Εχω ενα logitec wireless (οχι lazer). Η μπαταρία τελείωνει γρήγορα όταν το αφήνω πάνω σε γυάλινη επιφανεια. Οποτε καθε βραδι φροντιζω να το αφήνω στο mousepad και όχι απλα στο τζάμι του γραφειου....
johnc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Έχω το LOGITECH DESKTOP MX3000 LASER WIRELESS (mouse+keyboard) αγορασμένο στις 28/08/2006 και είναι και τα δύο ακόμα με τις εργοστασιακές μπαταρίες...το οτι τις αδειάζει τόσο γρήγορα πρέπει να το κοιτάξεις..γυρνα το πίσω ας πούμε...τι μπαταρίες χρησιμοποιείς? Να σημειώσω ότι είναι και τα δύο σε χρήση το λιγότερο 4 ωρες τη μέρα...επίσης το προηγούμενο mouse που είχα (microsoft wireless optical) κρατούσε περίπου δύο μήνες!
Strategos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ma kai egw palia eixa microsoft wireless kai mou kratouse 3 mines xalara kai tora auto tis troei. Vevaia exei kai ena koubi power off mipos na to kleinw otan den to xrisimopoio? kai i mlkia einai oti den valane kai mazi enan fortisti kathe vdomada bataries?
drillgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εγω με logitech ασυρματο οχι laser, 5 ετιας, του εχω 2 AAA επαναφορτιζομενες 750mah και με καθημερινη χρηση μπορω να πω πως κραταει μηνα και βαλε! Αυτα τα καινουργια ποντικια πλεον εχουν την αντοχη των κινητων...
Strategos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 nai alla den exoun fortisti re kathe vdomada tha agorazw bataries ti @@ies einai autes oi laser kai bluetooth?
TASOSX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Vevaia exei kai ena koubi power off mipos na to kleinw otan den to xrisimopoio? ? Εμ, γιατι το βάλανε εκεί αυτό ? Και εγω εχω ενα ασύρματο optical για το φορητό, και αν δεν βγάλω το stick να το βάλω κάτω από το ποντίκι, τις τρώει μια χαρά. Αν το βάλω από κάτω όταν τελειώσω , ( εχει ένα διακοπτάκι που πιέζει και κλείνει το κοκκινο φως) , πάει 4 μήνες. Υπομονή ή αλλαγή ........
ipnotistis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Α ρε ταλαίπωροι! Η λύση είναι απλή. Πάρτε φορτιστή επαναφορτιζόμενων μπαταριών και δυο ή τρία ζευγάρια μπαταρίες. Τελείωσε. Αλλιώς μη παίρνετε επαναφορτιζόμενων ποντίκι.
Trapper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Και εγώ τις Logitech έχω ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι σε pc που δεν κλείνει ποτέ. Το πληκτρολόγιο εδώ και 6 μήνες (και παραπάνω) δεν έχει αλλάξει μπαταρίες. Το ποντίκι μου τις έτρωγε λες και ήταν τσίχλες. Ανά μήνα το πολύ και μάλιστα τις αλκαλικές super extended life κτλ Πήρα και εγώ ένα φορτιστή με επαναφορτιζόμενες από το Γερμανό (15 ευρώ όλα μαζί μάρκας Sanyo) και ησύχασα...
Vagos_46 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Α ρε ταλαίπωροι! Η λύση είναι απλή. Πάρτε φορτιστή επαναφορτιζόμενων μπαταριών και δυο ή τρία ζευγάρια μπαταρίες. Τελείωσε. Αλλιώς μη παίρνετε επαναφορτιζόμενων ποντίκι. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
protathlitis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εγώ έχω το Wireless Optical Desktop 1000 της Microsoft, είναι σετ mouse-keyboard. To πήρα πέρσι τα Χριστούγεννα και ακόμα δεν έχω αλλάξει μπαταρίες!Βέβαια εδώ και αρκετό καιρό μου έβγαλε μήνυμα battery is low αλλά εγώ το αγνόησα και συνεχίζω να το δουλεύω κανονικά.Η χρήση που του κάνω δεν μπορώ να πω ότι είναι και μικρή!Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.