Dragonheart Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Θελω να καλυτερευσω τον ηχον στο pc μου οχι μονο για τα τραγουδια αλλα περισσοτερο για παιχνιδια. Εχω προς το παρον on board καρτα ηχου και ενα 5.1 της ms tech στα 75 watt rms (ετσι λεει τουλαχιστον). Οταν τα βαζω προς το τερμα χαλαει παρα πολυ η ποιοτητα και δεν ακουγεται τοσο καλα, απλα ικανοποιητικα. Ενα δωματιο γυρω στα 15 τετραγωνικα μεχρι ποσα watt "σηκωνει"; Δηλαδη ακουγεται στο φουλ; Τι λετε για να βελτιωθει ο ηχος πρεπει να αλλαξω καρτα ηχου, ηχεια η και τα δυο;
SirAlexV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 mia einai i karta ixou file...CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi PLATINUM!!! exei panw diko tis ksexwristo enisxiti o opios diplasiazei tin entasi twn ixiwn sou...i piotita einai i kaliteri oso dynata k an to valeis...k egw prin 1mina tin agorasa tin karta k ida terastia diafora....akous kousiki...oxi malakies...!!!! eiani ligo akrivi vevaia alla aksizei ton kopo...pistepse me... kristalinos ixos,foveri karta...!!! episis exei 3 diaforetika mode...gia mousiki,gia gaming,k gia dimiourgia mousikis...apaikto....!!!
Mad_man Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Φίλε οι δορυφόροι σου είναι 7,4watt λογικό είναι αν τους τσιτώσεις να έχεις παραμόρφωση , να πάρεις καλή κάρτα ήχου με τα συγκεκριμένα ηχεία είναι πεταμένα λεφτά κ δεν πρόκειται να δεις καμιά σοβαρή διαφορά, μια καλή λύση είναι να πας σε μια audigy 2 zs και στα Creative MegaWorks 550 , αν έχεις πολλά λεφτά για χώσιμο πάρε τα Logitech Z-5500 και μια X-Fi ή μια m-audio
stm00192 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 +1 για Mad_man! Τα Ζ-5500 μαζί με μια σχετικά σοβαρή καρτουλα απλά δεν παίζονται! Τα έχω και απλά είμαι ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Βέβαια το βαλάντιο που πρέπει να καταθέσεις για αυτά τα ηχεία είναι αρκετά υψηλό αλλα πιστεψε με το αξίζουν!
capthookb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Θελω να καλυτερευσω τον ηχον στο pc μου οχι μονο για τα τραγουδια αλλα περισσοτερο για παιχνιδια. Εχω προς το παρον on board καρτα ηχου και ενα 5.1 της ms tech στα 75 watt rms (ετσι λεει τουλαχιστον). Οταν τα βαζω προς το τερμα χαλαει παρα πολυ η ποιοτητα και δεν ακουγεται τοσο καλα, απλα ικανοποιητικα. Ενα δωματιο γυρω στα 15 τετραγωνικα μεχρι ποσα watt "σηκωνει"; Δηλαδη ακουγεται στο φουλ; Τι λετε για να βελτιωθει ο ηχος πρεπει να αλλαξω καρτα ηχου, ηχεια η και τα δυο; Το οτι ένα σύστημα ακούγεται δυνατά δε σημαίνει οτι έχει και ποιότητα. Σε φθηνές λύσεις είτε θα έχεις ποιότητα (και χαμηλή ένταση) είτε θα έχεις υψηλή ένταση (αλλά χαμηλή ποιότητα). Για το συνδυασμό πρέπει να ανέβεις σε τιμές. Για κάρτες ήχου, αν θες κάτι καλύτερο από creative κοίταξε για τις m-audio, terratec. Ψάξε και λίγο στο forum (όχι σε αυτήν εδώ την κατηγορία) και θα δεις περισσότερες γνώμες.
Dragonheart Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν ακριβως την ιδια συνθεση!! Τα z 5500 και μια x-fi. Για την καρτα γυρω στα 150 ποιο ειναι το καλυτερο μοντελο; Τωρα για τα ηχεια εχω δυο ενδιασμους. 1ο απο που θα τα παρω(αν τα παρω απο νετ θα μου βγουν πολλα τα μεταφορικα υποθετω) και 2ο για ενα υπολογιστη δεν ειναι υπερβολικα τα ηχεια; Η απλα ειναι τα καλυτερα και για pc;
stm00192 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Συνήθως επειδή η τιμή τους είναι υψηλότατη τα ελλήνικα ηλεκτρονικά μαγαζια έχουν δωρεαν την μεταφορα! Αν έχει πλαισιο στην πολη που μένεις μπορεις να τα πάρεις μόνος σου από εκεί! Απλά είναι τα καλύτερα για υπολογίστη και πολύ καλα αλλά οχι τα καλύτερα για Home Cinema!
iraklis91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εγω εχω εναν ενισχιτη που περνει σημα απο τον υπολογιστη και δινει σημα σε 2 ηχεία 120watts to ενα και γινεται χαλασμος με τους γιτονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.