bbbb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 έχω ένα pc Pentium II 400mhz με windows 98 128ram και κάποια στιγμή μετά από επανεκκίνηση μου έβγαλε μήνυμα ότι το μητρώο έχει πρόβλημα και με επανεκκίνηση θα διορθωθεί.Έκανα 5-6 φορές επανεκκίνηση και δεν έγινε τίποτε.Μετά σκέφτηκα να ανοίξω το Msconfig και να βγάλω το αρχείο scanreg.exe ώστε να μην κάνει έλεγχο μητρώου στην αρχη.Δούλεψε για λίγη ώρα έτσι και κάποια στιγμή ήθελα να ξανακάνω επανεκκίνηση το pc.Aπο τότε κολλάει στο veryfing dmi pool data και δεν προχωρά με τίποτε. Εν τω μεταξύ δεν δουλεύει το floppy και ένα cd με win 98 που έχω δεν είναι εκκίνησης .Yπάρχει περίπτωση να το σώσω?
player74 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 dokimases na mpeis me safe mode? an i mitriki to bios diladi den ypostirizei boot apo to cd xreiazese neo flopy. einai pamftina auta, pare ena vres mia disketa ekkinisis kai kane epanegatastasi.
MrSeanKon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Όπως είπε κι ο player74 δοκίμασε να μπεις σε safe mode (πάτησε το F8 μετά την εμφάνιση των ενδείξεων του BIOS) και κάνε scandisk. Αλλιώς πας σε ένα άλλο σύστημα και φτιάχνεις εκκινήσιμη δισκέττα για να φορτωθούν τα απαραίτητα αρχεία για τα Παραθύρια και μετά βάζεις το CD ή αγοράζεις ένα floppy κι ησυχάζεις που όντως είναι πάφθηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.