patrickdrd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους! Ο αδερφός μου μένει ακριβώς από πάνω έχει nova, αλλά θα ήθελε να βλέπει και σε μια δεύτερη τηλεόραση, η δεύτερη τηλεόραση να μπορεί να βλέπει διαφορετικό κανάλι από την πρώτη, όχι απαραίτητα το ίδιο. Γίνεται; Πως και με τι κόστος; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
asmilon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Νομιζω πως δε ρωτας για τον αδερφο σου που μενει απο πανω, αλλα για το πως θα μπορουσες και εσυ να δεις απο μια δευτερη τηλεοραση ετσι δε ειναι? Προσφατα η NOVA εβγαλε την υπηρεσια NOVA PVR που πιστευω μπορει να σε καλυψει σε αυτο που ζητας... Αλλα απο οτι βλεπω τωρα εδω, οι τιμες ειναι πολυ τσιμπιμενες (σου πιανουν τον κ*λο εν ολιγοις) :-?
patrickdrd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μεγαλύτερη απάτη από το Nova Pvr δεν υπάρχει φίλε, περισσότερες πληροφορίες εδώ Κάτι εναλλακτικό;
asmilon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δεν ειχα φανταστει οτι θα ηταν τοσο μουφα το Nova Pvr φιλε μου, περα οτι ειναι πανακριβο, οι αλλοι δεκτες τα κανουν αυτα δωρεαν! ΛΟΛ απαραδεκτοι δε ξερουν απο που να παρουν τα λεφτα του κοσμακη μαλλον...
-NetHawk- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Card splitters και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...Βλεπεις σε 2,3,κτλπ αναλογα ποσους αποκωδικοποιητες εχεις να διαθεσεις..Τωρα για το πως και που μπορει να κανεις να τα προμηθευτει δυσκολα τα πραγματα...Εγω απλα εριξα την ιδεα..Check it out
patrickdrd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ναι, αλλά είναι ψιλοακριβοί, νομίζω 90 με 150 ευρώπουλα;
-NetHawk- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Σε σχεση ομως με το νοβα pvr?..Το θεμα ειναι τι θες να κανεις και τι λυσεις εχεις..Ετσι διαμορφωνεται το ακριβο ή μη...
mixalis-g Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 H kaliteri lisi einai ayth poy proteine o filos NetHawk. Agorazeis ena cardspliter me 3 kartoyles kai mporeis sto idio spiti na vlepeis nova h opoiodipote allo paketo xwris kanena provlima paizei stoys poio poloys dektes kai douleuei me ta poio polla sistimata kwdikopiisis kai thimisoy oti ta 90 euro ta dineis mia fora enw stin nova dineis 55 euro ton mina.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.