Προς το περιεχόμενο

Nova σε δεύτερη τηλεόραση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ο αδερφός μου μένει ακριβώς από πάνω έχει nova,

αλλά θα ήθελε να βλέπει και σε μια δεύτερη τηλεόραση,

η δεύτερη τηλεόραση να μπορεί να βλέπει διαφορετικό κανάλι από την πρώτη,

όχι απαραίτητα το ίδιο.

Γίνεται; Πως και με τι κόστος;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Νομιζω πως δε ρωτας για τον αδερφο σου που μενει απο πανω, αλλα για το πως θα μπορουσες και εσυ να δεις απο μια δευτερη τηλεοραση ετσι δε ειναι?

Προσφατα η NOVA εβγαλε την υπηρεσια NOVA PVR που πιστευω μπορει να σε καλυψει σε αυτο που ζητας... Αλλα απο οτι βλεπω τωρα εδω, οι τιμες ειναι πολυ τσιμπιμενες (σου πιανουν τον κ*λο εν ολιγοις) :-?

Δημοσ.

Δεν ειχα φανταστει οτι θα ηταν τοσο μουφα το Nova Pvr φιλε μου, περα οτι ειναι πανακριβο, οι αλλοι δεκτες τα κανουν αυτα δωρεαν! ΛΟΛ απαραδεκτοι δε ξερουν απο που να παρουν τα λεφτα του κοσμακη μαλλον...

Δημοσ.

Card splitters και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...Βλεπεις σε 2,3,κτλπ αναλογα ποσους αποκωδικοποιητες εχεις να διαθεσεις..Τωρα για το πως και που μπορει να κανεις να τα προμηθευτει δυσκολα τα πραγματα...Εγω απλα εριξα την ιδεα..Check it out ;)

Δημοσ.

H kaliteri lisi einai ayth poy proteine o filos NetHawk.

Agorazeis ena cardspliter me 3 kartoyles kai mporeis sto idio spiti na vlepeis nova h opoiodipote allo paketo xwris kanena provlima paizei stoys poio poloys dektes kai douleuei me ta poio polla sistimata kwdikopiisis

kai thimisoy oti ta 90 euro ta dineis mia fora enw stin nova dineis 55 euro ton mina.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...