Προς το περιεχόμενο

Creative Inspire 6700 Πρόβλημα!!!!

mxantho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Από σήμερα αποχαιρέτησα το set της Creative. Τα ηχεία πλέον ανοίγουν αλλά σε μηδενική ένταση. Το πρόβλημα είναι καθαρά στο remote control. Μάλλον έχει πάθει ζημιά το ποτενσιόμετρο της έντασης του ήχου. Εδώ και καιρό άρχισαν να κάνουν νερά με την ένταση του ήχου να αυξομειώνεται αλλά πλέον το πρόβλημα είναι σοβαρό. Το χειρότερο είναι ότι δε φαίνεται να υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθούν τα ηχεία χωρίς το remote control. Γνωρίζει κανείς κανένα τρόπο παράκαμψης του remote έτσι ώστε τα ηχεία να παίζουν και να γίνεται η ρύθμιση του ήχου από τα Windows?

Έχω ψάξει αρκετά στο Internet.. οι περισσότεροι που έχουν πρόβλημα έχουν κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς ακόμα να βρω λύση. Έτσι είπα να γράψω εδώ :-D

Δημοσ.

Πανε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό/ηλεκτρονικό εξοπλισμό να σου αλλάξουν το ποτενσιομετρο!

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Έχω ψάξει αρκετά στο Internet.. οι περισσότεροι που έχουν πρόβλημα έχουν κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς ακόμα να βρω λύση. Έτσι είπα να γράψω εδώ :-D

Ελπιζω η λυση να βρισκετε εδω ;)

Δημοσ.

Και εγώ φίλε μου αντιμετώπισα κάτι αντίστοιχο, αλλά ζόρισα λίγο το ποτενσιόμετρο, ακούστηκε ενα τσακ και πλέον δεν έχω πρόβλημα. Ωστόσο μερικές φορές τα κάνει τα κόλπα του. Εγώ θα πρότεινα να στείλεις μήνυμα στην Creative. Και να σου στείλει αντικατάσταση του remote απο το εξωτερικό. Και 20 ΕΥΡΩ να δώσεις δεν νομίζω ότι είναι πολλά χρήματα. Τα ηχεία σου είναι πολύ καλά για να τα πετάξεις. Τρόπος να προσπεράσεις το remote πρέπει να υπάρχει (με λίγη καλή διάθεση και με στοιχειώδεις γνώσεις ηλεκτρονικών ίσως βρεί κάποιος τη λύση) αλλά είναι επικίνδυνο για τον ενσωματωμένο ενισχυτή ο οποίος μπορεί να υπερθερμανθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...