Προς το περιεχόμενο

Χαμηλή ταχύτητα μόνο από torrent!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί από torrent κατεβάζει αργά (έχω 2Mbit), ενώ από όλα τα άλλα (Firefox,Limewire,..) κατεβάζει με όσο πρέπει; Έχω ανοίξει πόρτα κανονικά το εικονίδο στο μtorrent κάτω είναι πράσινο. Προχθές το παρουσίασε αυτό. Είχε φάει κόλλημα το Linksys WAG354G, το έκανα reset ξαναέκανα τις ρυθμίσεις ξεκόλλησε, αλλά τώρα από torrent πάει αργά άντε να φτάσει 10KB/s. Τί παίζει; Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Δημοσ.
[...] ενώ από όλα τα άλλα (Firefox,Limewire,..) κατεβάζει με όσο πρέπει; [...]

Στα τόρρεντ δεν έχει «όσο πρέπει». Από τη στιγμή που κατεβάζεις πιο γρήγορα απ' όσο ανεβάζεις σημαίνει ότι κάποιος άλλος κατεβάζει πιο αργά απ' όσο ανεβάζει ή ότι κάποιος άλλος σηντάρει χωρίς να κατεβάζει καθόλου.

Εκτός απ' αυτό που λέει ο Isobitis_r, είναι πολλά άλλα που παίζουν, από τόρρεντ σε τόρρεντ, από ώρα σε ώρα, από ρούτερ σε ρούτερ...

Στο λινκ στην υπογραφή μου δες το Συχνές Απορίες. Γράφω μερικά πράγματα για να δεις αν το θέμα είναι δικό σου ή του τόρρεντ που κατεβάζεις.

Δημοσ.

Episis an katevazeis apo idiwtiko torrent kai to ratio sou einai dramatika xamilo, tote drammatika xamili tha einai kai h taxythta sou.. Egw katevazw me 140 apo anoixta torrents, kai apo syndromitiko, dystyxws me riksane se kati 13, 15 ante 18 sta kefia tous....

Δημοσ.

Δοκιμασε να κατεβασεις το OpenOffice, το οποιο διανεμεται νομιμα μεσω torrent για να δεις αν φταιει κατι γενικα με τα torrents ή φταινε τα αρχεια που επιλεγεις να κατεβασεις επειδη εχουν κακη αναλογια seeders/leechers ή πολυ λιγους seeders...

Το OpenOffice ειναι εγγυημενο πως θα το κατεβασεις κοντα στο μεγιστο των δυνατοτητων της συνδεσης σου...

Το αρχειο ληψης του torrent ειναι αυτο:

http://borft.student.utwente.nl/~adrian/torrentphp/torrent.php/OOo_2.0.4rc3_060926_Win32Intel_install.exe.torrent

Δημοσ.

Πρεπει πρωτα απο ολα να ρυθμισεις στατικη ΙΡ φιλε μου στο μηχανημα σου...

Πηγαινε στον Πινακα Ελεγχου->Συνδεσεις Δικτυου->Τοπικη συνδεση->Ιδιοτητες->Πρωτοκολλο Ιντερνετ (TCP/IP)->Ιδιοτητες και βαλε:

Διυθυνση ΙΡ 10.0.0.1

Μασκα υποδικτυου 255.255.255.0

Προεπιλεγμενη πυλη 10.0.0.138

Προτιμωμενος διακομιστης DNS 10.0.0.138

Μετα απλα ακολουθα κατα γραμμα τις οδηγιες που σου δινει το Portfoward για το ρουτερ σου και το bitcomet...

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch530/BitComet.htm

Αντιστοιχη εινα η διαδικασια για οποιο αλλο προγραμμα θελεις να κατεβαζει καλα.

Εχεις μηπως καποιο firewall? Επειδη θα θελει και αυτο παρομοια ρυθμιση με αυτη που εκανες στο ρουτερ σου...

Δημοσ.

An perimena na piasw kales taxuthtes apo ena kai mono torrent, sxedon pote de 8a to petuxaina. Exw brei mia xrush tomh pou edw kai 1 xrono me kaluptei apoluta. Eferna 40aria me 384 kai twra 80aria me 768.

Den epilegw torrents me ligoterous apo 5 seeders

Katebazw panta 3 torrents mazi. (uTorrent client)

Max connected per torrent 50

Global max connections 150 (me aplo modemaki eimai...)

Up slots per torrent 1 to polu 2

Max UP:6 DOWN:0 (no limit)

Port: random...

95% (gia mena) auta ta settings mou dinoun sta8era to apoluto max ths sundeshs mou. Den 3erw an 8a doulepsoun to idio kala kai se allous auta ta settings, afou uparxoun polloi paragontes pou einai diaforetikoi kai ara asta8mhtoi.

Works 4me...

Δημοσ.

BLISS εισαι σιγουρος πως εχεις Max UP:6? Δεν σου βγαζει το μηνυμα download limited?

What does Download Limited in the status bar mean?

This is an anti-leech protection put in µTorrent. It means your upload cap is set too low, and as such, your download is limited to 6 times that amount (3 in 1.4 build 402, 6 in 1.4.1 build 405+). It's set to 6 times the cap so that legitimate users who need that cap (dial-up, ISDN, certain slow broadband connections) are unaffected by it. It only applies to upload caps of 1-5 KiB/s.

Αν το εχεις απο 7 και πανω δε στο βγαζει...

Δημοσ.
εισαι σιγουρος πως εχεις Max UP:6? Δεν σου βγαζει το μηνυμα....

Αν το εχεις απο 7 και πανω δε στο βγαζει...

To mhnuma auto mou to bgazei an balw 5 kai katw. Opote me to 6 eimai ok.

Ypo8etw oti exei sxesh me to ti taxuthta sundeshs eixes dhlwsei kata to arxiko setup tou programmatos.

Ti 6, ti 7 bebaia...

Δημοσ.

asmilon Εχθες δεν προλαβα να κανω τις ρυθμισεις που μου ειχες πει και ειπα να ασχοληθω σημερα. Λοιπον ξεκινησα να κατεβαζω χωρις να πειραξω τις ρυθμισεις (ports,ip κλπ) και το αρχειο κατεβενε με 10-15kb (εχω Otenet 2048 )

Πατησα "STOP" στο αρχειο και αρχισα να κανω τις ρυθμισεις που μου προτεινες.

Μετα πατησα "START" να ξανα αρχισει να κατεβαινει το αρχειο, και τωρα κανει download με 138kb!!!

Τι να πω.. Χρωσταω κερασμα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...