Προς το περιεχόμενο

erotisi gia linksys wag354g

oki456

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo to linksys to wag354g montelo pou exei 4 thires switch....kai thelo na rotiso to eksis...exo kai ena switckaki 5 port kai auto linksys an to sindeso pano sto router se opoiadipote thira kai pano sto swtich valo alla pc kai mia camera tha iparxei provlima???

Δημοσ.

Γεια σας guys, το πρώτο μου post εδώ...

Έχω κάποιες γνώσεις δικτύων γενικά αλλά στα ασύρματα πρώτη φορά μπαίνω.

Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο router-άκι με το πακέτο της Forthnet και τώρα ψάχνω για LAN κάρτες(Θα συνδέσω 2 PC).Ρώτησα σε έναν ψιλογνωστό ο οποίος μου είπε για το πρωτόκολλο SpeedBooster της Linksys το οποίο υποστηρίζει η κάρτα που μου πρότεινε.Ε λέω ΟΚ...

Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο(το router)μάλλον το έχει ξεχάσει η εταιρία γιατί δεν υπάρχει καν στη λίστα των προιόντων!Έχει updates για firmware(πάλι καλά να λέμε δλδ...)Οπότε εύλογα λέω, εντάξει θα παίζει με τις κάρτες, SppedBooster θα υποστηρίζει;

Το ψάχνω το θέμα αυτήν τη στιγμή απλά θέλω να δω αν υπάρχει κανείς άλλος που το έχει συναντήσει...

Αν βρω κάτι θα post-άρω πάντως

Δημοσ.

Λογικά θα λειτουργήσει αλλά σε μικρότερες ταχύτητες (αυτές που υποστηρίζουν από κοινού router και κάρτα) ώστε να μπορέσουν να επικοινωνήσουν.

Πάντως η ταχύτητα δεν είναι το παν σε ασύρματα δίκτυα. Καλύτερα να έχεις ένα πιο αργό και σταθερό δίκτυο παρά το αντίθετο.

Για να υποστηρίξει και το router speedbooster sto μέλλον δεν πρόκειται.

Δημοσ.
Πάντως η ταχύτητα δεν είναι το παν σε ασύρματα δίκτυα. Καλύτερα να έχεις ένα πιο αργό και σταθερό δίκτυο παρά το αντίθετο.
Δεν έχεις άδικο, άλλωστε μέχρι να έχω internet στα 40-50Mbps(!!!!)που δουλεύει το wireless θα είμαι ΟΚ.Πάντως το έψαξα λίγο και είδα ότι είναι αρκετά παλιό το μοντέλο οπότε είναι λογικό.Και από ότι είδα το έχεις δουλέψει κ εσύ ;)

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121177

Αναφέρεις ότι έπεφτε η σύνδεση σου κάποιες φορές.Εξακολουθεί ή το πέταξες;:evil:

Δημοσ.

Μέχρι ιούλιο είχα dsl με forthnet. Ναι κάθε 1-2 λεπτά (μόνο με torrents) έκανε disconnect. Με το firmware που έβγαλε η forthnet τα disconnects σταμάτησαν. Μέχρι προχτές δεν είχα dsl. Τώρα με altec (αν και δεν έχει σημασία ο provider) και με το αυθεντικό firmware της εταιρείας (όχι της Forthnet) δεν έχω disconnect. Όπως disconnect δεν έχουν και όλοι (η σχεδόν όλοι γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να το διασταυρώσω) οι κάτοχοι του wag354g στο εξωτερικό. Δεν έχουν αναφερθεί δηλαδή προβλήματα τέτοια.

Όχι δεν το πέταξα, δουλεύει μια χαρά και ως modem και ως router.

Δημοσ.

Τα "τσακάλια" όμως παραβίασαν την άδεια χρήσης του κώδικα gpl και σαν να μην εφτανε αυτό θέλησαν και να το "κλειδώσουν" να δουλεύει μόνο με την εταιρεία τους. Ευτυχώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο πλέον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...