Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα μολις ξυπνησα ο καλος μου θειουλης μου το ειχε ετοιμο!!

μονο μια απορια αν εχει καποιος την απαντηση.

Η τελευταια ταχυτητα στα highlights μου φαινεται πολυ γρηγορη και η προτελυταια πολυ αργη. Ξερει καποιος αν μπορω να εφαρμώσω κατι ενδιάμεσο? ευχαριτσω! πισω στο λιωσιμο τωρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Αχ,αχ...Δεν υπάρχει αυτή η ερώτηση γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει cm (πια).Το Football Manager επομένως.

h eidos exei krathsei ta dikaiomata tou tiltou "championship manager" kai synexizei kai to bgazei akoma. To paixnidi omos einai san mia kakisth kai mh leitourgikh antigrafh.

H sports interactive pou ebgaze palia to championship manager krathse thn database kai thn mhxanh tou paixnidiou kai to kykloforei pleon os football manager.

araaaa to palio kalo championship manager legete pleon football manager, eno ayto pou bgazei h eidos kai synexizei na legete championship manager einai mapa kai exei mono to onoma.

Η τελευταια ταχυτητα στα highlights μου φαινεται πολυ γρηγορη και η προτελυταια πολυ αργη. Ξερει καποιος αν μπορω να εφαρμώσω κατι ενδιάμεσο? ευχαριτσω! πισω στο λιωσιμο τωρα

Συμφωνώ. Εγώ το έχω στην προτελευταία (αναγκαστικά...)

Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει λύση

το ενα ειναι φερραρι το αλλο ειναι σκουτερακι. φμ 07 φυσικα

Θα μου πει κανεις αν καταφερε να πουλησει παιχτη? η μαλλον παιχτες, διοτι εναν τον πουλησα και εγω, τον λεμενς με χιλια ζορια τον πηρε η λοκερεν και τιμη 3 χιλιαρικα και αλλα 50 σε 24 μηνες!! ενο η αρχικη του τιμη εινα κοντα στα 200χιλιαρικα. αλλον δεν μπορεσα

Εγώ προσπαθω να πουλησω χωρις λεφτα τους Λεμενς,Καψη,Πάντο και δεν τους παίρνει κανεις.Τι να πω...:confused:

Εχω ενα προβλημα με το network play.Οταν παιζω μονος μου το παιχνιδι παιζει κανονικα(χωρις προβληματα και αργοπορειες).Οταν ομως κανει server ο αλλος και κανω join το παιχνιδι κολλαει λιγο.Τουλαχιστον σε μενα.Τι μπορει να φταει?Μηπως η συνδεση μου(1024 στα χαρτια-20 download στην ουσια) ή ο αλλος που ειναι server?O αλλος δεν εχει κανενα προβλημα οπ'οτι μου λεει.Απ'οτι ξερω εχει ram 512.Μηπως φταει αυτο?

lefteris o theios pou thes na matheis einai ena prosopo pou siggeneyei me olous tous allous theious :lol:

Peripou milame gia idious theious poly geneodorous me th monh diafora oti erxontai apo diaforetikh kateythinsh kai me diaforetiko meso o kathenas!!!

Mia megalh omoiothta einai oti ftanontas o theios mas oloi emeis

sikonoume poly pshla sto karabi mas mia shmaia ligo mayrh...

ela tora poio karabi...to peiratiko ala xelaki !!!

an den katalaves na sou doso kai taytothta tou theiou !!! :lol:

@mxpert : pia einai ta bugs sto eliniko protathlima? sto forum tou fmgreece den anaferei sigekrimena kati...

1. o zegarra είναι μελλοντική μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα κοστίζει 2εκατομ

2. ο cyril domoraud είναι στα Γιάννενα.......στην πραγματικότητα, η μεταγραφή χάλασε τελευταία στιγμή....

3. ο Ντουρντεκ του Αρη έχει πάρει μεταγραφή στην Παναχαική......παρόλα αυτά εξακολουθρι να υπάρχει και στον Αρη..........2πλος δηλαδη...

(σε γενικές γραμμές μόνο η περίπτωση Παοκ είναι σημαντική......και αγωνιστικά, και οικονομικά !)

h eidos exei krathsei ta dikaiomata tou tiltou "championship manager" kai synexizei kai to bgazei akoma. To paixnidi omos einai san mia kakisth kai mh leitourgikh antigrafh.

H sports interactive pou ebgaze palia to championship manager krathse thn database kai thn mhxanh tou paixnidiou kai to kykloforei pleon os football manager.

araaaa to palio kalo championship manager legete pleon football manager, eno ayto pou bgazei h eidos kai synexizei na legete championship manager einai mapa kai exei mono to onoma.

Φίλε μου το ξέρω, το έψω εξηγήσει και γω πολλές φορές αλλά είπα αυτή τη φορά να είμαι λιτός και περιεκτκός!Καλά έκανες πάντως και το εξήγησες

Φίλε μου το ξέρω, το έψω εξηγήσει και γω πολλές φορές αλλά είπα αυτή τη φορά να είμαι λιτός και περιεκτκός!Καλά έκανες πάντως και το εξήγησες

Και χίλιες φορές ακόμα να το πούμε για να το μάθουν όλοι. Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί, που έχουν χρόνια να ασχοληθούν με το manager, τυχαίνει να επιστρέψουν τώρα και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και ποιό είναι το πραγματικό manager.

Το ξέρω, δυστυχώς... Άλλοι πάλι, απλά συνέχισαν λόγω ονόματος και μη θέλοντας να καταλάβουν, την σειρά CM. Δεν πίστευαν ότι ουσιαστικά, πρακτικά και δεν ξέρω γω πως αλλιώς,το FM είναι η πραγματική συνέχεια...

ρε παιδες εγω αναγκασα τον θειο να μου το στειλει 2 φορες... αλλα και τις 2 μου βγαζει προβλημα στην εγκατασταση λεγοντας μου μονο αυτο...

"null"

τι ειναι αυτο;ετυχε σε κανεναν σας;; το εχω 2 μερες τωρα και δεν μπορω να παιξω...θα σαλταρω!!!

αυτο μου βγαζει...

post-14690-129062938225_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...