Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαγκες τελικα δεν εχω κανενα παικτη με youth contract!! Υποθετω ετσι εξηγειται... Θα προσλαβω κανενα πιτσιρικι να δω αν τον αναλαβουν οι αλλοι κοουτς... Ευχαριστω παντως

Δημοσ.

re pedia exo provlima me to setup sto fifa manager, otan pao na kano egatastasi vazo to cd key kai otan dialego pou na ginei i egatastasi bgazei provlima oti exei provlima to autorun.exe otan omos to kano se alla pc ginete kanonika ti na kano ?

Δημοσ.

Ρε συ εχω πιτσιρικια πολλα, ειμαι με την Μπαρτσα και δεν ξερω τι εχω κανει και προσφερουν σε ολους κανονικο συμβολαιο...

Δημοσ.

Όταν γίνονται 17 τους προσφέρουν κανονικό συμβόλαιο. Επίσης δεν ισχύει τελικά ότι άμα κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο δεν προπονούνται με τους youth. Το παρατήρησα χτες λόγω τις συζητήσεις μας. Στην "κάτω των 21" ομάδα μου έχω και παίκτες με youth contract και με κανονικό και όλοι τους προπονούνται από youth coach.

Δημοσ.

και κάτι άλλο....

η Μπαρτσελόνα...μαζι με κάποιες άλλες (λίγες) ομάδες στην Ισπανία....

ΔΕΝ έχουν ομάδα νέων....

έχουν απλως 1η-2η-3η ομάδα....χωρίς η 3η να συμμετέχει στο πρωτάθλημα νέων...(κάτι που και στο FM εξυπηρετεί απίστευτα γιατί δηλώνεις 3*3=9 ξένους αντί μόνο για 3 ή το πολύ 6)

Δημοσ.
επίσης....στην Ισπανία μετά το patch....επαγγελματικό συμβόλαιο κάνεις από τα 16 !

μετά το 7.0.1 ή το 7.0.2;

το 7.0.2 δεν το έβαλα γιατί έχανε όλες τις φωτό (δεν ξέρω αν βρέθηκε λύση για αυτό το παρατησα)

Δημοσ.

Παντως εναν παικτη που πηρα μετα απο την προσληψη των προπονητων, το πηραν κανονικα προπονηση οι youth coaches. Αλλα μονο αυτον.

Mxpert παμε αλλη μια για τους ξενους γιατι δεν το πιασα...

Δημοσ.

στην Ισπανία δηλώνεις μια 25άδα παικτών από κάθε ομάδα....οι οποίοι έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στο Ισπανικό πρωτάθλημα....

25 από Barcelona

25 από Barcelona B

25 από Barcelona C

...μεταξύ των 25 έχεις δικαίωμα να δηλώσεις μέχρι 3 μη κοινοτικούς

εκτός από την ομάδα νέων σου όπου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μη κοινοτικοί....

τώρα....εκτός της 1ης 25άδας....έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις σε κάποιο παιχνίδι και (έως) 3 παίκτες από την 2η ομάδα σου....(η οποία ενδεχομένως να αγωνίζεται σε κάποια μικρότερη κατηγορία) και ομοίως 3 παίκτες από την 3η ομάδα σου....

εάν λοιπόν έχεις τη Σοσιεδάδ μπορείς να δηλώσεις 3 ξένους στην 1η και 3 ξένους στην 2η ομάδα....στην 3η δεν μπορείς γιατί αυτή έχει δηλωθεί σαν ομάδα νέων....ΣΥΝΟΛΟ 6

στη Μαρτσελόνα όμως μπορείς συνολικά να δηλώσεις 9 παίκτες επειδή η 3η ομάδα δεν έχει δηλωθεί ως ομάδα νέων....

έτσι εξηγείται η δυνατότητα πριν 2 χρόνια στην Μπάρτσα να αγωνίζονται ταυτόχρονα ο Ρονι....ο Ετο....ο Μεσι...ο Μπελέτι...ο Μότα....ο Εντμιλσον....ο Μάρκεζ....ο Σαβιόλα και ο Μάξι Λόπεζ ΠΡΙΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ευρωπαϊκή υπηκοότητα....

Δημοσ.
έτσι εξηγείται η δυνατότητα πριν 2 χρόνια στην Μπάρτσα να αγωνίζονται ταυτόχρονα ο Ρονι....ο Ετο....ο Μεσι...ο Μπελέτι...ο Μότα....ο Εντμιλσον....ο Μάρκεζ....ο Σαβιόλα και ο Μάξι Λόπεζ ΠΡΙΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ευρωπαϊκή υπηκοότητα....

...άντε μωρέ τα παλτά... :mrgreen:

Δημοσ.

Έλα ρε, αυτό δεν το ήξερα, πολύ χρήσιμο. Ήμουν 6 χρόνια στη Ρεάλ και είχα μονίμως το πρόβλημα με τον περιορισμό των 3 ξένων (πρόλαβα όμως να πάρω τα πάντα, με τρίδυμο Kerlon, Zlatan και φυσικά τον υπερμέγιστο Daniel Carvalho).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...