Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν δουλευει. Απλα δεν εχει κανενα παικτη στην καρτελα με τα πιτσιρικια. Ειναι ολη στην καρτελα με τους μεγαλους. Οποιος ξερει ας πει...

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οι youth δουλέυον μόνο με πιτσιρίκια....

τα πιτσιρίκια όμως, δεν δουλεύουν μόνο με youth....

από την άλλη, τα πιτσιρικια σου έχουν youth contracts ???

αν έχουν κλείσει τα 17, και έχουν επαγγελματικά συμβόλαια, τότε προπονούνται με τους μεγάλους, ας είναι ακόμη πολύ νεαροί !

Δημοσ.

Κανονικά βγαίνει πάντα γύρω στον Οκτώβριο- Νοέμβριο αλλά κάπου διάβασα (φήμες ή όχι δεν ξέρω) για Χριστούγεννα.

Δημοσ.

λίγο ανάποδα απ'ότι το είπες....:mrgreen:

επισήμως θα βγει "μέχρι τα Χριστούγεννα"....

ανεπισήμως πάντα είναι έτοιμο μέχρι τα μέσα Οκτώβρη....

..άντε και με έχει φάει η στέρηση...

:twisted:

Δημοσ.

Ναι, ε;

Εγώ ξέρω ότι κάθε χρόνο βγαίνει γύρο στο Οκτώβριο αλλά ότι φέτος θα το καθυστερήσουν.

ΤΕΣΠΑ, όπως και να έχει συνεχίζουμε με το υπάρχον. Γιατί σε έχει φάει η στέρηση;

Δημοσ.

εεε....λογικό δεν είναι ? ....το έχω λιώσει 10 μήνες τώρα...

βαρέθηκα να ξέρω απ'έξω ποιων το συμβόλαιο λήγει κάθε χρόνο !

;-)

Δημοσ.
εεε....λογικό δεν είναι ? ....το έχω λιώσει 10 μήνες τώρα...

βαρέθηκα να ξέρω απ'έξω ποιων το συμβόλαιο λήγει κάθε χρόνο !

;-)

όχι δεν είναι λογικό...

και εγώ ξέρω τα συμβόλαια των 2 πρώτων χρόνων σε Μίλαν- Ολυμπιακό άλλα τώρα τελευταία είμαι γυρολόγος σε ομάδες καφενεία της Ευρώπης. Αυτές που ούτε στο στοίχημα δεν μπαίνουν.

Δημοσ.

efage crach sto deytero xrono...tsatistika asxhma.elpizo na douleyei to 1 apo ta 2 saves mou kai na exasa 1-2 games mono giati an xathoun polla meta pou na ksanapaizeis,xanetai kai h mageia ton apotelesmaton...kai ta pao kala re gmt oxi tipota allo ! sth deyterh xronia o lemonhs agorase ton galeti !!!!

apisteyto e;

epishs exo tin bacelona kai katafera to apithano stous omilous

bartsa - aek : 1 - 3 ! milame kimithike o theos.... o karaflos

ths aek ekane omada !

re paidia hdh ta saves mou ine miso giga to kathena,den ine apisteyta megalo gia save 2 ou xronou;

Δημοσ.

Ρε παιδιά το fm είναι τόσο τέλειο που πρέπει να το απαγορεύσουν.. Ειδικά τώρα με το live θα γίνει χαμός ανάλογος και με το wow.. Προσωπικά έχω σταματήσει να παίζω γιατί χάνω την μπάλα εντελώς με αυτό το παιχνίδι. Δεν θες να σταματήσεις πραγματικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...