Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Εγω επαθα το εξης: φτανοντας στην χρονια 2024 ολα τα στατιστικα μου χαθηκαν, απο παιχτες, ομαδας ολα...

ωχ... και είμαι στο έτος 2021... Λες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τι γίνεται ρε παιδιά στο 2021+ ;

Ο νίνης πήγε στην μπαρτσελόνα;

Κάναμε αποικίες στο φεγγάρι;

Προκριθήκαμε στο επόμενο euro ;

Ενημέρωστε και εμας λιγάκι :D

Αν είσαι πριν το τελε πάτς ο Νίνης είναι παλτουδιά.

Τα στοιχεία μπορεί να χαθούν οποιαδήποτε στιγμή (σε ένα από τα save μου χάθηκαν από τον 3το χρόνο).

Όσο για το αν προκριθήκαμε στο Euro ... στο δικό μου έχουμε πάρει άλλο ένα ... μάντεψε τον τελικό... ναι ναι... με την Πορτογαλία.

Επισκέπτης
Και τι γίνεται ρε παιδιά στο 2021+ ;

Ο νίνης πήγε στην μπαρτσελόνα;

Κάναμε αποικίες στο φεγγάρι;

Προκριθήκαμε στο επόμενο euro ;

Ενημέρωστε και εμας λιγάκι :D

Ε, τα αναμενόμενα. Η Λάρισα έχει πάρει 10 συνεχόμενα πρωταθλήματα, 9 κύπελλα Ελλάδος, 7 Champions League, έχουμε φτιάξει γήπεδο 45000 θέσεων (ιδιόκτητο φυσικά) κτλ και από τους υπαρκτούς παίχτες παίζουν σ' αυτήν ο Rafael Sobis στα 35-36 του χρόνια και είναι ακόμα εκπληκτικός! (best player in the world at his position) και έχω goalkeeping coach τον cassilas.

Τον Ολυμπιακό τον έχει αγοράσει ένας Άραβας με πολλά λεφτά (100εκ μπάτζετ είχε η ομάδα όταν ήρθε και αγόρασε τον Yakubu που της βγήκε πολύ καλός) και έχει ακόμα προπονητή τον Λεμονή (!) με τον οποίο πλακωνόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ΠΑΟ έχει προπονητή τον Hubschman (για όποιον τον ξέρει) τον οποίο είχα για παίχτη στη Λάρισα τα τελευταία 7 περίπου χρόνια της καριέρας του ως παίχτη, οπότε με λατρεύει.

Ο Νίνης παίζει στη γαλλική Bordeaux (αξίζει 5,5εκ και παίρνει 30.000 ευρώ/βδομάδα)

Την ΑΕΚ την έχει ο Κατσουράνης και τον ΠΑΟΚ ο Καραγεωργίου.

Η Ελλάδα από euro έχει πάρει το αμέσως επόμενο (2008 ) και τίποτα άλλο.

Ο Σαμαράς έμεινε στην ManCity για πάντα (είναι τώρα 36 χρονών) και έκανε μέτρια καριέρα (15 γκολ σε 29 εμφανίσεις ότι καλύτερο έκανε, 2 γκολ σε μόλις 8 το χειρότερο, με εξαίρεση τις τελευταίες χρονιές βέβαια που έπαιξε ελάχιστα)

Α! Και, ναι, κάναμε αποικίες στο φεγγάρι και μεταγράφονται πλέον παίχτες από διάφορους πλανήτες. Υπάρχει και το Universe Cup όπου παίζουν Γη εναντίον Βέγας για παράδειγμα. Είμαστε πάτος σ' αυτούς τους διαγωνισμούς μια που έχουμε ελάχιστα πόδια σε σχέση με τα άλλα όντα. Στη Λάρισα έχω φέρει κάποιον από το Άλφα του Κένταυρου. Καλούτσικος παίχτης. Δέκα πόδια, αλλά κακή τρίπλα.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Μαγκες προβλημα. Για καποιο διαστημα δεν ειχα youth coach και τωρα που ξαναπροσελαβα δεν τους αναλαμβανουν αυτοι αποκλειστικα. Δηλαδη στην καρτελα με τα πιτσιρικια δεν εχει κανενα παιχτη, αλλα τους εχει ολους μαζι στην καρτελα με τους κανονικους παιχτες. Καμια βοηθεια;;; Ευχαριστω εκ των προτερων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...