Freakster Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Εμενα επι ενα χρονο ειχα τον Carvalho στην Μαντσεστερ να σκουπιζει τον παγκο... Μετα εφυγε.. Work Permit Sux. Πρεπει να εχει παιξει το 60% των αγωνων της εθνικης του ή κατι τετοιο.
slim_shady Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 @ slim_shady: Κανονικά η διαδικασία της έκδοσης work permit προηγείται της μεταγραφής και γίνεται αυτόματα όταν ο παίκτης δεχθεί την πρόταση που του έχεις κάνει... Ναι το ξερω...ομως τον συγκεκριμενο τον εκλεισα απο τον Ιανουαριο για να ερθει στο τελος της χρονιας..και τον Ιανουαριο πηρε αδεια εργασιας...Ομως τον Ιουλιο οταν ηρθε στην ομαδα δεν ειχε...
speedy23 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Παιδια εχω ενα προβλημα στο FM.Εχω εγκαταστημενο το patch 7.0.2 και σημερα το πρωι επαιξα κανονικα.Το απογευμα παω να κανω load το game που παιζω και ξαφνικα με πεταει στo desktop και μου λεει συγκεκριμενα:'The save game could not be loaded'.Ξανατρεξα το παιχνιδι,τα ιδια παλι.Το απεγκαταστησα και το εγκαταστησα ξανα αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει το ιδιο.Καμια συμβουλη?Ευχαριστω
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Έτσι όπως τα λες φαίνεται ότι το saved game σου έχει γίνει corrupted, οπότε μάλλον το ξεχνάς και αρχίζεις ξανά το παιχνίδι... Δες μήπως είχες ενεργοποιήσει τα rolling saves και έχεις κανένα άλλο save λίγο πριν από το τελευταίο σου.
speedy23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Eχω προσπαθησει τα παντα.Μεχρι και καινουργιο account εκανα ωστε να το εγκαταστησω εκει αφου θα ηταν με clean registry αλλα τιποτα.Το περιεργο ειναι οτι ειχα 5-6 save στο φακελο και κανενα δεν λειτουργει τωρα.Κρασαρουν ολα. Μηπως παιζει ρολο τιποτα με το Sports Interactive φακελο που εχω σαν back up με τον οποιο αντικαθιστω τοn καινουργιο κενο υστερα απο την εγκατασταση?Τι να πω ρε γμτ κριμα...δεν εχω την ορεξη να ξαναρχισω παλι απο την αρχη.Εχω ξενερωσει αγρια.
Freakster Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Φτιαξε ενα νεο save να δεις αν παιζει κανονικα το παιχνιδι, γενικοτερα.. Περασε και το patch..!
Eternity Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Re paidia otan kanw load game, meta 8elei kapoio eidos log in? Den exw prosbash stis epiloges mou, k otan pataw continue apla pernane oi meres xwris na'xw access :-S
Eternity Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ok to brika (astodialo troma3a :-P) prepei na pathsw sto plai apo to onoma gia na mou bgalei pass request! cool paw na pai3w!! oeooo!
lykgeo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 na rotiso kai ego kati... pos ginetai na paikso online me kapoion allon? sigekrimena thelo na paikso me ena filo mou meso internet, prospatho na dimiourgiso network game alla i prospatheia tou na me vrei einai apotiximeni.... mporei kaneis na voithisei?
mxpert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 kai pos prospathei na se vrei ??? tou exeis dosei tin ip ? poia ip tou exeis dosei ? mipos se blockarei to firewall ?
lykgeo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 tou exo dosei tin ip tou ipologisti mou, tin opoia exo valei kai sto paixnidi os server name otan mou zitaei server name stin epilogi network. Alla stin prospatheia sindesis emfanizei ena minima "an error has occured" kai vgainei.... kamia idea?
dark_banishing Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Έχεις τικάρει την επιλογή run as server ?
mxpert Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 ti sindesi exeis ? ti morfis einai i ip pou exeis dosei ? mipos den exeis dosei tin eksoteriki ip ?
lykgeo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 exo tickarei tin epilogi run as server, i sindesi mou einai 768/192 me otenet ondsl kit, kai i ip pou eixa dosei itan tis morfis 85.75.175.175 (auto itan k to server name pou evala) tin opoia kai mou emfanize to modem mou os IP ti stigmi pou to dokimasa (einai dynamic opote kathe fora allazei, alla ti fora pou to prospathisa tou edosa ti sigekrimeni pou eixa ekeini ti mera). Exei kataferei kaneis sas na paiksei football manager meso internet me kapoio gnosto tou?
mxpert Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 oraia...ola kala mexri edo....apo ports ? pos pas ? prepei na anoikseis to 10093 kai to 10094....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.