Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ξεκινησα ανεργος απο Ελλαδα και μου εκανε 6μηνο συμβολαιο η Koln(η οποια βρισκοταν στην δευτερη κατηγορια)στην Γερμανια για να την σωσω απο τον υποβιβασμο και εγω καταφερα να την ανεβασω στην Bundesliga. Ο προεδρος δεν εδινε λεφτα και για μεταγραφες και εφυγα. Πηγα Venezia και την εριξα τριτη κατηγορια, απολυθηκα και πηγα Treviso οπου στον τριτο χρονο εχει κολλησει το παιχνιδι στις 4 Ιουλιου 2011 οπου και κρασαρει βγαζοντας μου το μηνυμα memory dangerously low και εχω παλαβωσει εντελως γιατι δεν μπορω να συνεχισω την καριερα μου.

molis plisiazei i imerominia pane se diakopes kai girna liges meres meta tin imerominia pou crashari

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Βασικά αν ξεκινήσεις άνεργος η μόνη λύση για να κάνεις μεγάλο όνομα είναι να σε πάρει καμία Εθνική ομάδα.

Παντως εγω εχω καταφερει να ξεκινησω ανεργος και να κανω καλο ονομα. Θελει πολλα χρονια βεβαια αλλα νομιζω πως αξιζει τον κοπο..πολυ πιο ρεαλιστικο και περισσοτερο ενδιαφερον.

Παντως εγω εχω καταφερει να ξεκινησω ανεργος και να κανω καλο ονομα. Θελει πολλα χρονια βεβαια αλλα νομιζω πως αξιζει τον κοπο..πολυ πιο ρεαλιστικο και περισσοτερο ενδιαφερον.

To να ξεκινας ανεργος ειναι αρκετα βαρετο νομιζω...(γιατι που να περιμενεις να βρεις ομαδα) Ομως αν ξεκινας με μια μικρη ομαδα μικροτερης κατηγοριας κ σιγα σιγα να αρχισεις να ανεβαινεις ειναι πιο ωραιο(αν κ εγω ποτε δεν ειχα την υπομονη για κατι τετοιο..) :-)

Πολυ καλο ταλεντο ειναι ο Nani της Σπορτινγκ Λισσαβωνας(20 ετων, Μεσοεπιθετικος) για τον οποιο ακουσα οτι ενδιαφερεται η μαντσεστερ(οχι στο fm, στην πραγματικοτητα:-) )

To να ξεκινας ανεργος ειναι αρκετα βαρετο νομιζω...

Mias k ksekinisate tin kouvenda gia varemara, ego varieme afandasta tis ethnikes omadas (otan exo mono ethniki omada xoris kapion sillogo paralila) den pernane oi rimades oi meres

Φαση με την Εθνικη Ελλαδος (ειναι και επικαιρο). Εγω ειμαι με την Μαντσεστερ και χωρις να εχω δηλωσει οτι εχω Ελληνικη υπηκοοτητα, μου εκαναν προταση να αναλαβω την Εθνικη Ελλαδος, γιατι εδιωξαν το Ρεχαγκελ που απετυχε να περασει στο Μουντιαλ (ποσο δικιο ειχαν)... Αρνηθηκα την προταση και μου εστειλαν μηνυμα να το ξανασκεφτω! Λολ πρωτη φορα το ειδα αυτο! Δεχτηκα και επειδη ειδα οτι δεν ειχα και πολλους παιχτες να διαλεξω παραιτηθηκα! Λολ με ξαναπαρακαλεσαν να το σκεφτω, ειπα οχι και μου ξαναεστειλαν μετα απο μερες, προταση να παρω την ομαδα.

Bug? Τρελο, whatever.

Den exei sxesi i ipokootita. Ego meta apo 2CL me Real Madrit eixa protasis apo Ethniki Agglias kai Portogalias. Sinithos meta apo megales diorganosis (Euro, Mundial) apolionde oi proponites megalos Ethnikon omadon pou ta ekanan thalassa kai sou kanoun protaseis

Ego exo valei skopo (epidi to diavasa kapou) na katso kamia 20 xronia se mia omada, na paro polous titlous etsi oste otan tha ftiaksi gipedo na to onomasoun me to onoma mou pros timin mou. To ekane ena me tin AEK kai thelo k ego

!!!

Επισκέπτης

Με την εθνική Ελλάδος και εγώ όταν παραιτήθηκα σε δύο διαφορετικά παιχνίδια που είχα παίξει, ΚΑΙ τις δύο φορές μου ζήτησαν να την αναλάβω ξανά (δεν νομίζω πως χρειάζεται να επισημάνω πως ΚΑΙ στα δύο παιχνίδια αντικατέστησα τον Ρεχάγκελ). Όπως καταλάβατε, η εθνικότητα φυσικά και παίζει ρόλο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα σου κάνει κάποιος άλλος πρόταση, όταν μάλιστα έχεις πάρει Real Madrid στην αρχή. Αλλά για εμάς που ξεκινάμε με μικρές ομάδες ή χωρίς καθόλου ομάδα, η πρόταση από την Αγγλία θέλει πολύ περισσότερο από 2 χρόνια ;)

To eipa san simperasma oxi san sponda. To ksero oti me mikres omades einai diskola. To sigkekrimeno itan ena pexnidi pou to ksekinisa me omada apo tin Primera Division. Molis vgike to proto patch ksanarxisa me napoli. Sto deftero patch anevasa tin Kavala stin b kai ksenisa me tou galazious argonaftes. Den exo standar, opos mou aresi ekini tin ora. Alla sto thema Ethnikis sigoura pezi rolo i ethnikotita mexri ena simio. Otan ftaseis "world class" omos sou kanoun oloi protasi.

Otan ftaseis "world class" omos sou kanoun oloi protasi.

Ομως φτανεις πολυ ευκολα ''world class'' κ αυτο δεν ειναι κ πολυ ρεαλιστικο...Με ενα πρωταθλημα και ενα τσ. λιγκ μονο εχεις γινει παγκοσμιου φημης προπονητης??

Ομως φτανεις πολυ ευκολα ''world class'' κ αυτο δεν ειναι κ πολυ ρεαλιστικο...Με ενα πρωταθλημα και ενα τσ. λιγκ μονο εχεις γινει παγκοσμιου φημης προπονητης??

Γιατί ο μουρίνιο τι πήρε κι έγινε; Ένα πρωτάθλημα με την πόρτο κι ένα cl. Πολύ θέλει; :P

Γιατί ο μουρίνιο τι πήρε κι έγινε; Ένα πρωτάθλημα με την πόρτο κι ένα cl. Πολύ θέλει; :P

Και ενα treble την προηγουμενη χρονια με Πρωταθλημα, Κυπελλο και UEFA cup. Μεσα σε 2 χρονια πηρε τα παντα, δεν ειναι και λιγο για προπονητη, ειδικα για καποιον που δολευει για ομαδα σε λιγοτερο γνωστο προταθλημα.

Ασχετα αν τωρα την εχει δει ντιβα και ωρες ωρες περνει τραγικες αποφασεις απο εγωισμο και μονο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...