Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκινησα ανεργος απο Ελλαδα και μου εκανε 6μηνο συμβολαιο η Koln(η οποια βρισκοταν στην δευτερη κατηγορια)στην Γερμανια για να την σωσω απο τον υποβιβασμο και εγω καταφερα να την ανεβασω στην Bundesliga. Ο προεδρος δεν εδινε λεφτα και για μεταγραφες και εφυγα. Πηγα Venezia και την εριξα τριτη κατηγορια, απολυθηκα και πηγα Treviso οπου στον τριτο χρονο εχει κολλησει το παιχνιδι στις 4 Ιουλιου 2011 οπου και κρασαρει βγαζοντας μου το μηνυμα memory dangerously low και εχω παλαβωσει εντελως γιατι δεν μπορω να συνεχισω την καριερα μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Έχεις χρησιμοποιήσει editors? Κάποιες φορές εκεί παίζει το πρόβλημα και δυστυχώς δεν νομίζω να μπορείς να το διορθώσεις παρά μόνο αρχίζοντας νέο game….

Παιδιά,είναι κανείς που να έχει διαχειριστεί τον Παναθηναϊκό στο Football Manager 2007???Αν ναι,μήπως μπορείτε να μου προτείνετε αρχική ενδεκάδα και σύστημα που πάει περισόττερο στην ομάδα(χωρίς να γίνουν μεταγραφές)???Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Τώρα είδα το μήνυμά σου, παίζω τον Παναθηναϊκό εδώ και δύο βδομάδες, και το έχω φτάσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2006 με αρκετή επιτυχία τολμώ να ομολογήσω! Παίζω με 4-3-1-2 συνήθως, ή 4-4-2.Γκούμα, Μορις κεντρικούς αμυντικούς και στα πλάγια της άμυνας Βύντρα και Δάρλα. Biscan και Bovio στο κέντρο της άμυνας (στο 4-4-2) και εναλλάσω Ίβανσιτς με Σέριτς, και Βίκτορ με Ρομέρο αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Επίθεση και οι τρείς επιθετικοί αποδίδουν καλά, οπότε τους εναλλάσω. Όταν παίζω με "δεκάρι" (4-3-1-2) βάζω στη θέση αυτή, είτε τον Γκονζάλες, είτε τον Θεωδορίδη, ο οποίος κάνει καταπληκτικά μακρινά σουτ (ΠΑΟ-Ολυμπιακός 3-0!!). Ο Σανμαρτεάν είναι (και στο παιχνίδι) τραυματίας! Πολλοί τραυματιμοί παίζουν γενκώς, ειδικά στην ομαδα των μικρών. Παρεμπιπτόντως, ο Νίνης δεν αποδίδει όπως στην πραγματικότητα! Χρειάζεται οπωσδήποτε μεταγραφή επιθετικού, καθώς οι τρείς αρχικοί κουράζονται αρκετά.

Περιμένω εντυπώσεις!

Εμένα με τα πολλά με έδιωξαν από τη Manfredonia και ησύχασα, ψάχνω να βρω ομάδα τώρα και δεν με θέλουν πουθενά. Πού είναι τα περσινά μεγαλεία με τα 4 Champions' League της Ρεάλ, τα διηπειρωτικά, τα νταμπλ σε Ελλάδα και Ισπανία, τον τελικό Euro 2012 με την Ολλανδία και όλα τα υπόλοιπα.

Στις τρίτες κατηγορίες μαθαίνεται η μπάλα, αν πάρεις την Μίλαν και την Μπαρτσελόνα όλα εύκολα είναι.

Τώρα ψάχνω Β' Σκωτίας ή Γ' Γαλλίας μπας και δεήσει κανένας να με πάρει...

Η λυση ειναι μια!

Αυτοκτονια (retire δηλαδη) και στην επομενη ζωη σου, επειδη βασανιστηκες τοσο στην τωρινη, θα ξαναγεννηθεις απευθειας ως manager της Real!

Η λυση ειναι μια!

Αυτοκτονια (retire δηλαδη) και στην επομενη ζωη σου, επειδη βασανιστηκες τοσο στην τωρινη, θα ξαναγεννηθεις απευθειας ως manager της Real!

Θα έρθω πάντως στην κηδεία...δν γίνεται να μν είμαστε σ'έναν τόσο μεγάλο προπονητή:mrgreen:

!!

LOL! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Θα το παλέψω λίγο ακόμα αλλά επειδή ξέρω από τώρα τι με περιμένει (ακόμα και να πάω σε καμια βήτα Ολλανδίας δεν θα κάνω ποτέ τίποτα), μου φαίνεται θα αποσυρθώ με ήσυχη τη συνείδηση.

Το πολύ πολύ να ξαναξεκινήσω με το γαύρο, όπου πρώτα απ'όλα θα τους διώξω όλους για να πάρω παιχταράδες!

(λέμε τώρα...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...