N1ghtW0lf Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 ebala kai to patch 7.02 sto rapidshare.com giati me to .de emena kollaei kai katebazw me 30kb/s http://rapidshare.com/files/17969049/fm2007_patch_7.0.2.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Σήμερα το αγόρασα κ γω-original!! 39.99? oOoO! χεχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 35 το ειχα παρει εγω, 30 νομιζω κανει. Τεσπα, καλο λιωσιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 α. οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικούν (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δεν νομίζω ότι ασχολούμαστε για 44 σελίδες με το crack. Απλώς -σπανίως- αναφέρουμε ότι βγήκε η καινούρια του έκδοση και αυτό είναι όλο. Από κει και πέρα, όποιος ξέρει πού να το βρει ψάχνει, δεν κάθεται να ρωτάει "δώστε μου τη διεύθυνση". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά να ρωτήσω κάτι??Μήπως έχει βγει κανένα patch που να έχει τα logos των ελληνικλων ομάδων και τις φωτογραφίες των παιχτών?Αν όχι,πώς μπορώ να τα προσθέσω από μόνος μου?Ευχαριστώ εκ των προτέρων... http://www.fmgreece.gr/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikkeii Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το FM 2007 . Ενω εχω παιξει πανω απο 10 ωρες παιχνιδιου με φορτωμενα 6 πρωταθληματα και ολα φαινονταν οκ ξαφνικα εμφανιστηκε ενα μηνυματακι που λεει οτι η μνημη λιγοστευει επικινδυνα και μετα ακομα ενα που λεει οτι το παιχνιδι πρεπει να κλεισει γιατι δεν υπαρχει καθολου μνημη και αν μπορω να κανω free up λιγο χωρο. Απ'οτι εψαξα ειναι ενα αρκετα συνηθισμενο προβλημα αλλα παρ'ολα αυτα δεν βρηκα λυση. Πληροφοριακα αναφερω οτι το προβλημα ηταν γνωστο απο την αρχη, οτι με το 7.0.2 patch δεν αλλαζει τιποτα και οτι (οπως διαβασα) εχει να κανει με καποιο memory leak της εφαρμογης. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει? Τοσοι managers δεν μπορει...ολο και σε καποιον θα εχει τυχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το FM 2007 . Ενω εχω παιξει πανω απο 10 ωρες παιχνιδιου με φορτωμενα 6 πρωταθληματα και ολα φαινονταν οκ ξαφνικα εμφανιστηκε ενα μηνυματακι που λεει οτι η μνημη λιγοστευει επικινδυνα και μετα ακομα ενα που λεει οτι το παιχνιδι πρεπει να κλεισει γιατι δεν υπαρχει καθολου μνημη και αν μπορω να κανω free up λιγο χωρο. Απ'οτι εψαξα ειναι ενα αρκετα συνηθισμενο προβλημα αλλα παρ'ολα αυτα δεν βρηκα λυση. Πληροφοριακα αναφερω οτι το προβλημα ηταν γνωστο απο την αρχη, οτι με το 7.0.2 patch δεν αλλαζει τιποτα και οτι (οπως διαβασα) εχει να κανει με καποιο memory leak της εφαρμογης. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει? Τοσοι managers δεν μπορει...ολο και σε καποιον θα εχει τυχει.... Το σύστημα σ;Πόση ram έχεις;Κάνε δεξί κλικ my computer-->Properties-->Advanced-->Performance Settings-->Advanced-->Virtual Memory/Change-->Επέλεξε το system managed size και μετά--Set Κάνε reboot και δοκίμασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikkeii Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Η μνημη μου ειναι 512 αλλα δεν παιζει ρολο, εχει συμβει και σε καποιους που ειχαν πανω απο 1gb. Το δοκιμασα αυτο με το Virtual Memory αλλα δεν αλλαζει κατι. Το memory leak που ανεφερα προηγουμενως σημαινει οτι αν ανοιξεις το task manager το FM 2007 τραβαει ολη την μνημη χωρις ιδιαιτερο λογο βεβαιως. Η μονη official πληροφορια που βρηκα ηταν αυτη: http://www.sigames.com/sibase.php?type=view&id=69 την οποια και δοκιμασα χωρις επιτυχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καποιο ram optimizer για οταν παιζεις το fm δε θα βοηθουσε; Ριξε μια ματια εδω Ειναι free και ισως βοηθησει. Βαλτο να απελευθερωνει μνημη οταν φτασει σε καποιο οριο, ετσι ισως φτιαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikkeii Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε Freakster ομολογω οτι η ιδεα σου ηταν εξυπνη αλλα δυστυχως δεν πετυχε. Εξακολουθει να crashαρει το FM ακομα και με την μνημη κολλημενη στα 120.000k. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το παιχνιδι κολλαει σε μια συγκεκριμενη ημερομηνια...Παντως αν ειμαι ο μοναδικος που εχει τετοιο προβλημα θα μου κανει μεγαλη εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Και εγω ετσι που τριγυρναω σε φορουμ, δυστυχως πρωτη φορα το ακουσα. Ισως αν εστελνες καποιο π.μ. στα φορουμ της si για το football manager, σε καποιον απο αυτους που ειναι στην παραγωγη του fm2007 ισως να βοηθησει. (; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slim_shady Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Που βρισκεστε περιπου αυτη τη στιγμη στο fm???Εγω ειμαι στον Απριλιο του 2008 με μπαρτσα,πρωτος στο πρωταθλημα,στους 4 του τσου λου κ μολις εχασα το κυπελλο απο την ατλετικο...:evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Εγώ είχα καιρό να παίξω αλλά τώρα που έβαλα τα Vista και πέρασα και το 7.0.2 άρχισα πάλι να παίζω. Και εξακολουθώ να είμαι τελευταίος με διαφορά στην τρίτη Ιταλίας με τη Manfredonia (με σήμα το δελφίνι-που-κάνει-κεφαλιά λέμε!) Περιμένω να τελειώσει το πρωτάθλημα, να βγω τελευταίος και να παραιτηθώ πριν με διώξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Βρισκομαι στον Ιουλιο του 2009, εχω κανει καποιες φοβερες μεταγραφες απο τον Δεκεμβρη του 2008 και καταφερα να κερδισω τον τελικο του Τσου-λου απεναντι στην πολυ ευκολη Ρεαλ με 2-0. Εκτος απο αυτο, πηρα πρωταθλημα και κυπελλο εγχωριο, πανηγυρισα κοινως το περιφημο treble! Και τωρα ετοιμαζομαι να φερω το Διειπηρωτικο κυπελλακι πισω σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.