Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/Arsenal/142550.html

Carlos Vela; Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Τον ξέρετε εσείς; Εγώ τον έπαιρνα στην ομάδα μου από το FM2005 (αν θυμάμαι καλά), όταν αναλάμβανα μια από τις Man Utd, Barcelona τύπου.

Άλλη μια σωστή πρόβλεψη όπως δείχνουν τα πράγματα από το FM.

O 17χρονος της αρσεναλ δεν ειναι??Πολυ καλο ταλεντο!Οπως επισης κ ο andres guardado που παιζει σε μια μεξικανικη ομαδα(δεν τη θυμαμαι) κ εξελισσεται σε εναν απο τους καλυτερους παικτες του παιχνιδιου...2,5Μ κανει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιζω τελικο κυπελλου και την ηδια μερα ειναι το all star game.Εχω 5 τραυματιες και η υποληπη ομαδα συμμετεχει στο all star.Χανω το κυπελλο αφου αγωνιζομαι με τα 3τα.Οτι να ναι.Και μια ερωτηση.Ξερει κανεις πως βαζω τους scouter να ψαξουν παιχτες??δεν μπορω να το βρω

Ενσωματωμενο Data update? Δηλαδη ενημερωμενα rosters? Παλι να ξεκινησουμε καινουριο παιχνιδι. Οχι ρε γμτ :(

Manchesteeeeeeer θα το παρουμε το Ch.L. οσα πατς και να βγουνε :)

Να ρωτησω κατι ρε παιδια.. Γιατι ταλαιπωριεστε με τα σπασμενα fm? Αν ειναι ενα παιχνιδι που θα λιωσουμε, ειναι το football manager και δεν ειναι και ακριβο. Γιατι δεν το παιρνετε orginal; Να εχετε και το κεφαλι σας ησυχο; (Μονο για το fm μιλαω, που ειναι εγνωσμενης αξιας)

Τεσπα, δε το ειπα για να παρεξηγηθω, αλλα ειχα ειλικρινα την απορια.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι??Μήπως έχει βγει κανένα patch που να έχει τα logos των ελληνικών ομάδων και τις φωτογραφίες των παιχτών?Αν όχι,πώς μπορώ να τα προσθέσω από μόνος μου?Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...