Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Απλά ζητάς τα feeder clubs και εύχεσαι να σου προτείνουν και μια ομάδα από βέλγιο. Όποτε ζήτησα στην Αγγλία πάντως (σε West Brom και Man Utd όπου έχω δουλέψει στα χρόνια μου ως ψηφιακός manager) πάντα μου έδιναν και μια βέλγικη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 8elei kwlofardia dhladh h fash wraiaaa...gia na doume Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 8elei kwlofardia dhladh h fash wraiaaa...gia na doume γενικότερα θέλει. Όχι μόνο για τα feeder clubs, αλλά και για το αν θα πάρεις το work permit. Απλά υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας ανάλογα με την περίπτωση του παίχτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά όταν πάω να αρχίσω new game μου λέει εκεί να βάλω όνομα ομάδα κτλ.Σ ένα σημείο όμως με βάζει να διαλέξω τρεις χώρες.Μπορεί να μου πει κανείς τι είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξερω αν εχει συζητηθει... Θελω να παιξω μανατζερ μεσω ιντερνετ καναμε τη συνδεση αλλα η ταχυτητα σε ολους μεσα στο παιχνιδι οταν μετακινουμασταν στις καρτελες των παικτων κ.α. ηταν εξαιρετικα αργη. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@gamemaniac@ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά όταν πάω να αρχίσω new game μου λέει εκεί να βάλω όνομα ομάδα κτλ.Σ ένα σημείο όμως με βάζει να διαλέξω τρεις χώρες.Μπορεί να μου πει κανείς τι είναι αυτό? einai ta prwtathlimata twn xwrwn autwn p tha diale3eis...analoga tis xwres p epilegeis analoga kai ta prwtathlimata pou boreis na exeis prosbasi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyjump Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα.εχω Ενα Προβλημα Με Ενα Παιχνιδι Το Championship Manager 2001/2002. Αφου Το Κανω Εγκατασταση Και Παω Να Ξεκινησω Νεο Παιχνιδι Μου Γραφει ''there Is Not Enough Available System Memory To Create The Game.please Free Up Some More And Try Again.'' Το Cd Einai Αντεγραμμενο Εχω Ενα Laptop Fujitsu Amilo Centrino M760 Στα 2ghz Me 1g Ram 45giga Σκληρου Ελευθερο Kai Καρτα Γραφικων Ατι Χ700 Με 128μβ. Εχω Εγκατεστημενα Τα Windows Xp Home Ta Γνησια. Το Ιδιο Cd Επαιζε Μια Χαρα Σε Ενα Athlon 1600+ Me 256mb Ram Kai 32mb Καρτα Γραφικων Που Ειχα Αλλα Ειχε Εγκατεστημενα Windows Xp Prof Αντεγραμμενα. Θα Το Εκτιμουσα Πολυ Αν Με Βοηθουσατε Ευχαριστω Δημητρησ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giolefpatceid Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά,είναι κανείς που να έχει διαχειριστεί τον Παναθηναϊκό στο Football Manager 2007???Αν ναι,μήπως μπορείτε να μου προτείνετε αρχική ενδεκάδα και σύστημα που πάει περισόττερο στην ομάδα(χωρίς να γίνουν μεταγραφές)???Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 einai ta prwtathlimata twn xwrwn autwn p tha diale3eis...analoga tis xwres p epilegeis analoga kai ta prwtathlimata pou boreis na exeis prosbasi... Όταν λες να έχω πρόσβαση τι εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Όταν λες να έχω πρόσβαση τι εννοείς? Τα πρωταθλήματα τα φορτώνεις με 2 τρόπους: 1. Viewable only: Σ' αυτή την περίπτωση βλέπεις τα αποτελέσματα των αγώνων, φορτώνεται στη βάση δεδομένων τα στοιχεία των παιχτών αλλά δεν μπορείς να αναλάβεις ομάδα. 2. Playable: Όλα τα προηγούμενα + ότι μπορείς να αναλάβεις ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Και παίχτες μπορώ να πάρω γενικά από όλα τα πρωταθλήματα ή μόνο από αυτά που έχω επιλέξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giolefpatceid Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Εννοείται πως μπορείς να πάρεις παίχτες από όλα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madcap Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μπορεις να παρεις απο ολα τα πρωταθληματα παιχτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSOPK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Εχω να προτεινω τον Tim Cahill Αυστραλος και τον Elano Βραζιλιανος (παιζει στην Σαχτιορ). Ειναι λιγο ακριβουτσικοι αλλα κανουν την δουλεια τους με το παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/Arsenal/142550.html Carlos Vela; Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Τον ξέρετε εσείς; Εγώ τον έπαιρνα στην ομάδα μου από το FM2005 (αν θυμάμαι καλά), όταν αναλάμβανα μια από τις Man Utd, Barcelona τύπου. Άλλη μια σωστή πρόβλεψη όπως δείχνουν τα πράγματα από το FM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.