Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εννοείται... πραγματικό περιστατικό χθες. ο Αστέρας Τρίπολης έπαιζε στην καλαμάτα με τον μεσσηνιακό (στην πραγματική ζωή εε) οπότε συναντιόμαστε με 2 φιλαράκια στην κυψέλη στις 11 το πρωι να ξεκινήσουμε για κάτω. ο ένας είναι εξάδερφος μου και είχα να τον δω κανά 2 βδομάδες. τι νέα ρε μου λέει;όλα καλά;Άσε ρε Γιάννη,μου έχει κάνει πρόταση η Γουέστ Χαμ αλλά τους έκλασα για να παραμείνω στον Αστέρα. Τρώω κάτι μούτζες και μέχρι την κόρινθο δεν μου ξαναμίλησαν.

Μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο λοιπόν στην καλαμάτα (παρεπιπτόντως κερδίσαμε 1-2) και όπως παρακολουθούμε το ματς,έχουμε τη γνωστή εξεδροπροπονητική συζήτηση,του στυλ ποιός πρέπει να παίζει που,ποιοί είναι οι καινούριοι που ήρθαν στις μεταγραφές κτλ.. ενώ λοιπόν συζητάμε,φτάνει η κουβέντα στον Έμεραν ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε αμυντικό χαφ και με πολύ άνεση και καλή απόδοση θα έλεγε κανείς , αλλά με το νέο προπονητή παίζει δεξί μπακ. μου λεει ο ένας φίλος: Ρε πάλι δεξί μπακ τον έβαλε ο μ**κας. και γυρνάω με φυσικό τρόπο και του λέω : ρε αφού η κανονική του θέση είναι Ντιφενς Ράιτ και Γουινγκ Μπακ Ραιτ... ασε που κουράζεται έυκολα ο γεράκος γιατί ήταν ενάμιση μηνα έξω με τραυματισμό (ενώ το παιδί καλά να είναι δεν έχει χάσει ματς φέτος στην πραγματική ζωή)...

βλέμματα απορίας και από τους 2,μούτζες,βρισιές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
εννοείται... πραγματικό περιστατικό χθες. ο Αστέρας Τρίπολης έπαιζε στην καλαμάτα με τον μεσσηνιακό (στην πραγματική ζωή εε) οπότε συναντιόμαστε με 2 φιλαράκια στην κυψέλη στις 11 το πρωι να ξεκινήσουμε για κάτω. ο ένας είναι εξάδερφος μου και είχα να τον δω κανά 2 βδομάδες. τι νέα ρε μου λέει;όλα καλά;Άσε ρε Γιάννη,μου έχει κάνει πρόταση η Γουέστ Χαμ αλλά τους έκλασα για να παραμείνω στον Αστέρα. Τρώω κάτι μούτζες και μέχρι την κόρινθο δεν μου ξαναμίλησαν.

Μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο λοιπόν στην καλαμάτα (παρεπιπτόντως κερδίσαμε 1-2) και όπως παρακολουθούμε το ματς,έχουμε τη γνωστή εξεδροπροπονητική συζήτηση,του στυλ ποιός πρέπει να παίζει που,ποιοί είναι οι καινούριοι που ήρθαν στις μεταγραφές κτλ.. ενώ λοιπόν συζητάμε,φτάνει η κουβέντα στον Έμεραν ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε αμυντικό χαφ και με πολύ άνεση και καλή απόδοση θα έλεγε κανείς , αλλά με το νέο προπονητή παίζει δεξί μπακ. μου λεει ο ένας φίλος: Ρε πάλι δεξί μπακ τον έβαλε ο μ**κας. και γυρνάω με φυσικό τρόπο και του λέω : ρε αφού η κανονική του θέση είναι Ντιφενς Ράιτ και Γουινγκ Μπακ Ραιτ... ασε που κουράζεται έυκολα ο γεράκος γιατί ήταν ενάμιση μηνα έξω με τραυματισμό (ενώ το παιδί καλά να είναι δεν έχει χάσει ματς φέτος στην πραγματική ζωή)...

βλέμματα απορίας και από τους 2,μούτζες,βρισιές...

xaxaxa to manager einai pragmatiki porosi!!

re paidia na rwtisw...imoun ston olympiako telws padwn kai meta apo 3 xronies me pire i i manchester.ston olympiako eixa parei ton carlos eduardo o opoios einai taladouxos o poustis..toulaxiston ston olympiako epaize teleia..ton pira stin M.U alla m bgazei sunexeia ena work permit dipla tou kai dn mporw na tn balw na pe3ei...ti na kanw ???~~~??

tnx :P

re paidia na rwtisw...imoun ston olympiako telws padwn kai meta apo 3 xronies me pire i i manchester.ston olympiako eixa parei ton carlos eduardo o opoios einai taladouxos o poustis..toulaxiston ston olympiako epaize teleia..ton pira stin M.U alla m bgazei sunexeia ena work permit dipla tou kai dn mporw na tn balw na pe3ei...ti na kanw ???~~~??

λοιπόν.....ξέρεις τι είναι τα feeder clubs....???

αν λοιπόν ξέρεις τότε πρέπει να πας στον παίκτη σου, να κάνεις send to affliate και να διαλέξεις ενα feeder club που έχει η Man Utd στο Βέλγιο...

μετά απο 3 χρόνια, η ανάγκη για Work Permit θα εξαληφθεί...! ο παίκτης πια, θα λογίζεται Βέλγος...κοινοτικός δηλαδή.....αλλιώς...

...ελπίζεις να γίνει κλήση του παίκτη στην εθνική της χώρας του, στην οποία μάλιστα θα πρέπει να παίζει συστηματικά !

Καλησπέρα,μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορώ να το κατεβάσω το παιχνίδι και που να το βρω τους κωδικούς?

βασικά καλησπέρα σας....:evil:

Αφου ουτε κοινοτικος ειναι ουτε εθνικη παιζει πως καταφερες να τον παρεις?Αυτο το work permit συνηθως το βγαζει οταν εχεις καιρο να τον βαλεις να παιξει...

auto omws den sumbainei se ola ta prwta8lhmata etsi?

Ellada px, den me afhnei na parw 6o paikth mh koinotiko...

Το κάθε πρωτάθλημα έχει τους δικούς του κανόνες, τόσο στον αριθμό των ξένων όσο και σε άλλα θέματα όπως στον αριθμό των αλλαγών, στον αριθμό των νέων που οφείλεις να έχεις σε ματς κυπέλου, κ.τ.λ.

Το κάθε πρωτάθλημα έχει τους δικούς του κανόνες, τόσο στον αριθμό των ξένων όσο και σε άλλα θέματα όπως στον αριθμό των αλλαγών, στον αριθμό των νέων που οφείλεις να έχεις σε ματς κυπέλου, κ.τ.λ.

safws, kai gnwsto einai auto...alla den mou apanthses...

Anaferomoun, an uparxei tropos na pareis 6o paikth mh koinotiko kai na ton steileis daneiko se kapoia omada?

Aa, kai giati otan exeis steilei daneiko enan mh koinotiko paikth se kapoio allo prwta8lhma

sou ton upologizei ws kseno?

έτσι είναι οι κανόνες του ελληνικού πρωταθλήματος προφανώς. Δεν έχει σημασία αν είναι δανεικός ή όχι. Οι ξένοι παίκτες που έχουν συμβόλαιο σε σένα, πρέπει να είναι ως 5 (μη κοινοτικοί)

Στο αγγλικό πρέπει ο κάθε ξένος παίχτης να πάρει work permit που αποφασίζει γι' αυτήν μια επιτροπή. Ο σκοπός της wp είναι να μην πάρουν τις δουλειές των Άγγλων οι ξένοι. Οπότε για να δεχτεί η επιτροπή να έρθει κάποιος, πρέπει να είναι ξεχωριστή περίπτωση παίχτη (αν υπάρχουν αντίστοιχα καλοί Άγγλοι δηλαδή, δε σε αφήνουν να τον πάρεις). Εδώ εγώ τον Kerlon δεν μπορούσα να φέρω. Τον έφερα μέσα στην 3η μεταγραφική περίοδο που προσπάθησα, λόγω του ότι μου απέρριπταν τις wp. Τελικά όμως, πείστηκαν για την αξία του :P

Τώρα στο αγγλικό, αν δεν έχει wp, μπορεί παρ' όλα αυτά, να έρθει στην ομάδα, αλλά δεν μπορεί να παίξει. Σε 5 χρόνια όμως, αποκτάει αγγλική υπηκοότητα και μπορεί. Αν τον στείλεις δανεικό σε καμιά βέλγικη, την αποκτάει σε 3 χρόνια και τελειώνει η υπόθεση.

Εγώ πάντως που είχα φέρει έναν RB και δεν ήθελε με τίποτα να πάει στο Βέλγιο, τον κράτησα 3 χρόνια στην ομάδα reserves (δεν μπορούσα και να τον διώξω), τελικά μου τον ζήτησε μια άλλη αγγλική, και όταν έγινε η μεταγραφή ζήτησε πάλι wp και τελικά την πήρε.

Τώρα προσπαθώ να πάρω έναν Ρώσο τερματοφύλακα 17 χρονών, αλλά με ΤΙΠΟΤΑ! Μάλλον θα αναγκαστώ να τον στείλω κι αυτόν Βέλγιο. Ε, αυτός θα πάει, τι στο καλό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...