Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορειτε να μου προτεινετε μια ομαδα β κατηγοριας(απο αγγλια γερμανια ισπανια η ιταλια) για ξεκινησω??Οσες εχω παρει εως τωρα δεν τις εχω παει πουθενα...κ βαρεθηκα να παιρνω συνεχεια καποια απο τις μεγαλες....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

my fellow managers...μετά από καιρό επιστρέφω για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία της Α εθνικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν,με 1 νίκη και 1 ισοπαλία. το πρωτάθλημα φαινόταν εξαρχής δύσκολο όταν βρεθήκαμε στην 9η αγωνιστική στην 11η θέση με 9 πόντους από την κορυφή και 8 από το τέλος.είχαμε ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές λοιπόν,πήραμε ισοπαλία στο καραισκάκη 1-1 με τον ολυμπιακό και προηγηθήκαμε 2 φορές στην καλογρέζα (ή βοτανικό γιατί είμαστε και στο 2008) για να ισοφαριστούμε στο 80φεύγα και εκεί. κάναμε κάποιες κουλές ήττες βέβαια από όφη με 5-0 και από ξάνθη με 3-0 αλλά γενικά την παλεύαμε αξιπρεπέστατα μέχρι κάποιο σημείο το δεκέμβρη...μετά από κει μας πήρε ο διάολος...8 συνεχόμενες ήττες,δεν με απολύσανε πάντως.. όπως και να χει,2 αγωνιστικές πριν το τέλος χάνουμε και τις μαθηματικές μας ελπίδες ενώ κάνουμε το παν να τις κρατήσουμε με το 2πλό σωτηρίας στην κέρκυρα επειδή ο ιωνικός κάνει την ισοπαλία μέσα στο ηράκλειο.. Κι έρχεται η τελευταία αγωνιστική που παίζουμε με τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Τρίπολης. εμείς αδιάφοροι παντελώς. Ο Ολυμπιακός 2 βαθμούς πάνω από τον Παναθηναικό αλλά στα μεταξύ τους χάνει στις ισοβαθμίες. Ολοι οι φίλοι μου να με κράζουν οτι θα ανοίξω τα πόδια (καθότι από μεγάλες ομάδες υποστηρίζω Αστέρα αλλά από μικρές ολυμπιακό)..

Βλέποντας τα λειτεστ σκορς ο Παναθηναικός κερδίζει με 3-0 στην έδρα του από το 10' το ήδη πεσμένο Χαιδάρι αλλά εγώ έχω δώσει το λόγο μου στον κόσμο σε συνάντηση στον πεζόδρομο οτι θα παίξουμε για τη φανέλα και την ιστορία μας...το ματς ξεκινάει με αναγνωριστικές μπαλιές στο πρώτο τέταρτο ώσπου αρχίζουν τα όργανα...μας βάζει γκολ ο Καστίγιος στο 20.Δεν πείράζει λέω πάμε παλικάρια μου...ισοφαρίζουμε στο 45 με γκολ του Ιωάννου..(ο οποίος παρεπιπτόντως βγήκε 3ος σκόρερ στην κατηγορία και τον πήρανε και Εθνική μαζί με τον Κανακούδη). Στο ημίχρονο λέω στα παιδιά μου οτι πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα.. βγαίνουμε λοιπόν και μασάμε σίδερα..στο 50 κάνουμε το 2-1 και το γήπεδο παίρνει φωτιά.Στο 70κάτι κάνουμε και το 3-1 με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Κανακούδη και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τα πλάνα για τη νέα σεζόν..τελικά στερήσαμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό (ο οποίος παρεπιπτόντως έχει διώξει στολτίδη και εχει πάρει συνολικά 8 σκανδιναβούς)..

Στη Β εθνική πάμε τραίνο,είμαστε πρώτο φαβορί για άνοδο,έχουμε ξεκινήσει με 5 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. το πρόβλημα μου είναι το εξής...

μου έχει κάνει πρόταση η Γουέστ Χαμ να πάω εκεί. είναι 17οι. αλλά έχουν δυνατότητες..τι να κάνω..δεν θέλω να αφήσω την ομάδα στα κρύα του λουτρου...

Ααα και που είστε;;όλοι την κυριακή στη φυλή να φωνάξουμε για την ομάδα στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο...

αδερφε διαβαζοντας το ποστ σου, με κανεις να δακρυσω...

και οχι, δεν ειναι επειδη ειμαι αστερας τριπολης, αλλα ο τροπος γραφης σου ειναι τοσο παραστατικος και ζωντανος, που μεταδιδεις οσα ζεις με την ομαδα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
μπορειτε να μου προτεινετε μια ομαδα β κατηγοριας(απο αγγλια γερμανια ισπανια η ιταλια) για ξεκινησω??Οσες εχω παρει εως τωρα δεν τις εχω παει πουθενα...κ βαρεθηκα να παιρνω συνεχεια καποια απο τις μεγαλες....

Ξεκίνησα άνεργος, με πήραν στον Ηρακλή, πήρα κύπελο μαζί του αλλά δεν έβλεπα χαϊρι και τον άφησα. Με προσέλαβαν το 2009 στην Bari και περνάω καταπληκτικά!! 1η χρονιά μας είχαν για υποβιβασμό, η ομάδα ήταν εντελώς άφραγκη και με κάποιους καλούς δανεισμούς (να'ναι καλά τα πιτσιρίκια-ταλέντα των μεγάλων ομάδων) και σωστή τακτική και ΠΟΛΥ τύχη κατάφερα να την ανεβάσω κατηγορία!!

Στη Seria A είμαι 15ος, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος (ενώ οι προβλέψεις μας είχαν για τελευταίους) και 90% θα σωθούμε (αν είμαστε τυχεροί μπορεί να φτάσουμε και 12οι).

Περνάω τέλεια κι απ' το πουθενά έχω γίνει φαν της Bari!!! Στην προτείνω ανεπιφύλακτα!!

Μηπως καποιο παιδακι εχει το πατσ 7.0.1 που μου ζηταει ο "θειος" μου γιατι εχει κατι προβληματακια? Οποιος καταλαβε...

πμ καλοδεχουμενα

Αντε γιατι απο τον πολυ τραυματισμο παιζω με Μπουτζικο αριστερο μπακ(πλακα πλακα μια χαρα παικτακι ειναι,και τωρα που γυρισαν ο Σεριτς με τον Δαρλα παλι παγκο τριβουν) και Κατράνα αμυντικο χαφ.

Πως καταλαβαινεις οτι εχεις εθιστει στο fm

1) Όταν αναφέρεσαι στα αδέρφια σου ως 'Reserves'

2) Όταν βλέπεις ένα όμορφο πιπίνι και λες 'Αυτή εχει Potential -10'

3) Όταν βλέπεις τη γυναίκα σου στον απέναντι διάδρομο του super market και της πετάς το καρότσι γιατί νομίζεις ότι κάνει Forward Run

4) Θες να αλλάξεις δουλειά και νομίζεις ότι έχεις κάποιο σημάδι στο γραφείο με ένδειξη 'Unh' ενώ στα Major Concerns έχεις 'Feels he has been victimised by his boss'

5) Περνάς όλο τον ελεύθερο καιρό σου μιλώντας παντού για ονόματα ποδοσφαιριστών που δεν τα ξέρει ούτε καν η μάνα τους.

6) Πιστεύεις βαθιά μέσα σου ότι ο Αντριάνο είναι 35 χρονών και παίζει στον Ακράτητο με τον οποίο πήγε πέρσυ στους 4 του ΟΥΕΦΑ

7) Όταν προσπαθείς να εξηγήσεις στο γιατρό γιατί πονάει ο τένοντας στο δεξί σου χέρι και του λες πώς σου έπεσε το Mouse απ'τα χέρια σου όταν πάτησες 'Tactics' για να παίξεις με Direct Ball, Counter Attack στο τελευταίο δεκάλεπτο του τελικού του FA Cup και ενώ κέρδιζες τη Chelsea με 2-1

8) Όταν οι γονείς σου και οι φίλοι σου σε παρακαλούν να βγεις έξω για ένα καφέ

9) όταν ξυπνάς και νοιώθεις ήδη ζαλισμένος

10) Όταν κοιτάζεις το ρολόϊ και βλέπεις ότι πάλι πήγε 4 η ώρα

11) Όταν φοβάσαι να κοιτάξεις το ρολόϊ για να μη δεις ότι πήγε πάλι 4 η ώρα

12) Όταν όλοι σε ρωτάνε, 'Ποιος είναι αυτός ο Άντονσον που πήρε ο ΠΑΟ;' και απαντάς: 'Defender Centre, 25 χρονών, μία συμμετοχή με την Εθνική Σουηδίας, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Πάρε και τον Fredrik Risp και έδεσες πίσω, μπετό'

13) Όταν η γυναίκα σου γκρινιάζει και λέει ότι 'δεν ενδιαφέρεσαι για τα παιδιά μας' και εσύ λες: Πότε κάναμε και δεύτερο;

14) Το 'θες να δούμε μπάλα σήμερα' σημαίνει 'έλα να με δεις που παίζω στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2014 με τη Κροατία'

15) Όταν προσπαθείς να εξηγήσεις στους φίλους σου, γιατί η Ελλάδα δεν παίζει σωστά το 4-4-2, ενώ θα έπρεπε να παίζει 3-5-2 Counter με Wing Backs

16)Όταν χωρίζεις με την γκόμενά σου και λες στους φίλους σου "Άσε...πάλι έμεινα Free Transfer".

17)Όταν είσαι ελεύθερος κι έχεις καβάτζες μερικές κοπελιές δηλώνοντας για την καθεμία: "Την έχω στην Shortlist"

18)Όταν θες να την πέσεις σε μία που ξέρεις ότι είναι ελεύθερη..."Approach to sign"

19)Όταν τρως χυλόπιτα από γκόμενα και το λες με διακριτικό τρόπο του στυλ "Reject Negotiations".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...