mxpert Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 έχουν ήδη βγει τα περισσότερα και για την 2007 έκδοση.... μπες sortitoutsi και θα τα βρείς.... (εγώ πάντως το game το αγόρασα.....το φορτώνω.....όλα καλά.....πάω να το ξεκινήσω και μου βγάζει το θεικό μήνυμα...."Insert the correct CD-ROM and restart the application...." .....anti-blaxx ....και όλα καλά.....αγόραζε αυθρντικά σου λέει μετά!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Η μόνη μεγάλη αλλαγή που έχει γίνει τα τελευταία πολλά χρόνια είναι η προσθήκη του 2D γηπέδου όταν βγήκε το CM4. Κατά τ'άλλα η S.I. είναι γνωστό ότι ακολουθεί δοκιμασμένες συνταγές με μικροβελτιώσεις. Το fm2007 πάντως έχει πάνω από 100 αλλαγές/προσθήκες σε σχέση με το 2006. Είναι εγγυημένο ότι θα μας κρατήσει εκατοντάδες ώρες μπροστά στο PC μας (δεν τολμώ να φανταστώ ότι υπάρχει κόσμος που παίζει manager και στις κονσόλες!) Για τα addons που λες, ήδη έβαλα στο 2007 τα περσινά pitch icons (πάγκοι, μπάλα, δίχτυα, icons παικτών, σήμα replay, popup window αγώνα, κάρτες κλπ), άλλαξα τα χρώματα στα attributes σύμφωνα με τις συνήθειές μου (τα 15+ attributes πρέπει να είναι μπλε!), άλλαξα τα backgrounds για τις διάφορες διοργανώσεις (Champions' League, UEFA, κλπ) και άλλαξα κι άλλα πολλά που ούτε που τα θυμάμαι. Ένα απλό copy/paste ήταν. Αυτό που δεν δούλεψε με την πρώτη ήταν η αντικατάσταση των ...\data\graphics\logos με τα κενά .png's που είχαν βγει για το fm2006, ώστε να μην περιμένουμε να δούμε τις loading screens. Επίσης δεν πείραξα τίποτα από logos ομάδων, εμφανίσεις και φωτογραφίες παικτών γιατί κάπου διάβασα ότι έχει αλλάξει η λογική τους στο νέο manager. Συγκεκριμένα στο sortitoutsi.net γράφουν ότι : As with the Facepacks, the logo system for FM07 has been overhauled and there are now five different sized/shaped logos within the game... Οπότε περιμένω τα καλά παιδιά στο http://www.fmgreece.gr (ο dforlan9 και οι υπόλοιποι δηλαδή) να βγάλουν τα δέοντα. Πρώτα για Ελλάδα και μετά θα βρούμε και για τον υπόλοιπο κόσμο. Ούτως ή άλλως για κανα μήνα τουλάχιστον βλέπω να πειραματιζόμαστε και να κάνουμε δοκιμές με...άκυρα πρωταθλήματα (καμια 6η Αγγλίας ή κανα νορβηγικό πρωτάθλημα) μέχρι να βγουν τα πρώτα official patches και να σταθεροποιηθεί το παιχνίδι. Μην έχουμε new game κάθε τρεις και λίγο. έχουν ήδη βγει τα περισσότερα και για την 2007 έκδοση....μπες sortitoutsi και θα τα βρείς.... (εγώ πάντως το game το αγόρασα.....το φορτώνω.....όλα καλά.....πάω να το ξεκινήσω και μου βγάζει το θεικό μήνυμα...."Insert the correct CD-ROM and restart the application...." .....anti-blaxx ....και όλα καλά.....αγόραζε αυθρντικά σου λέει μετά!!!) Πλάκα πλάκα καλό θα είναι να το αγοράσουμε όλοι μας, ούτως ή άλλως θα είναι πάλι πρώτο σε πωλήσεις στην Ελλάδα, δεν θα είμαστε οι...μόνοι που το αγοράσαμε! Και έτσι μπορεί να φιλοτιμηθεί η S.I. να μας κάνει το χατήρι με τα ελληνικά και τη Γ' Εθνική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 μπές πάντως και για τα greek logos....κυκλοφορούν ήδη σε small+normal μέγεθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μπαίνω ακάθεκτος! Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCidER Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 apo pu ta katevazete ta patches kai ta logos ktl ktl ? |EDIT: http://www.sortitoutsi.net/ to vrika ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 όταν βγει το patch για να καταλάβω, θα πρέπει σίγουρα να ξεκινήσουμε καινούργιο παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 όχι....αν θέλεις.... (ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, τα λάθη είναι 3, αν θες τα διορθώνεις μόνος σου απο τώρα....fmgreece.gr forum...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, το παίζω τώρα. Φυσικά δεν έχει τις απίστευτες αλλαγές αλλά αναμενόμενο ήταν... Πείτε μου, έχω Θρύλο και μπορώ να πάρω Vucinic και να χαλάσω όλα μου τα λεφτά ή Καραγκούνη μόνο με 550 χιλιάρικα τώρα και άλλο τόσα μετά από 6 μήνες!Τι λέτε; Μία μεταγραφή λογικά θα κάνω πάντως γιατί προς το παρόν θέλω να κρατήσω την ομάδα ως έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCidER Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 re pedia de boro na vro ta logos kai ta faces sto sortitoutsi.. taxei vrei kaneis? an bori kapios na dosi url... thanks @mxpert : pia einai ta bugs sto eliniko protathlima? sto forum tou fmgreece den anaferei sigekrimena kati... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 den mporo na po oti exo karaenthousiastei. Den blepo megales diafores, ok exoun balei merika wraia kolpakia parapano, alla den exo dei akoma tipota spoudaio. Px ta tactics einai idia, na poulhso paixth den mporo me tipota, eno sto 06 htan pio eukola ta pragmata. ta symbolaia einai apath teleios zhtane trela lefta kai gelia bonus, an einai na dino se olous tous paixtes apo 3 xiliarika bonus gia kathe nikh kai alla 5 xiliarika gia thn emfanish to kleisame to magazi!! oloi kati tetia zhtane. Meta sxedon olous tous paixtes pou kaneis scout h exeis sthn shortlist se rotaei synexeia se media interaction an endiaferese. 4-5 fores einai ok, alla mou to exei petaksei 100 fores to mynhma! wraio to scouting alla epi ths ousias den leei tipota, exei 10 cliche atakes kai tis petaei synexeia, den bgazeis pragmatikh apopsh gia ton paixth apo ta sxolia. Pali sta stats eksartasai kata 98% ante kai ena 2% na se ephreasei o scouter lol. Toulaxiston exei bletiothei arketa h taxythta kai ayto einai to pio shmantiko apo ola. ola ta alla einai leptomerioules. Wraia kai h klhrosh se omilous tou tsou lou. to skin kai ta shortcuts ston pato, theloun ligo na ta synithiseis alla einai ok. H hmeromhnia kato aristera einai kakos topothetimenh kai me mikra gramata. Kai sto 2d paixnidi re gamoto an to baleis sto full speed to highlit paei ston ton diaolo, eno sthn amesos pio kato skala paei sxetika arga. Lol molis mou proteine h xetafe enan amyntiko meso aksias 3 milionia gia 0 fragka! e tha ton paro kai tha ton pouliso oso mporo se 6 mhnes kai as phra kai ton tomas sivok (paixtara dm kai fthnoutsikos) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 molis to ebala kai arxisa gia testing me spain kai dialeksa bartsa. Epeksa kai ena match me 4-3-1-2 me bartsa 3 kathgoria gia na do gkol kai faseis. elikse 10-0 yper mou. Perrito na po oti paei taxytata genika apo oso fainetai,sfaira fortosa to protathlima. Orea h apeikonish tou gipedou mpallas,beltiomenh. protes parathrhseis basikes 1) Giati h Hmeromhnia kato deksia? kai me psila grammata? pano aristera htan KALYTERA 2) POLY MIKRA GRAMMATA bgazis ta matia sou,ta attributes den ta ksexorizis me ta eleina xromata Ayta sto poly ligo pou to eida,otan to proxorhso tha po perisotera. Gia aytous pou katebazoun apo torrent tin ekdosh tou "razor" ine ok...mia xara douleyei (krateiste kapou to palio ".exe" oste se tyxon update na to ksanabalete kai na kanete kanonika giati sigoura exei bugs. Kserei kaneis pos tha allaxo xromata oste to kokkino kai portokali sta attributes na ta kano ksero go mple ktl.? giati h SI epimenei se ayto to eleino xroma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamatecuba Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 paw sto aerodromio...eftase kai o dikos mou theios..kalinyxta sas kai ta leme se kana mina.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Για να αλλάξετε χρώματα στα attributes πηγαίντε στον φάκελο ...\data\settings και ανοίξτε το αρχείο fm colours.xml με wordpad ή όποιον άλλο editor θέλετε. Και πειράξτε το <!-- profile attribute colours -->. Για παράδειγμα στο δικό μου fm2007 έχω βάλει τις εξής ρυθμίσεις (τις έχω χρόνια, τις έχω συνηθίσει και δεν μπορώ να παίξω χωρίς αυτές) : ><!-- profile attribute colours --> [b]<colour name="low attribute" red="255" green="80" blue="0"/> <colour name="normal attribute" red="220" green="160" blue="0" /> <colour name="good attribute" red="100" green="255" blue="80" /> <colour name="excellent attribute" red="0" green="176" blue="255" />[/b] <colour name="special attribute" red="255" green="160" blue="0" /> <colour name="attribute label" red="255" green="255" blue="255" /> <colour name="special attribute label" red="255" green="255" blue="255" /> <colour name="profile extra text" red="150" green="200" blue="255" /> Σώστε το αρχείο, φορτώστε ξανά το fm2007 και από τα Preferences->Display&Sound απενεργοποιήστε το "Use Skin Cache και ξαναφορτώστε το παιχνίδι. Λογικά θα δουλέψουν όλα σωστά. Ορίστε το αποτέλεσμα... Για τα μικρά fonts, την κακή θέση της ημερομηνίας κλπ μην σκάτε, όπου να'ναι θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα skins (αν δεν έχουν βγει ήδη) και αργά ή γρήγορα θα βρούμε το skin της αρέσκειάς μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Για να αλλάξετε χρώματα στα attributes πηγαίντε στον φάκελο ...\data\settings και ανοίξτε το αρχείο fm colours.xml με wordpad ή όποιον άλλο editor θέλετε. Και πειράξτε το <!-- profile attribute colours -->. Για παράδειγμα στο δικό μου fm2007 έχω βάλει τις εξής ρυθμίσεις (τις έχω χρόνια, τις έχω συνηθίσει και δεν μπορώ να παίξω χωρίς αυτές) : ><!-- profile attribute colours --> [b]<colour name="low attribute" red="255" green="80" blue="0"/> <colour name="normal attribute" red="220" green="160" blue="0" /> <colour name="good attribute" red="100" green="255" blue="80" /> <colour name="excellent attribute" red="0" green="176" blue="255" />[/b] <colour name="special attribute" red="255" green="160" blue="0" /> <colour name="attribute label" red="255" green="255" blue="255" /> <colour name="special attribute label" red="255" green="255" blue="255" /> <colour name="profile extra text" red="150" green="200" blue="255" /> Σώστε το αρχείο, φορτώστε ξανά το fm2007 και από τα Preferences->Display&Sound απενεργοποιήστε το "Use Skin Cache και ξαναφορτώστε το παιχνίδι. Λογικά θα δουλέψουν όλα σωστά. Ορίστε το αποτέλεσμα... Για τα μικρά fonts, την κακή θέση της ημερομηνίας κλπ μην σκάτε, όπου να'ναι θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα skins (αν δεν έχουν βγει ήδη) και αργά ή γρήγορα θα βρούμε το skin της αρέσκειάς μας. Gia to Football Manager 2006 file mou isxyei? pos tha to kano kai ekei? ta xromata sou ine poly kala,ta kara-egkrino! Etsi blepis anthropina ta poly kala >15 stixia kai ta metria >10. Kala ekei sti SI toso dyskolo einai na to kanoun? ti na po! kanoun toso gamato game kai mas bgazoun ta matia se kati tetoia!!! Ante giati me ayto to skin den pezetai to game,thelo megethintiko fako! eyxaristo file Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δουλεύει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στο fm2006, από το περσινό -πειραγμένο- αρχείο έκανα copy/paste τα χρώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.