Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά έχω τρελαθεί.έχω φτάσει τελικό Τσου λου και κάτι έπαθε το μάνατζερ.Με πέταξε και μου βγάζει -A serious problem was encountered and the application will close.An error file has been generated in:........-.Εκανα τα παντα reinstall,καθαρισα ρετζιστρυ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Τι να πω και εγώ που ανέβηκα κατηγορία με την Ceara από την Β Βραζιλίας, νίκησα τις 3 από τις 6 πρώτες ομάδες στην κατηγορία μια φορά (κάποιες και με μεγάλα σκορ) αλλά κατάφερα και έπεσα από την πρώτη εθννική ως τελευταίος της βαθμολογίας;

Το πιο κουφό πάντως από τεχνικό πρόβλημα μέχρι τώρα που έχω δει ήταν να μου εμφανίζει ένα σφάλμα Index Out Of Bounds για ένα array και μετά ένας ποδοσφαιριστής που ήθελα να του κάνω ανανέωση συμβολαίου να μου ζητάει 0 ευρώ τον χρόνο. Τρελάθηκα από την χαρά μου αλλά επειδή τον συμπαθούσα είπα να του δώσω 5000 ευρώ / χρόνο ώστε να μπορεί να ζήσει κάπως, αλλά αυτός αρνήθηκε και τελικά μου ζήτησε ένα κανονικό ποσό, περίπου όσο και το προηγούμενο συμβόλαιο του.

Αυτό το index array out of bounds είναι να μην σου τύχει, δεν υπάρχει καθολική λύση γι'αυτό το πράγμα. Έχεις βάλει το 7.0.1 patch? Αν χρησιμοποιείς cr@ck, έχεις βάλει τη σωστή έκδοση? (κάποια cr@cks έχουν πρόβλημα).

Στα συμβόλαια υπάρχουν ακόμα κάποια bugs (όπως π.χ. να προσπαθείς να ανανεώσεις συμβόλαιο παίκτη που λήγει σε λίγους μήνες και αν αρνηθεί ο παίκτης τότε να μένει άμεσα ελεύθερος!) αλλά επειδή άλλοι έχουν βάλει το patch, άλλοι όχι, άλλοι δεν έχουν βάλει το σωστό cr@ck και γενικά ο καθένας έχει κάνει τα δικά του δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη.

OK, ανέβασα ξανά στο RS τα παρακάτω αρχεία.

http://rapidshare.com/files/7037776/fm2007.rar.html

(8.5 MB)

Συγκεκριμένα:

Backgrounds (συν τα logo τους) για τις διάφορες διοργανώσεις (world cup, euro, CH-L, UEFA κλπ) αλλά και για κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (premier league, campionato και τη δικιά μας superleague...τρομάρα της).

Τα μαύρα τέρματα που χρησιμοποιώ, τους πράσινους πάγκους, τα πειραγμένα 2d icons (είναι απλοί κύκλοι με ωραίο περίγραμμα, μην φανταστείτε τίποτα 2D παικτάκια subbuteo κλπ, γιατί κυκλοφορούν και τέτοια...)

Συν τα popup icons, με το logo του supersport στο replay, αλλαγμένο icon για κίτρινες/κόκκινες/σημαία επόπτη, συν ένα logo του σπορ+ για σουπεράκι μέσα στον αγώνα. Για το τελευταίο είμαι ιδιαίτερα περήφανος γιατί είναι το μόνο πράγμα που κάθησα κι έφτιαξα μόνος μου.

Αντί για πακέτο με μπάλες, έβαλα το FM2007 MatchBall Installer 3.2 που είναι έτοιμο πρόγραμμα για να κάνει αυτή τη δουλειά, συμπεριλαμβάνει και καμια εκατοστή μπάλες από μόνο του. Θέλει εγκατάσταση.

Από τότε που έγραψα το πρώτο μήνυμα για τα addons, έχω βάλει κάπου 50.000 έξτρα αρχεία, κάποια στιγμή, όταν βάλω λίγα ακόμα, θα το ανεβάσω σε torrent κάπου για να μπορεί να το πάρει όποιος θέλει. Είναι δουλειά εβδομάδων με επιλεγμένα downloads από δεκάδες διαφορετικά sites με addons.

nzeppos,ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ,για το συμμάζεμα κ τις οδηγίες!

όλα αυτά τα έξτρα που έχεις βάλει,που ειναι 1,5 γίγα, τι άλλα είναι,για πες?

θα βάλω το πατσάκι το τελευταίο κ τα δικά σου αρχεία (αν τα καταφέρω δηλαδή)!

Καλά, δεν είναι και τίποτα δύσκολο, ένα σκέτο copy/paste είναι. Και δεν χρειάζεται καν να τα βάλεις στους "σωστούς" φακέλους, θα δουλέψουν όπου και να τα πετάξεις μέσα στο φάκελο εγκατάστασης. Απλώς καλύτερα είναι να τα έχεις κάπως οργανωμένα.

Όσο για τα υπόλοιπα αρχεία που έχω κατεβάσει, δεν είναι τίποτα άλλο παρά φωτογραφίες παικτών (χιλιάδες χιλιάδων), logo ομάδων, background γήπεδα-σήματα διοργανώσεων-φάτσες γνωστών παικτών κλπ. Γενικά στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα addons είναι φωτογραφίες που έχω μαζέψει από τα διάφορα σχετικά με το manager sites.

Φίλε nzeppos υπάρχει περίπτωση να εκμεταλλευτούμε τον κόπο σου?

Θα μοιραστείς μαζί μας το surfαρισμα & dloading που έχεις ρίξει??

Κοντολογίς μπορείς να τα ανεβάσεις κάπου συγκεντρωμένα?

Thnx εκ των προτέρων.

Exω το fm2007 και μπαινει χωρις cd(ειναι αντεγραμμενο).Κατεβασα το πρωτο patch(7.0.1),το εγκατεστησα αλλα τωρα το παιχνδι δεν μπαινει(μου ζηταει το cd)Τι μπορω να κανω για να παιξει??

Εγώ πάντως σε κάποια φάση ξεκίνησα καινούργιο παιχνίδι (για να ενεργοποιηθεί και το patch και γιατί στο παλιό μου είχα γίνει πολύ ρεζίλι και δε με προσλάμβανε κανένας), ανέλαβα πάλι την west brom (λογικό, αφού από τα πρωταθλήματα που βάζω είναι αυτή που δεν έχει προπονητή) και κάνω κάθε χρόνο και καλύτερη πορεία!

Χρονιά 1: από championship σε premiership

Χρονιά 2: Γλίτωσα τον υποβιβασμό στο τσακ!

Χρονιά 3: Κάπου 12 θέση (διεκδικούσα μέχρι και 7η)

Χρονιά 4: Πιστεύω ότι η ομάδα με αρκετή δόση τύχης πάει μέχρι και για πρωτάθλημα! Επιτυχία για μένα θα είναι το Champ. League. Αν απλά βγω Ευρώπη, δε θα πανηγυρίσω. Ούτε καν Ευρώπη, τρελή απογοήτευση.

Έχω πάντως πολλούς πιτσιρικάδες, η οποίοι φαίνεται να έχουν πολύ καλό μέλλον. Kerlon, Alex Sanchez, Ratinho, Sinclair. Σε 3-4 χρόνια δηλαδή, αυτοί οι παίχτες πιστεύω ότι θα πηγαίνουν με αυτόματο οδηγό! Με βλέπω να μην φεύγω ποτέ από την West Brom! Τουλάχιστον μέχρι να γεράσουν αυτοί οι παίχτες (που είναι τώρα στα 22).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...