Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το font size δεν μπορείς να το πειράξεις......δυστηχώς !

ο μόνος τρόπος να βελτιώσεις κάπως την κατάσταση είναι να δοκιμάσεις κάποιο άλλο skin...προτείνω το hellenic 07 .....δαγκωτό !!!

το άλλο που ζητάς επίσης γίνεται με αλλαγή skin...

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις κάποιο έτοιμο skin ή μπορείς να κάτσεις να μάθεις πώς φτιάχνονται αυτά τα skins, με ποιόν editor κλπ. Οπότε θα κάνεις και αυτά που θέλεις. Δυστυχώς δεν έχω κάτι υπ'όψιν μου αλλά θα ψάξω μπας και βρω κανά tutorials για skins.

Δημοσ.

Πως κάνω το παιχνίδι να προχωράει μέρα με την μέρα? Συνήθως μου αφήνει μικρό περιθώριο να κάνω τις "παρεμβάσεις" μου. Με περνάει από ματς σε ματς, ούτε δηλώσεις τύπου, ούτε να βλέπω τις κληρώσεις, ούτε τίποτα. Πριν το patch δεν ήταν έτσι. Μήπως έχω πατήσει καμιά μλκία εγώ? Κοιτάζω τα options αλλά δεν πάει ο νους μου σε τίποτα. Pls help γρήγορααααα!!!!!!

Δημοσ.

Ελληνικό!!! Το θέμα είναι ότι βλέπω την ερώτηση από τον τύπο αλλά επειδή το παιχνίδι συνεχίζει να προχωράει με βγάζει αρκετές μέρες μετά οπότε και η ερώτηση εξαφανίζεται. Έχω την "uncle bens edition" (:)) μήπως επειδή έβαλα το patch άρχισαν τα προβλήματα?

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι άλλαξαν οι ρυθμίσεις στα Options-> Detail Level του κάθε πρωταθλήματος και θα έχουν μπει τίποτα επιλογές Later Stages κλπ

Για δες το αυτό, δες αν έχεις επιλογή "All" στο πρωτάθλημά σου και αν δεν φταίει αυτό, τότε...σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Δημοσ.

μετά το patch, υπήρξαν προβλήματα με κ-ρ-α-κ-ς για την uncle's ben edition.....

είσαι σίγουρος οτι δεν είναι κάτι τέτοιο.....?

κατα τα άλλα, δεν έχω ούτε εγώ ιδέα....!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...