yannis27gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν, είπα κι εγώ να κάνω αυτό που κάνατε κι εσείς, να ανοίξω δηλαδή μερικά πρωταθλήματα και να ξεκινήσω άνεργος να δω που θα με βγάλει η μαύρη μοίρα... Ξεκινάω λοιπόν και βλέπω ότι ο Ηρακλής είναι χωρίς προπονητή (τι χαζό κι αυτό; Από που τους ήρθε και ο Ηρακλής ξεκινάει τη σαιζόν χωρίς προπονητή ; ) οπότε κάνω αίτηση και ως διά μαγείας με πείρανε!! Εντελώς κουλό αφού ο Ηρακλής δεν είναι καμιά ομάδα Γ' Εθνικής! Χώρια που έθεσα ως αγαπημένη ομάδα τον Άρη (όπως και στην πραγματικότητα). Ούτε καν θέμα αντιπαλότητας δεν τέθηκε; Οι φίλαθλοι θα έπρεπε να με λυντσάρουν... Άντε τώρα να πιάσω safe mid table θέση μ' αυτό το ρόστερ. 3-4 τραυματισμοί και παίζω με 16χρονα. Κανένας δεν έρχεται ούτε για δανεικός. Να δω πώς θα βγάλω τη χρονιά. Πάντως μ' όλα αυτά τα facepacks και τ' άλλα καλούδια που απλόχερα έδωσε ο φίλος nzeppos το παιχνίδι έχει γεμίσει χρώμα και χαίρεται το μάτι μου. Ελπίζω να κάνω και καμιά νίκη να χαρεί και ο πρόεδρος Y.Γ. Στο φιλικό με τον Άρη μου την έπεσε ο Oyos. Φτου σου Αργεντίνε και σ' έχω σε υπόληψη!! (Oyos ο Θεός, Oyos ο ισχυρός, κ.τ.λ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάλι ακόμα τελευταίος με τη Manfredonia στη Γ' Ιταλίας, έχουμε κάτι μήνες να νικήσουμε, η σωτηρία είναι εξαιρετικά αμφίβολη και έκανα ήδη τις πρώτες κρούσεις μπας και με πάρουν πουθενά αλλού, Β' Σκωτίας ή Β' Γαλλίας ας πούμε. Οι ομάδες δεν δέχτηκαν (για την ακρίβεια έβαλαν τα γέλια...) και ήδη οι λιγοστοί φίλαθλοι της ομάδας μου (1500 εισιτήρια μέσο όρο έχουμε, δεν είναι και πολλοί) έχουν εξαγριωθεί μαζί μου και το τέλος πλησιάζει. Μέχρι και για το σύστημα μου έκαναν κριτική, ότι αφού δεν νικάω με αυτό πρέπει να δοκιμάσω και κανένα άλλο. Α ρε Σόλιντ, τι τραβάς, σε νιώθω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ax βαχ... 5η κατηγορία Αγγλίας...Ομάδα με μηδενικό μπάτζετ....Κατάφερα με τα χιλια ζορια να προσλάβω βοηθο προπονητή και έναν σκαουτερ.... Ευτηχως ειχε 2 προπονητές ηδη η ομάδα με ελεινα στατιστικά... Οι 500 ηρωικοι φιλαθλοι γεμιζουν το γηπεδο... Το μεγάλο μου αστέρι ειναι ο Σκαρμουτσος που κατάφερα και τον έφερα δανικό ενω ο Φραγκολιάς(ναι το γνωστο μοντέλο) θα ειναι η μεταγραφή της χρονιάς....Στα φιλικά δεν έχουμε σταυρωσει νικη....Επαιξα με μια κινέζικη για πλάκα και έφαγα 4 γκολ...Ουφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ε πες μας ποια.... μην μας κρατάς σε αγωνία... (που να δείτε τι εστί Albinoleffe....ούτε ο Φραγκολιάς δεν έρχεται...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 (που να δείτε τι εστί Albinoleffe....ούτε ο Φραγκολιάς δεν έρχεται...) Albinoleffe?! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ!!! Βλέπε ποστ #510 Εγώ πάντως έχω φέρει κάποιους καλούτσικους παίχτες, με καλύτερο (δηλαδή σταθερότερο, γιατί για μένα αυτό θα πει καλός παίχτης) μάλλον τον Zambrella. Ο πιτσιρικάς ο Capogna κάνει καλούτσικη δουλειά (για back-up). Μην τον αγνοήσεις (αν υπάρχει και στο δικό σου παιχνίδι). Έχω πάντως καιρό ν' ασχοληθώ με FM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 εγώ έχω καιρό να καταπιαστώ με την Αλμπινολέφε....την άφησα για λίγο....ούτε coaches δεν εύρισκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamatecuba Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 και έκανα ήδη τις πρώτες κρούσεις μπας και με πάρουν πουθενά αλλού, Β' Σκωτίας ή Β' Γαλλίας ας πούμε. δεν ντρέπεσαι να παρατάς την ομάδα στα δύσκολα??τι σόι καπετάνιος είσαι εσύ? στις χαρές και στις λύπες μαζί δεν λέμε;;; σου προτείνω να βγεις ενωτικός από την κρίση,να κάνεις δηλώσεις του στυλ ξέρω ποιός φταίει αλλά θα κανονίσω ραντεβου με τον πρόεδρο στην πάμπ της γωνίας να του πω μόνο αυτού...οτι όλοι πρέπει να βάλουν καρδιά μπροστά....οτι ξέρεις ποιοι σε ρουφιανεύουν κτλ... αλλά και πάλι...ντροπή να παρατάς την ομάδα στα δύσκολα...μπήκες στο χορό...θα χορέψεις κύριε μου... :mrgreen: (πριν αρχίσουν οι φανατικοί σου να λένε για λάθος χειρισμούς το καλοκαίρι κτλ... εγώ μετά την άνοδο στην α εθνική,βρίσκομαι κάπου στην 9η θέση της σουπερλιγκας με τον αστέρα τριπ. αλλά τώρα έχω αρχίσει και ρολάρω... θα βγούμε ουέφα..το υποσχέθηκα στους φανατικούς μας σε συνάντηση στον πεζόδρομο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχει τρόπος να βρω κάπου μαζεμένα τα hints and tips που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού? Τα παρουσιάζει αρκετά γρήγορα μέσα στο παιχνίδι αλλά τα πιο πολλά είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 nai ontws, kai egw 8a h8ela na ta dw...merika einai para polu endiaferonta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 υπάρχουν σε ένα αρχείο.....κάπου στο φάκελο του παιχνιδιού.... xxx:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\hints\all\english Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 δεν ντρέπεσαι να παρατάς την ομάδα στα δύσκολα??τι σόι καπετάνιος είσαι εσύ? στις χαρές και στις λύπες μαζί δεν λέμε;;;σου προτείνω να βγεις ενωτικός από την κρίση,να κάνεις δηλώσεις του στυλ ξέρω ποιός φταίει αλλά θα κανονίσω ραντεβου με τον πρόεδρο στην πάμπ της γωνίας να του πω μόνο αυτού...οτι όλοι πρέπει να βάλουν καρδιά μπροστά....οτι ξέρεις ποιοι σε ρουφιανεύουν κτλ... αλλά και πάλι...ντροπή να παρατάς την ομάδα στα δύσκολα...μπήκες στο χορό...θα χορέψεις κύριε μου... :mrgreen: (πριν αρχίσουν οι φανατικοί σου να λένε για λάθος χειρισμούς το καλοκαίρι κτλ... εγώ μετά την άνοδο στην α εθνική,βρίσκομαι κάπου στην 9η θέση της σουπερλιγκας με τον αστέρα τριπ. αλλά τώρα έχω αρχίσει και ρολάρω... θα βγούμε ουέφα..το υποσχέθηκα στους φανατικούς μας σε συνάντηση στον πεζόδρομο... Μα δεν υπάρχει σωτηρία, εδώ δεν μπορούσα τόσο καιρό να βάλω γκολ, άλλαξα το σύστημα και με τα πολλά φτάσαμε τα 2 γκολ μ.ο. τους 4 τελευταίους αγώνες αλλά πάλι χάνουμε! Έχασα ένα αγώνα στο 93' και ενώ είχα προηγηθεί 2-0 στο 8' ! Στο επόμενο αγώνα πάλι προηγηθήκαμε στην αρχή, βρεθήκαμε να χάνουμε 1-2 προς το τέλος, ισοφάρισα και τελικά το φάγαμε πάλι στο 80' (ούτε ο γαύρος στην Ευρώπη). Έχασα κι άλλο ένα αγώνα με 2-3, έχασα και με 1-2 με γκολ στο 75' και πλέον έχουμε μείνει 9 βαθμούς πίσω από το προτελευταίο. Παρέλαβα καμμένη γη (0-1-7 είχαν όταν πήγα) και τώρα είμαστε 3-8-15 με τις 4 συνεχόμενες ήττες. Θέλω να φύγω, δεν τους αντέχω άλλο, είναι σίγουρο ότι θα παραιτηθώ πριν με διώξουν! Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης της προκοπής, έκανα αμάν και πως να φέρω προπονητές που έδιναν 5 αστέρια σε 4 κατηγορίες, έφερα 14 παίκτες και έχω ήδη κλείσει άλλους 3 για 1η Ιουλίου αλλά εις μάτην. Απελπισία σκέτη, πρώτη φορά τέτοιο πράμα ρε παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Βρήκα σε άλλο site μια shortlist με ελεύθερους παίχτες. Λοιπόν. Έχω φορτώσει 3 πρωταθλήματα (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία), large database κι επειδή μπάνισα αυτόν τον Cardenas φόρτωσα και όλους τους παίχτες από Κολομβία. Και πάλι δεν τον εμφανίζει! Κι όχι μόνο αυτόν, αλλά από τη λίστα εμφανίζει 1 ανά είκοσι. Έχω την έκδοση 7.0.1. Κάνω κάτι λάθος; Δεν μπορώ να παίξω χωρίς ελεύθερους παίχτες, το υπάρχον ρόστερ της ομάδας είναι άθλιο και λεφτά για μεταγραφές γιοκ! Βοηθήστε χωριανοί!! ΥΓ. Μήπως άμα φορτώσω τη huge database? Διάβασα όμως ότι δημιουργεί προβλήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 γενικώς στη database υπάρχει...! μετά το patch όμως εμφανίζεται σπανιότατα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamatecuba Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 my fellow managers θέλω και πάλι να μοιραστώ τη συγκίνηση μου μαζί σας..όπως είπαμε,ανέλαβα τον αστέρα τρίπολης πέρσι,ανεβήκαμε τραίνο στην α εθνική,παίκτης δικός μας βγήκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας,όπως και πάλι δικός μας στις ασίστ και το κυριότερο παίκτης της χρονιάς για τη β' εθνική ο Πέτρος Κανακούδης,το αριστερό μας χαφ-εξτρεμ, ο οποίος και με έβαλε και φειβοριτ περσονελ. (όπως και άλλοι 3 παίκτες μου). επίσης ψηφίστηκα 2ος καλύτερος προπονητης της περσινής χρονιάς αφήνοντας πίσω στην 3η θέση τον Σόλιντ. Ενιγουει,τώρα στην πρώτη εθνική κάνουμε αξιοπρεπέστατη πορεία και είμαστε στην 9η θέση 6 αγωνιστικές πριν το τέλος αλλά η συγκίνηση είναι μεγάλη,γιατί μόλις τώρα,κάλεσαν τον Πέτρο Κανακούδη (ψυχάρα μεγάλη) στην εθνική ελλάδος...οτι και να πω θα είναι λίγο... Υ.Γ. έχω παρατηρήσει οτι σε όσα ματς φοράω το κασκόλ της ομάδας,πάμε καλύτερα απο τα υπόλοιπα...δοκιμάστε το κι εσείς και πείτε μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Υ.Γ. έχω παρατηρήσει οτι σε όσα ματς φοράω το κασκόλ της ομάδας,πάμε καλύτερα απο τα υπόλοιπα...δοκιμάστε το κι εσείς και πείτε μου.. an baleis kai ton analogo skoufo, 8a pas akoma kalutera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.