Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

OK, ανέβασα ξανά στο RS τα παρακάτω αρχεία.

http://rapidshare.com/files/7037776/fm2007.rar.html

(8.5 MB)

Συγκεκριμένα:

Backgrounds (συν τα logo τους) για τις διάφορες διοργανώσεις (world cup, euro, CH-L, UEFA κλπ) αλλά και για κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (premier league, campionato και τη δικιά μας superleague...τρομάρα της).

Τα μαύρα τέρματα που χρησιμοποιώ, τους πράσινους πάγκους, τα πειραγμένα 2d icons (είναι απλοί κύκλοι με ωραίο περίγραμμα, μην φανταστείτε τίποτα 2D παικτάκια subbuteo κλπ, γιατί κυκλοφορούν και τέτοια...)

Συν τα popup icons, με το logo του supersport στο replay, αλλαγμένο icon για κίτρινες/κόκκινες/σημαία επόπτη, συν ένα logo του σπορ+ για σουπεράκι μέσα στον αγώνα. Για το τελευταίο είμαι ιδιαίτερα περήφανος γιατί είναι το μόνο πράγμα που κάθησα κι έφτιαξα μόνος μου.

Αντί για πακέτο με μπάλες, έβαλα το FM2007 MatchBall Installer 3.2 που είναι έτοιμο πρόγραμμα για να κάνει αυτή τη δουλειά, συμπεριλαμβάνει και καμια εκατοστή μπάλες από μόνο του. Θέλει εγκατάσταση.

Από τότε που έγραψα το πρώτο μήνυμα για τα addons, έχω βάλει κάπου 50.000 έξτρα αρχεία, κάποια στιγμή, όταν βάλω λίγα ακόμα, θα το ανεβάσω σε torrent κάπου για να μπορεί να το πάρει όποιος θέλει. Είναι δουλειά εβδομάδων με επιλεγμένα downloads από δεκάδες διαφορετικά sites με addons.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Να σαι καλα φιλε, δηλαδη ο, τι αλλαγες εχεις κανει εσυ μες στο παιχνιδι, τις εβαλες σε αυτο το αρχειακι..

Μπραβο!

ΚΑτι αλλο παιδια, πως μπορω να παιξω on-line με ενα φιλο μου ο καθενας απο το σπιτι του?

Εχμ, όχι, δεν είναι όλες οι αλλαγές που έχω κάνει, είναι απλώς τα αρχεία που ζήτησε ο προηγούμενος φίλος. Οι...συνολικές αλλαγές είναι κάπου 1.5GB αρχεία.

Να σαι καλα φιλε, δηλαδη ο, τι αλλαγες εχεις κανει εσυ μες στο παιχνιδι, τις εβαλες σε αυτο το αρχειακι..

Μπραβο!

ΚΑτι αλλο παιδια, πως μπορω να παιξω on-line με ενα φιλο μου ο καθενας απο το σπιτι του?

hamachi apo www.hamachi.cc ;)

Ερώτηση 1: Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο FM και στο Worldwide Soccer Manager;

Ερώτηση 2: Ξεκίνησα νέο παιχνίδι (στην έκδοση 7.01) με ελληνική ομάδα, playable άλλα 2 πρωταθλήματα (Ιταλία, Ισπανία), large database και πάω στο Player search να δω παίχτες που είναι transfer listed ή available for loan και μου βγάζει ελάχιστους (8 στο Transfer listed, 16 -κι αυτούς μόνο από Ελλάδα- στο available for loan). Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή πραγματικά οι ομάδες δεν προσφέρουν παίχτες για δανεισμό;

Δεδομένο 1: Το παιχνίδι μαζί με το patch δε χρειάζεται nocd cr@ck για να παίξει. Ακολουθήστε το παρακάτω λινκ: http://forum.mininova.org/index.php?showtopic=234985106&pid=200304&st=40& για να πάτε σε άλλο φόρουμ και να δείτε πώς γίνεται η διαδικασία.

1. το worldwide είναι η αμερικάνικη έκδοση...ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν, απλά κάποια copyright θέματα διαφέρουν, εξ' ου και το διαφορετικό όνομα...

2. αν έχεις πάρει "μικρή" ομάδα, και έχεις ζητήσει απο τον assistant να φιλτράρει τους unrealistic targets τότε ελάχιστοι μένουν με πρόθεση να μετέχουν στην ομάδα σου...

2. αν έχεις πάρει "μικρή" ομάδα, και έχεις ζητήσει απο τον assistant να φιλτράρει τους unrealistic targets τότε ελάχιστοι μένουν με πρόθεση να μετέχουν στην ομάδα σου...

Τον Ολυμπιακό έχω πάρει (δεν ξέρω αν θεωρείτε μικρή ομάδα ;) ) και όχι, δεν διάλεξα κανένα φίλτρο.

Έχω συνήθεια να παίρνω δανεικούς από μεγάλες ομάδες γιατί συνήθως είναι καλοί παίχτες, γεμίζουν το ρόστερ (έτσι εχεις εναλλακτικές λύσεις) και δεν γκρινιάζουν αν δεν παίζουν.

Σε σας τι γίνεται με τους δανεικούς; Εμφανίζει πλήρη λίστα;

Τον Ολυμπιακό έχω πάρει (δεν ξέρω αν θεωρείτε μικρή ομάδα ;)

mikrh einai, polu mikrh :mrgreen: :mrgreen:

An arxizeis th saizon kai pas sto board room, kai zhthseis from the board make extra cash for transfers available, etoimasou na sou dwsei o Sokraths alla 7 ekatommuria...kai 8a exeis sunoliko budget 10 ekatommuriakia...

Αυτό φυσικά πρέπει να είναι bug που δεν διορθώθηκε! Άλλωστε δεν γινόταν σε κανένα άλλο manager.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αναφέρεσαι στα μύρια που χαρίζει ο θείος ή στους ανύπαρκτους δανεικούς;

Ή και στα δύο; ;)

μήπως ξέρει κανένας που μπορούμε να βρούμε το crack για το patch 7.0.1;

Βαριέσαι να διαβάσεις; 8 posts πιο πάνω το έχω δώσει. Και δεν είναι cr@ck, είναι κάτι καλύτερο... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...