nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πάλι εξακολουθώ να είμαι τελευταίος και καταϊδρωμένος στην τρίτη Ιταλίας με τη Manfredonia (με σήμα το δελφίνι που κάνει κεφαλιά μια μπάλα!) και φυσικά δεν υπάρχει σωτηρία, σιγά σιγά με βλέπω να μαζεύω τα μπογαλάκια μου. Αυτά τραβάνε και οι πραγματικοί προπονητές. Είδατε σήμερα το εξώφυλλο της Νταμπλ, της νέας εφημερίδας του Ολυμπιακού? Τι σχέση έχει το PS με το manager? (θέλω να πιστεύω ότι οι τύποι εννοούν το παλιό καλό manager...) Τι σχέση έχει το manager με τα κόλπα του Sollied χθες? Αφού και στο αγαπημένο μας παιχνίδι δεν κάνουμε τέτοια πειράματα όταν έχουμε κρίσιμα παιχνίδια. Ενώ το άγχος μας είναι περίπου το ίδιο με αυτό που είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού χθες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fkfgkfg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 re pedia kana kalo skin kikloforei? i mono afta ta goal,flame ktl katio san to turnstile to persino i to aurora iparxei i akoma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Τι σχέση έχει το manager με τα κόλπα του Sollied χθες? Αφού και στο αγαπημένο μας παιχνίδι δεν κάνουμε τέτοια πειράματα όταν έχουμε κρίσιμα παιχνίδια. Ενώ το άγχος μας είναι περίπου το ίδιο με αυτό που είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού χθες! Αίσχος να μας συκοφαντούν έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 re pedia kana kalo skin kikloforei?i mono afta ta goal,flame ktl katio san to turnstile to persino i to aurora iparxei i akoma? και εμένα μου κάνει εντύπωση, αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει αρκετά.... υπάρχει και ένα όμορφο Hellenic Skin στο FMUnderground ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Football_Manager_v7.01_Update_Proper-Razor Τωρα το πετυχα σε ενα τορρενταδικο οποτε πιστευω θα ειναι το σωστο exe για το νεο πατς. Το δοκιμασε κανεις? Εχω 19 ωρες wait time και δε μπορω να το κατεβασω ακομα για να πω αν δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ένα 7.01 cr@ck που κυκλοφορούσε εδώ και καιρό φαινόταν να δουλεύει σωστά. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Το release των razor λέει ότι "Vitality didnt fix exe properly so your players cost twice as much!", οπότε τελικά θα το κατεβάσω κι εγώ καλού κακού. Το θέμα είναι ότι από το 80MB release τους χρειάζεται μόνο το fm.exe και όχι το όλο το 7.01 update, το οποιο λογικά είναι πανομοιότυπο με αυτό που έβγαλε η sigames. To cr@ck από μόνο του μπορείτε να το βρείτε και...αλλού, δεν χρειάζεται να κατεβάστε ντε και καλά το torrent με το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 δεν μαζεύεστε λιγάκι μην έχουμε προβλήματα και πάει το τοπικ για βρούβες.......??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackermon1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 paidia mporeite na kanakanete post ta links apo to patch gia na ta katevasw,kai thelw na mou peite kai an einai kala. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Mirrors: http://www.sendspace.com/file/g91c3u http://henkee.se/FMS/FM07/DL/463.exe'>http://henkee.se/FMS/FM07/DL/463.exe http://henkee.se/FMS/FM07/DL/463.exe ftp://temp1:[email protected]/FM/FM07/DL/463.exe http://rapidshare.com/files/6467611/463.exe http://sunbao.dk/463.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackermon1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 thnks filaraki ta katevazw twra ola Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 oxi kai ola! 1 einai to patch apla apo polla download areas.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve62742 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 paidia ama peraso to patch tha prepei na ksekiniso apo tin arxi to game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 για να καταλάβεις όλες τις διαφορές....ναι ! αν όμως έχεις κάποιο παλιό save που θες κάποια στιγμή να συνεχίσεις δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Πήγαινε στο ...\data\graphics\backgrounds και άλλαξε το default.jpg με όποιο jpg θέλεις εσύ. Αρκεί να ονομάσεις και τη δική σου φωτό default.jpg. Προφανώς μπορείς να έχεις μόνο ένα default background. Για τις διάφορες διοργανώσεις όμως μπορείς να βάλεις ένα πατσάκι που κυκλοφορεί από πέρσι και να έχεις διαφορετικό background για το Champions' League, άλλο για το Uefa, άλλο για το Euro κ.ο.κ. Ανέβασα το εν λόγω patch εδώ. Περιλαμβάνει και τα logos των εν λόγω διοργανώσεων. Απλώς τοποθετήστε τους δύο φακέλους comp και loga, συν το αρχείο config.xml μέσα στο φάκελο ...\data\graphics\backgrounds. Τέλος πάρτε μια ιδέα από τα γραφικά του αγώνα. Αλλαγμένα τέρματα, icons παικτών, μπάλα (Nike Aero 90) καθώς και πάγκοι. Υπάρχουν πακέτα με μπάλες για κάθε γούστο, πρέπει να έχω μαζέψει γύρω στις 80-100 μπάλες και τις έχω ανεβάσει εδώ. Επιλέγετε το πακέτο που θέλετε και το βάζετε στο φάκελο ...\data\graphics\pitch\balls. Τα τέρματα τα έχω ανεβάσει εδώ. Αντικαταστήστε τα αρχεία στο ...\data\graphics\pitch\nets. Τους πάγκους τους έχω ανεβάσει εδώ. Τους βάζετε στο φάκελο ...\data\graphics\pitch\dugout, αντικαθιστώντας τα original αρχεία. Τέλος τα 2d icons των παικτών είναι κι αυτά δουλειά άλλου παλικαριού στο fmgreece.gr αλλά εγώ έχω πειράξει το μέγεθος για να δείχνουν καλύτερα σε ανάλυση desktop 1280x1024. Μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ. Τα βάζετε στο φάκελο ...\data\graphics\pitch\icons\kit. Καλού κακού πριν κάνετε όλα αυτά τα copy/paste κρατήστε μια κόπια τα original αρχεία μπας και τα χρειαστείτε. Επίσης να σημειώσω ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι δική μου δουλειά. Eπειδή έχουν φτιαχτεί για προηγούμενα FM's δεν θυμάμαι πια τα ονόματα των δημιουργών τους, οπότε...sorry για το clopyright :oops: Καμια περίπτωση να κάνεις update τα αρχεία; Έχουν σβηστεί στο rs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 ΟΚ θα κοιτάξω να τα βάλω κάπου αλλού. Αν και όλα αυτά υπάρχουν και στα διάφορα sites του manager. Εκτός από τα πειραγμένα 2d icons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.