mxpert Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 επίσης μίλα διαφορετικά στους παίκτες σου στην ανάπαυλα.... του τύπου "μην αδιαφορείτε.....μπορείτε να γυρίσετε το ματς.." εκτός από τακτικές (προσωπικά δεν αλλάζω ΠΟΤΕ !!! ούτε διάταξη, ούτε mentality) μπορείς να αλλάζεις και παίκτες.......τι εννοώ π.χ. στη Liverpool, τα δύο αμυντικά χαφ είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους....ο Αlonso κάνει παιχνίδι, ενώ ο Sissoko "κόβει" παιχνίδι και στην ΑΕΚ, ο Εμο φτιάχνει παιχνίδι ενώ ο Κυριακίδης "χαλάει" (υψηλό Marking, Takling.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaNt0M Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα, Μετά από ένα καταπληκτικό 12ωρο η παοκάρα τερμάτισε 3 με 25 βαθμούς στα τελευταία 10 ματς. Απολογισμός 5 διπλά (χαριλάου, καραϊσκάκη, αεκ) και εντός έδρας νίκες με μικρομεσαίους, Χ με απολωνάρα και ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ από πανιώνιο ο οποίος αν και υποβιβάστηκε με εξεφτέλισε μέσα-εξω. Τακτική δεν άλλαξα αλλά από ότι φαίνεται η ομάδα όσο περνούσαν τα ματς έδενε περισσότερο. Όπως λέει κ ο mxpert στο ημίχρονο ήμουν πιο καλοσυνάτος του τύπου Παλικάρια μπορείτε Μπες μέσα και prove a point να ούμε Ο Sandor τελείωσε πρώτος σκόρερ με 21 τεμάχια (4 με κέρκυρα ) και ο Zeggara με την καλύτερη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Μεγαλύτερη ΗΔΟΝΗ το διπλό μέσα στο καραϊσκάκη στο 89' προτελευταία αγωνιστική ενώ είμαι 2 βαθμούς πίσω από 2η ΑΕΚ κ έχω βάσιμες ελπίδες για CL. Συνεχίζουμε... PS Η ομάδα νέων μου κατέκτησε με 20 βαθμούς διαφορά το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κάνω κάτι για αυτό ?? Εννοώ να τα προωθήσω τα παλικαράκια μου η να τα δώσω στα affiliate Σέρρες και Κομοτηνή ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 προβλημα: ενας φιλος εχει εγκαταστησει το fm07 στην αρχη το παιχνιδι μια χαρα , μετα απο μερες παρουσιαζει το εξης προβλημα οταν φορτωνει το παιχνιδι του εμφανιζει ενα μηνυμα λαθους και κλεινει επισης παρατηρησε οτι στο φακελο των saves δημιουργειται ενα αρχειο .dmp το οποιο οταν το παιχνιδι του επαιζε καλα δεν υπηρχε , δοκιμασε κ ενα προγραμμα για registry cleaning και μου λεει οτι του δειχνει λαθη στην registry στο φακελο sports interactive καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 ας το επανεγκαταστήσει για αρχή............ τα αρχεία είναι αναφορές του προβλήματος που δημιουργήθηκε (memory dump νομίζω....) δεν πρέπει να οφείλεται στο παιχνίδι, μάλλον κάτι γενικότερο είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoocra7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Και μένα το κάνει συνέχεια αυτό.Πρέπει να ναι πρόβλημα του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως βγάζει μήνυμα λάθους "array access out of bounds" ?? Ήταν συνηθισμένο πρόβλημα και στο official forum της sigames υπήρχαν κάποιες λύσεις για αυτό (αν και όχι universal λύση). Εμένα στο fm2007 μου το έκανε όταν έβαλα το soundpack4.0 του furney89 (από το fm2006), επειδή το αρχείο match_sounds.cfg του soundpack δεν είναι συμβατό με το fm2007. Το παιχνίδι κρασάρει πάνω σε vanilla εγκατάσταση ή μήπως μόνο όταν έχετε βάλει 3rd party addons κλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madcap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Που μπορω να βρω καποιο "χρήσιμο αρχείο" για το patch; Μια μικρη βοηθεια ζηταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Den kanei na leme gia tetoia kane kalhtera edit to post sou gia na mhn to doun oi mods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Που μπορω να βρω καποιο "χρήσιμο αρχείο" για το patch; Μια μικρη βοηθεια ζηταω. ψάξε τις 2-3 τελευταίες σελίδες.....:twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 προς τα παιδια που αναφερθηκαν στο προβλημα που ειχα με το fm τελικα κατεβασα το patch 7 και λυθηκαν ολα τα προβληματα ευτυχως απεφυγα το ψυχοφθορο format που ηθελε ο φιλος μου ευχαριστω για το χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamatecuba Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 είμαι έτοιμος να κλάψω από συγκίνηση..μόλις έκανα το διπλό ανόδου μέσα στην καστοριά με τον Αστέρα Τρίπολης και καθάρισα την άνοδο ενώ στην αρχή του πρωταθλήματος με εδιναν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.η μισή ομάδα με έχει favoured personnel. τώρα έχω άλλο ένα ματς για το πρωτάθλημα της β' εθνικής (είμαι πρώτος στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό αλλά τον έχω από κάτω γιατί τους κάναμε το 0-1 εκεί μέσα και μετά φάγαμε και σουβλάκια). η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 78 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 22. Πρώτος σκόρερ της κατηγορίας ως τώρα,η ψυχάρα ο Ηλίας Ιωάννου και στις ασίστ ο Πατρίκ ο Ζουντί.Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου,3 μέρες μετά το διπλό μέσα στη Λειβαδειά,πήγαμε στον Ατσαλένιο και κάναμε το 0-9 για να περάσουμε.Θα καταγγείλω βέβαια τη μαφία του ποδοσφαίρου και το αθηνοκεντρικό κράτος που χρειάστηκε να επέμβει και να μείνω με 9 παίκτες στον ημιτελικο του κυπέλλου για να περάσει στην παράταση ο Ατρόμητος με γκολ στο 112.Ποιός...εγώ που η ομάδα όλη τη χρονιά ως τώρα έχει συνολικά άλλες 3 κόκκινες..Αλλά αυτοί είστε κύριοι...! παίζω όλο τον 2ο γύρο με το κασκόλ της ομάδας στο λαιμό και τη σημαία περασμένη σαν τη μπέρτα του σούπερμαν.δεν μπορώ,θέλω να κλάψω,να φωνάξω!είναι μεγάλη η συγκίνηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Συγχαρητήρια, μπράβο ρε! Και εις ανώτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 και τώρα Μission Impossible 2: παραμονή...! nice job Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamatecuba Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 κάτι θα κάνουμε και για την παραμονή...έχω βάλει μεγάλους μακροπρόθεσμους στόχους για την ομάδα... ξεκίνησα προετοιμασία τώρα... θα δω αεκ και συνεχίζω μετά. και μην ξεχνιόμαστε...το αθηνοκεντρικό κράτος και η μαφία του Περιστερίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 εγώ κατάφερα επιτέλους να στεριώσω σε μια ιταλική ομάδα AlbinoLeffe που μόλις είχε πρωτοανέβει στην Β. Αφού την κράτησα την πρώτη χρονιά (με τα χίλια ζόρια), τώρα είμαι στη δεύτερη και διεκδικώ (με ελάχιστες όμως πιθανότητες) άνοδο στην Α! Δε βαριέσαι... την τρίτη χρονιά άμα δε μας βγει φέτος. Εν τω μεταξύ τα πηγαίνω πολύ καλά με την εθνική ελλάδος, αλλά δε φαίνεται να συγκινείται κανένας να με προσλάβει σε καμιά ομάδα α' εθνικής. Δε βαριέσαι. Θα φτιάξω μόνος μου την τύχη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.