Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Τελικά όσο κι αν το προσπάθησα δεν δούλεψε με τίποτα ο συνδυασμός antiblaxx και d-tools. Ευτυχώς που βγήκε σήμερα κάποιο πειραγμένο exe και θα το δοκιμάσω ευθύς αμέσως. Ελπίζω να μην έχει παρενέργειες όπως το περσινό σπάσιμο του πρώτου patch (που άλλαζε όποτε ήθελε το νόμισμα και έκανε και κάτι άλλα κουλά).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασα το νεο nocd. Φορτωνει κανονικα το παιχνιδι αλλα λεει εκδοση 7.2.1 και επισης μου εβγαλε παλι να επιλεξω γλωσσα και αλλαξε το νομισμα σε δολαριο. Μαλλον προχειρο-φτιαγμενο θα ειναι και θα περιμενω καμια αλλη λυση. Ευχαριστω το nzeppo για τη βοηθεια.

Το νόμισμα γύρισε σε δολλάριο, οι μισθοί σε per week (αντί για per month που τους βάζω εγώ) και γενικά μπήκαν και κάποια άλλα default πράγματα (όπως τα fake.lnc κλπ αρχεία με τα "λάθος" ονόματα, που τα είχα αλλάξει όμως πριν βάλω το patch). Αυτό έγινε γιατί προφανώς το patch έσβησε τα cache και τα temporary αρχεία του documents&settings\application data\sports interactive και το παιχνίδι έτρεξε με τις default ρυθμίσεις. Δεν φαίνεται να είναι θέμα ή πρόβλημα του cr@ck. Το cr@ck όσο έχω παίξει δουλεύει ολόσωστα.

Όμως και η έκδοση είναι σωστή. Το original (patched) fm.exe είναι το 7.0.1.26811 file version (ακριβώς το ίδιο είναι και το cr@ck) ενώ μέσα στο παιχνίδι το game status δίνει version "7.0.1 92347", ακριβώς την ίδια που έχει και το cr@cked exe στο Product Version (το ίδιο έχει και το original exe).

Το cr@ck που έχει βγει είναι σίγουρα για την 7.0.1 έκδοση, δεν έχει σχέση με το παλιό 7.0.0 που κυκλοφορούσε. Το λέω αυτό γιατί όταν έβαλα το patch, το εγκατέστησα πάνω στο original fm.exe και όταν έτρεξα το παιχνίδι με το 7.0.0 cr@ck κάποια bugs που είχα εντοπίσει εξακολουθούσαν να υπάρχουν (παρ'ότι το changelist έλεγε ότι είχαν φτιαχτεί). Όταν όμως έβαλα σήμερα το 7.0.1 cr@ck τα bugs εξαφανίστηκαν.

Thanks για τις παρατηρησεις σου. Με γλυτωσες απο τσαμπα απεγκατασταση και επαναγκατασταση του παιχνιδιου. Ανησυχησα επειδη ελεγε εκδοση 7.2.1 και σκεφτηκα οτι θα ναι μουφα. Αφου κατα τα αλλα δουλευει ομως, ολα οκ.

Paidia egw eida ena bug me to neo patch(den kserw an to kanei to original den ekana test) mou elige to sumbolaio tou van persie se 1 xrono kai apofasisa na tou kanw neo sumbolaio....arnithike gia ta 5 xronia kai sto kapaki egine out of contract!!!! Prosekseto kai eseis! Egw paizw se lan me ton kollito mou kai to ekane kai se auton otan ekane ananewsh tou Ronaldinho....

Πρώτα από όλα FM07 rulezZz...

Έπειτα,

είμαι manager αυτήν την στιγμή στην παοκάρα της καρδιάς.

Εντός έδρας τα πάω μια χαρα με νίκες, Χ και αναμενόμενες ήττες. Σκούντα Ζμπρώξε (που λέμε και εμείς οι ΘεσσαλΛλονικείς) την παλεύω..

Στα εκτός όμως ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.

Γκολ στο 1ο δεκάλεπτο για πλάκα

έχω κάνει 5 ανατροπές σε 10 ματσάκια και μετά το 70 θαρρείς και είμαι ο γαύρος στο τσουλου (no offence --για να καταλάβετε τι παθαίνω το λέω), ανατροπή στην ανατροπή με 2 και 3 γκολ στο κεφάλι...

Τις πταίει ? ?? ???

Θα έπρεπε να διαφοροποιήσω κάπως το set-up της ομάδας λόγω του εκτός έδρα αγώνα ?

Όπως και στην πραγματικότητα, αλλιώς παίζεις εντός και αλλιώς παίζεις εκτός. Γιατί αλλιώς παίζει και ο αντίπαλος. Δεν χρειάζονται τεράστιες διαφοροποιήσεις στο σύστημα (αν έχεις συνηθίσει να παίζεις κάποιο συγκεκριμένο) αλλά όπως και να'χει, δεν μπορείς εκτός έδρας να κατεβαίνεις γιούρια επίθεση όπως κάνεις μέσα στο γήπεδό σου.

4-4-2 με δύο αμυντικά χαφ είμαι για αυτό και η απορία μου..

Πιο αμυντικά δεν κατεβαίνω, όσο και να χάνω..

Πραγματικά απορώ με τις τόσες ανατροπές φέτος.

Πάντως μόλις πήρα τον βάζελο με 2-1 έσα στο καμίνι και συνεχίζω 4ος.

Έκλεισα παππά ορφανό κομβολίδη πλιάτσικα τον γενάρη της πρώτης season και

FORZA PAOKARA

Fantom allaze ta tactics oxi mono paixtes!

P.x. Ektos edras paikse kana 4-4-2 defensive to opoio paizei mono me counter attacks. Egw otan epaiza me megales omades(twra thn exw kanei thn panatha teras me auto to roster) etsi epairna to diplo kai xwris na trww goal!

Allios bale kana 4-5-1 den einai oi paixtes mono pou kanoun to systhma ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...