hackermon1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 paides pira vazelo kai o giannakis mou dinei 2 balakia.tou zhyw profanws kai alla kai mou dinei amesws 8,5 sunolika!!!phra delgado,kalos mporw na pw me 500xiliarika kai psaxnw poli kalo epithetiko,o mantzios mexri stigmis ton paizei trela.. kalo dexi xaf,oxi extrem kai kalo DRC na dinamosw logo kai thn amina.ti protinete apo thn empiria sas?kalo na einai katw tvn 30 kai distixws den exw theseis gia mi europaious..an vevaia uparxoun poli kala lavrakia genika,akoma kai se alles theseis peite ta kai mporei na to xanaxekinisw..periodos proetimasias einai allwste akoma... thanks... emena molis moy edwse 8,5 ekatomyrio phra ton vaden borre kai twra thelw na parw van damme kai kameni alla thelw ki alla lefta gi aayto perimenw na teleiwsei to protathlima.tora eimai deyteros protos phge o olympiakos kai trith einai h aek ena vathmo pisw m,egw eimai 2 vathmoys pisw apo ton olympiako.to kalo einai oti sthn 27 agwnistikh paizw mazi toy,thriler to protathlima to diekdikoyme treis omades.to kalo sto champions league perasa apo th roma kai to pio kalo einai oti klirwthka me totehnam kai na fantasteite mesa htan kai h barca kai mangester kai alles dyskoles omades....eytyxos ppoy epesa me totehnam.sto kypelo ston prwto agwna exasa apo ton ioniko me 1-0 kai perimenw ton deytero agwna gia na dw ti tha ginei.epipleon h athleti madrit moy eipe an endiaferomai gia thn doylia toy proponhth afoy ediwxe pali ton prohgoymeno poy eixe.an tha fygw apo thn panatha mporei na paw sthn espanyol poy kai ekei o manager exei insecure thn thesh toy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Αυτό δεν είναι και τόσο αντιρεαλιστικό. Η πραγματικότητα είναι αντιρεαλιστική που παίρνει συνέχεια η ίδια ομάδα πρωτάθλημα και φυσικά δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση γιατί δεν είναι και καμία ιδιαίτερη επιτυχία (για κάποιο ύποπτο λόγο που όποιος τον καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνει). Αν το ελληνικό πρωτάθλημα του manager εξελιχθεί μόνο του (χωρίς να παίζεις εσύ), ο Ολυμπιακός θα πάρει κατα πάσα πιθανότητα το πρώτο πρωτάθλημα, ίσως και το δεύτερο δύσκολα, αλλά μετά θα αρχίσουν να παίρνουν κι άλλες ομάδες, όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου. Μάλλον η πραγματικότητα είναι ύποπτη... Αυτό που λες είναι σωστό, όσες φορές έφυγα από τον Ολυμπιακό για να πάω σε άλλ χώρα, ο γαύρος σπάνια κατακτούσε ξανά πρωτάθλημα (ήξερα σε ποια στιγμή να φύγω, όταν η ομάδα δεν είχε πια μέλλον). Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι δυνατόν να είσαι 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, να έχεις πάρει 1 πρωτάθλημα και να σου κάνει πρόταση η Borussia (το έχω δει κι αυτό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 έχεις δίκιο, συμφωνώ. Άλλωστε εγώ πρώτος είπα πόσο αντιρεαλιστικό είναι το σύστημα για το ποιές ομάδες σε προσλαμβάνουν. Απλά λέω ότι το συγκεκριμένο παράδειγμα με τον Ολυμπιακό δεν είναι και το χαρακτηριστικότερο. Αυτό που λες με τον ΠΑΟΚ ας πούμε, το θεωρώ πιο περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vavoulisand Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 pite kanena systima gia kali amyna re mages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 exei brei kaneis kana kalo systhma gia training pou na anebainoun ta statistika twn paixtwn? Mexri stigmhs ta statistika tous sunexeia peftoun...kai den ekselissontai periergws... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Prepei na exeis kalous coatches kai na paizoun kai kana game pou kai pou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 η default προπόνηση είναι πάρα πολύ καλή... απο εκεί και πέρα, φτιάξε εγκαταστάσεις, βάζε τους παίκτες να παίζουν και πάρε καλούς προπονητές.... επίσης, ανέθεσε τις κατηγορίες προπόνησης αναλόγως των ικανοτήτων κάθε προπονητή......(στα coach assignments) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Πάμε για λίγη αντιγραφή τώρα. Τα παιδιά στο fmgreece.gr ξεκίνησαν ένα thread με τίτλο "Πως πανηγυρίζετε στο FM?". Οι περισσότερες απαντήσεις είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικές, ορίστε οι καλύτερες μέχρι στιγμής: ...Πρώτα αρχίζω να χοροπηδάω σαν το τραγί, μετά αρχίζει ο γύρος το θριάμβου μέσα στο σπίτι (από σαλόνι μέχρι κουζίνα που είναι οι 2 άκρες) και μετα οι αγκαλιές με όποιν συγγενή συναντηθώ... ...Το πιο τρελλό πάντως ήταν πριν αρκετά χρόνια(στα πρώτα manager) που μου είχε περισσέψει ένα καπνογόνο από το γήπεδο και ήμουνα στο τσακ να το φουντώσω... ...Γύρος του θριάμβου με τη σημαία του Παναθηναικού μέσα στο σπίτι και τη μάνα μου να σταυροκοπιέται... Χοροπηδάω στο κρεβάτι κτλ. θεός! ...Στα σημαντικά γίνομαι Αλέφαντος, όρθιος με το να στριφογυρνάω γύρω απ' τον εαυτό μου και να φωνάζω και να δίνω οδηγίες στους παίκτες μου. Όταν μπει το γκολ χοροπηδάω σαν χαζός και χτυπάω τους τοίχους. Γι' αυτό άλλωστε φροντίζω να παίζω όταν είμαι μόνος... ...Η οθόνη αποκτά σημάδια από τα χείλια μου λες και είναι το μάγουλο της Τζέσικα Άλμπα, ανεβαίνω στη καρέκλα και ένα μακρόσυρτο «ναι» δονεί το σπίτι... …χαμός, φωνές, πανηγυρισμοί, πετάω χαρτάκια, και χρησιμοποιώντας ένα βάζο χωρίς λουλούδια κάνω την απονομή στον εαυτό μου… ...Βγαίνω στο μπαλκόνι, κουνάω ένα κουτάκι μπύρα και το ανοίγω πανηγυρίζοντας έξαλλα, φορώντας μια φανέλα της ομάδας, όπως έκανα σε όλους τους αγώνες και φωνάζω σα χαζός «γκοοοοοοοολ». Τηλεφωνώ τον κολλητό μου και του το λέω…πανηγυρίζει και αυτός στο σπίτι του στην Κομοτηνή, όπου σπούδαζε τότε… ...υπάρχουν φορές που χτύπησα το μικρό δάκτυλο του ποδιού μου στη γωνία τραπεζιού για να τρέξω να πανηγυρίσω ένα γκολ, που έδωσε τίτλο. Υπάρχουν φορές που βγήκα στο μπαλκόνι και φώναζα γκολ, και παράλληλα μάζευα τα απλωμένα ρούχα… Βάζω τη φανέλα στο κεφάλι και τρέχω… ...εγω δηλ που παταω απλως continue απαθεστατα, ειμαι τελειως ανιωθος η ο μονος νορμαλ εδω μεσα?... αυτός πρέπει να είναι παλαβός! ...Σηκώνομαι όρθιος και παρακολουθώ όλη τη διαδικασία (είτε των πέναλτυ είτε τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα) βηματίζοντας παράλληλα με την οθόνη πέρα δώθε. Με το που τελειώνει η διαδικασία αρχίζω να τρέχω μέσα στο δωμάτιο μου σε μικρούς κύκλους σαν σκύλος που κυνηγάει την ουρά του (μια που το δωμάτιο δεν είναι φυσικά τίποτα το ιδιαίτερο σε μέγεθος), με τις 2 γροθιές σφιγμένες να κάνουν παλμικές κινήσεις παράλληλα με τα αυτιά μου, έτοιμος να ρίξω κλωτσιά σε ότι έχει την ατυχία να βρεθεί στο πάτωμα. Μετά χοροπηδητά πάνω κάτω, κωλοτούμπες στο κρεββάτι, υποκλίσεις στην οθόνη του Η/Υ, αλληλοσυγχαίρομαι με τους παίχτες μου, κοκκινίσματα όταν μου λένε μπράβο από τη διοίκηση κτλ κτλ...Εντάξει, αυτός έχει καεί εντελώς... ...Το πιο ακραίο είναι στο FM06 όταν έπαιζα με Παναθηναικό και είχα αποκλείσει Ίντερ και Τσέλσυ στο CL. Η μάνα μου ήταν σπίτι και δεν ήθελα να ακουστώ αλλά στο τέλος έκανα σαν υστερικό... ...επειδή ήμουν σε ξένο σπίτι 3 το βράδυ δε μπορούσα να ουρλιάξω και απλά τινάχτηκα πίσω με την καρέκλα [ήταν με ροδάκια], δαγκώθηκα και ένιωσα τα πρώτα σημάδια εγκεφαλικού να μου χτυπόυν την πόρτα... έκανα 5 λεπτά να συνέλθω... ...Καλή ιδέα είναι και ο πανηγυρισμός σε στυλ Ντέμη. Αν δεν έχουμε ψηλά κάγκελα στο μπαλκόνι μας για να σκαρφαλώσουμε, μπορούμε να σκαρφαλώσουμε στο σκρίνιο ή στη ντουλάπα και να αρχίσουμε να κουνιόμαστε ενώ φανταζόμαστε ότι μπροστά μας χοροπηδάνε οι οπαδοί... ...Θυμάστε το τρελό χορεφτικό του Φουτσίνι; (σιγά μην το θυμάστε...) Ε αυτό έκανα όταν κέρδισα τον τελικό του ΟΥΕΦΑ με την Παλέρμο με γκολ του μακινουά... ...Σε κρίσιμα γκολ και ματς τρέχω μέσα στο δωμάτιο με τα χʼερια ανοιχτά (αεροπλανάκι) φωνάζοντας "ΕΟΟΟΟΟ-ΕΟΟΟΟΟ"... ...Κερδιζω φαουλ στο 119'. Ο Γκαγιαρδο στηνει την μπαλα εκτελει....και ΓΚΟΛ. Φανταστειτε μονο την εικονα. 4 παληκαρια να χωροπηδαν ουρλιαζοντας μεσα σ'ενα δωματιο 7 η ωρα το πρωι πανω σε κουτια απο μπιρες και πιτσες... ...εβαλα στο κινητο να παιζει το καινουργιο συνθημα(ΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...)και με την βοηθεια του λαου...την βοηθεια του Θεου(ειμαστε και Αγγελοσκυλα) πηραμε την κουπα απο τον μισητο συμπολιτη με 3-1 στην παραταση!!! Χατ τρικ ο τρελος ο Πωλονος!!!!... ...κανω το 2-3 στο 89.Παιρνω την προκριση και χτυπιομουν κανα 10λεπτο απο τοιχο σε τοιχο στο δωματιο.Εχουν περασει 6-7 χρονια και ακοματο θυμαμαι... ...ωσπου ξαφνικα ,κερδιζουμε τη μπαλα ,γιομα στην επιθεση ,σεντρα απο τον μπενιτεθ (επιθετικος) ,εξοδος -φαβα του σορε και ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηραμε το πρωτο πρωταθλημααααααααααα!!!! εκεινο το βραδυ ,ξυπνησα τη μανα και τον πατερα μου απο τις φωνες και τα ουρλιαχτα ,ενω φημες κανουν λογο οτι στα 12 ευαγγελια ,ακουστηκα σε ολη την πολυκατοικια....... Και το καλύτερο όλων το αφήνω τελευταίο. ...στο τελευταιο cm παιζω LAN(στο σπιτι μου εχω δυχτιο με ενα αλλο παλικαρι στον απο κατω οροφο) και φτανουμαι τελευταια αγωνιστικη στην ισοβαθμια και ντερμι στην εδρα του(με κερκυρα και εργοτελη στην Α κατηγορια την 6η χρονια) το ματς τελειωνει 1-4 κετεβαινω στο δρομο με καπνογονο και κορνα και τραγουδαω... Ορθογραφία και typos τα αφήνω αυτούσια για να μπούμε περισσότερο μέσα στο κλίμα. Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι σαν το manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Exw kanei kai egw tetoia..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vavoulisand Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 thelw ena kalw GK mexri 15 ekatomiria . Kamia protasi ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 kala to teleutaio einai ola ta lefta...fantasteite, eimai sxolh kai exw mazepsei gurw mou 4-5 palikaria kai exoume klasei sta gelia... sebastian saja! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaTrOx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ρε παίδες σας κολάει ποτέ το παιχνίδι? Έτσι στην ψύχρα error και desktop. Μούχει τύχει ήδη 2 φορές μέσα στην σαιζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apaixtos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 gia gk kameni me 12b alakia.exei ritra sta 12:) poli kalos kai neos...epipleon isacsson,de santis, amelia,gomes,frey mallon akrivos,kuzsczak ths man.utd kalos kaiftinos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Apo pitsirikous alla megista talenta, ustari, akinfeev, vincent degre meta gia ligo pio empeirous artur boruc ths celtic, marco amelia, craig cordon, weidnfeller apo amburgo kai fysika sebastien frey. ego exo ton ustari. talentara alla 20 xronon den einai h idanikh hlikia gia basiko termatofylaka. Oxi oti einai kakos, alla to peak performance tou logika einai meta ta 28. Epishs exo bgalei kati 17xronoys apo thn akadhmia poy exoyn potential ability pano apo 180 kai pianoyn panta kalh apodosh kai frontizo na toys dino agones. Mia parathrhsh sto systhma tou greeneye. Katarxas pezo peripou to idio, alla me belakia mia pano stous akraious, me perisotero creative freedom (xamhlo, alla oxi teleios), ligotero wide kai closing down kai oxi toso deep thn amyna. Edo erxetai h parathrhsh. An den kano lathos otan tickareis to offside tote den einai dynaton na pezeis kai teleios deep amyna! An baleis offside prepei h amyna na einai konta sth mesh h kai pros to puss up. Epishs me terma attacking kai deep amyna oi grames prepei na exoun treles apostaseis. Ola ayta ta leo epeidh isos sto fm na pianei (yparxoun polles anorthodokses h cheat tactics pou douleuoun) alla den einai kai poly realistikh kai sosta skeptomenh. Epeza 4-4-2, eixa ligo diaforetika setings, phra kapoies idees kai apo sena kai tora exo tis odhgies etsi. Den exo paiksei polla paixnidia me tis tropopoihseis, alla me to prohgoumeno eimai 14 pontous mprosta se 20 paixnidia. (bebaia exo parei paixtarades) epishs goustaro poly to 4-3-1-2. Syxna pezo kai ta dyo se ena agona. H an einai zoriko paixnidi ektos pezo 4-4-1-1 me ena ekstra AMC anti gia 1 striker kai ligo pio amyntikes odhgies. to 4-3-1-2, an exeis kalous DMC na koboun, AMC kai full backs na ftiaxnoun paixnidi, einai poly kalo. Mrposta protimo na bazo forwards pou einai pio plhrhs paixtes apo tous aplous strikers. Ayto epeidh bgenoun apo thn perixoh kai symetexoun sthn dhmiourgia paixnidiou. an exeis kyrios wingers kai strikers den to proteino. Otan thelo na aksiopoihso tous wingers to gyrnao se 4-4-2 me ta belakia pou anafero pano. H diataksh kai ta team instructions. perimeno parathrhseis, symboules, protaseis, tropopoihseis...ktlp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 mihaylov, arenas... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.