Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Kala kai egw panta me thn FC Bayern peftw alla to scor einai panta 8-0, 8-1, 6-2 ktlp panta anoixto podosfairo! Einai h xara mou na peftw me thn Bayern :lol:

lipon diakimansh skor me bagern (osa xronia tin petixaino ine panta derby!)

sthn edra ths exasa 3-1 afou o kolo-korakas frontise na me afhsei me 10 paiktes

apo ta prota 10 lepta!!! (pali kala exasa mono 3-1 kai ebala kai gkol!)

sthn edra mou htan 1-1 mexri to 75 (!)

apo to 75 eos to 90 egine 3-1 (isofarish)

sthn paratash ths petaksa ena gkolaki sto 117 kai ante geia!!! xaaxax

gia na doume ston teliko...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to thema filaraki eina na mhn pairneis tis super omades alla na pairneis alles pio mikres.egw gia paradeigma pira thn panatha kai aperipse thn protash poy moy ekane i athletico madrid kai perimenw na apolhsoyn apo alles kalyters omades proponhtes gia na paw.

Εγώ ξεκίνησα με πρωταθλήματα Α' και Β' κατηγορίας από Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία και Unemployed. Περίμενα να δω ποιός θα με προσλάβει και τελικά με προσέλαβε (μέσα σε 10 μέρες) η West Brom, που έπαιζε στην Β' Αγγλίας και ο στόχος της ήταν να ανέβει στην Α (και μάλιστα ως πρωταθλήτρια)! Εγώ έλεγα ότι θα ξεκινούσα με καμιά Νίκη Βόλου και σιγά σιγά θα ανέβω, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το πράγμα, στην ουσία δεν είχε νόημα που έβαλα 10 πρωταθλήματα. Γιατί κατάφερα πράγματι να ανεβάσω την West Brom (αν και πολύ δύσκολα, τερματίζοντας 4ος και νικώντας στα playoff δύο ομάδες, την πρώτη με ένα γκολ σε δύο παιχνίδια και την δεύτερη στα πέναλτυ) και έτσι από του χρόνου θα είμαι manager στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, οπότε δε θα αργήσει (αν κάνω 1-2 καλές χρονιές) να με ζητήσει καμιά πολύ καλή ομάδα.

Ψιλοαπογοήτευση δηλαδή... μέχρι που μου έρχεται να κάνω 2 κακές σεζόν ώστε να πέσει η δημοτικότητα μου ;)

3-2 exaasa apo th roma to kalo einai oti epaiza mesa sthn edra ths kai katafera na valw kai 2 gkol.to kako eina omws oti o borre den paizei.elpizw mesa sthn edra m na nikhsw

Εγώ ξεκίνησα με πρωταθλήματα Α' και Β' κατηγορίας από Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία και Unemployed. Περίμενα να δω ποιός θα με προσλάβει και τελικά με προσέλαβε (μέσα σε 10 μέρες) η West Brom, που έπαιζε στην Β' Αγγλίας και ο στόχος της ήταν να ανέβει στην Α (και μάλιστα ως πρωταθλήτρια)! Εγώ έλεγα ότι θα ξεκινούσα με καμιά Νίκη Βόλου και σιγά σιγά θα ανέβω, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το πράγμα, στην ουσία δεν είχε νόημα που έβαλα 10 πρωταθλήματα. Γιατί κατάφερα πράγματι να ανεβάσω την West Brom (αν και πολύ δύσκολα, τερματίζοντας 4ος και νικώντας στα playoff δύο ομάδες, την πρώτη με ένα γκολ σε δύο παιχνίδια και την δεύτερη στα πέναλτυ) και έτσι από του χρόνου θα είμαι manager στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, οπότε δε θα αργήσει (αν κάνω 1-2 καλές χρονιές) να με ζητήσει καμιά πολύ καλή ομάδα.

Ψιλοαπογοήτευση δηλαδή... μέχρι που μου έρχεται να κάνω 2 κακές σεζόν ώστε να πέσει η δημοτικότητα μου ;)

emena me zhthse i athletico madritis afoy perase 1,5 xronos an moy xanaginei kalh protash tha paw amesws!

Λοιπόν περνάω άλλο μισό χρόνο στην West Brom, η ομάδα τα πηγαίνει καλά στην Premiership, είναι κάπου στη μέση (10η) αλλά της λείπει ΠΑΡΑ πολύ ένας ST. Ζητάω λεφτά (γιατί ξέρω ότι υπάρχουν. Άλλωστε η ομάδα είχε όλο έσοδα) και ενώ η διοίκηση και οι οπαδοί είναι delighted μαζί μου, μου λένε όχι, αλλά εγώ θέλω έστω και 1Μ για να πάρω ένα παίχτη που εντόπισα, θέτω Ultimatum και ενώ οι οπαδοί θεωρούν ότι έχω δίκιο που διαμαρτύρομαι για περισσότερο transfer budget...η διοίκηση με απολύει!!

Υπό αυτές λοιπόν τις συνθήκες (1 1/2 χρόνος πολύ πετυχημένης πορείας) και ενώ έχω αναλάβει και προπονητής της Εθνικής Ελλάδος της οποία οδήγησα στα τελικά του Euro2008 (πρώτη θέση παρακαλώ), περιμένω πως η επόμενη πρόταση θα είναι από κάποια καλή ομάδα (και ελπίζω περισσότερο φιλόδοξη από την προηγούμενη όπου οι άνθρωποι απλά ήθελαν να βγάλουν λεφτά. Ουστ ρε!).

Ποιόοος λοιπόν μου κάνει πρόταση λέτε; Η Βέροια! Η οποία χαροπαλεύει για να μην υποβιβαστεί από την Β' Εθνική! Α, μπράβο. Ωραίο σύστημα το παιχνίδι. Από πετυχημένος κ σεβαστός προπονητής Α' Αγγλίας, σε Β' Ελλάδος. Φυσικά αρνήθηκα. Θα περιμένω έναν-δύο μήνες τουλάχιστον (για να μην πω μέχρι τον Ιούνιο που είναι το euro) μπας και έρθει κάτι καλύτερο. Ξενέρωσα όμως λιγάκι... άμα ανακαλύψω ότι οι μόνες ομάδες που θα μου κάνουν πρόταση είναι τέτοιου status...

Μετά από 1 μήνα ήρθε πρόταση από Καϊζερσλάουτεν που ήταν στην β' γερμανίας και ψαχνόταν πως θα ανέβει και την δέχθηκα και είπα και ένα τραγούδι (το "μήλο μου κόκκινο" για όποιον ενδιαφέρεται).

Καθυστέρησα βέβαια την πρόταση 2 βδομάδες γιατί ο προπονητής της Barca ήταν Very Insecure, αλλά έκανα τη βλακεία να δηλώσω ότι ενδιαφέρομαι για τη θέση, που ειδικά σε μια ομάδα όπως η Barca όπου συμπεριφέρονται ηθικά, ήταν μεγάλη χαζομάρα αφού απάντησαν ότι δεν πρόκειται να σκεφτούν άλλον προπονητή όσο δεν έχει φύγει ο προηγούμενος. Κάπου εκει λέω, έφυγαν και οι λίγες (έτσι κι αλλιώς) ελπίδες που είχα.

Καϊζερσλάουτεν λοιπόν. 3 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που ανεβάζουν στην α' γερμανίας, κάπου 8 παιχνίδια νομίζω πριν τον τέλος της σεζόν.

egw eimai tora sto protathlima 2 kai i aek proth,katafera na meiwsw th diafora twn 7 vathmwn kai to kalo eina oti menoyn mono 10 paixnidia kai h aek exei sxetika eykolotero programma apo emena kathos epishs exei apokleistei kai apo kypello kai apo uefa kai oloi oi paiktes ths einai xekourastoi,epishs o delibacic ths aek mexri twra se kathe agwna scorarei.an eina dynaton,tespa elpizw na to parw to protathlima kai na kataferw na perasw apo th roma

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...