Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν χρειάζεται new game για οποιεσδήποτε αλλαγές στα γραφικά. Δεν χρειάζεται καν να ξαναφορτώσετε κάποιο save game για να πάρει τις αλλαγές. Απλώς πάτε στα preferences -> display&sound και ενεργοποιείτε το reload skin on confirm. Πατάτε confirm για να κάνει...reload το skin και τέλος, οι αλλαγές δουλεύουν πλέον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

aaa thelw na kanw tin kataggelia mou! oloi mas kinigane! meta to megaleiwdes diplo me 0-2 mesa sto anfield me ton thrylo me goal tou rivaldou kai tou stoltidi,kati egine kai prin kanw save vgike ena lathos kai ekane terminate to paixnidi! AAAAAaaaaAAAAAA

btw kai sto deutero mou (parallilo) paixnidi,paw gia full anodo me ton astera trip. maxomai me ta giannena gia tin prwtia...kai tou xronou Ch.L me ton Astera kai oloi sta kagkela leme!

Egw me thn Panatha peira triple thn prwth sezon kai sto UEFA cup mono nikes eixa! Oute rr ekana oute me ton trainner ekana tpt!

Sta derby ola nikisa entos kai ektos kai exana bathmous apo mikro-omades epidi ebaza tis rezerves :P Twra paizw C.L paw na to parw mias pou exwse lefta o sofer :PPPPPP

Καλησπέρα,

Βλέπω πως γνωρίζεις πολλά για το παιχνίδι και θα ήθελα εάν μπορείς λίγο τη βοήθεια σου.

Έχω κατεβάσει το παιχνίδι από διάφορα torrents (και razor έκδοση) αλλά δυστυχώς δεν φορτώνει. Κατά το extract του bin μου εμφανίζει μήνυμα πως κάποια αρχεία είναι corrupted. Το ξανακατεβάζω και πάλι τα ίδια. Η μόνη έκδοση που κατέβασα και έπαιξε δεν ήταν δυστυχώς Αγγλική.

Εϊναι εύκολο να μου πεις το torrent και την έκδοση που κατέβασες και παίζει κανονικά?

Ευχαριστώ,

Η μόνη μεγάλη αλλαγή που έχει γίνει τα τελευταία πολλά χρόνια είναι η προσθήκη του 2D γηπέδου όταν βγήκε το CM4. Κατά τ'άλλα η S.I. είναι γνωστό ότι ακολουθεί δοκιμασμένες συνταγές με μικροβελτιώσεις. Το fm2007 πάντως έχει πάνω από 100 αλλαγές/προσθήκες σε σχέση με το 2006. Είναι εγγυημένο ότι θα μας κρατήσει εκατοντάδες ώρες μπροστά στο PC μας (δεν τολμώ να φανταστώ ότι υπάρχει κόσμος που παίζει manager και στις κονσόλες!)

Για τα addons που λες, ήδη έβαλα στο 2007 τα περσινά pitch icons (πάγκοι, μπάλα, δίχτυα, icons παικτών, σήμα replay, popup window αγώνα, κάρτες κλπ), άλλαξα τα χρώματα στα attributes σύμφωνα με τις συνήθειές μου (τα 15+ attributes πρέπει να είναι μπλε!), άλλαξα τα backgrounds για τις διάφορες διοργανώσεις (Champions' League, UEFA, κλπ) και άλλαξα κι άλλα πολλά που ούτε που τα θυμάμαι. Ένα απλό copy/paste ήταν.

Αυτό που δεν δούλεψε με την πρώτη ήταν η αντικατάσταση των ...\data\graphics\logos με τα κενά .png's που είχαν βγει για το fm2006, ώστε να μην περιμένουμε να δούμε τις loading screens.

Επίσης δεν πείραξα τίποτα από logos ομάδων, εμφανίσεις και φωτογραφίες παικτών γιατί κάπου διάβασα ότι έχει αλλάξει η λογική τους στο νέο manager. Συγκεκριμένα στο sortitoutsi.net γράφουν ότι :

Οπότε περιμένω τα καλά παιδιά στο http://www.fmgreece.gr (ο dforlan9 και οι υπόλοιποι δηλαδή) να βγάλουν τα δέοντα. Πρώτα για Ελλάδα και μετά θα βρούμε και για τον υπόλοιπο κόσμο. Ούτως ή άλλως για κανα μήνα τουλάχιστον βλέπω να πειραματιζόμαστε και να κάνουμε δοκιμές με...άκυρα πρωταθλήματα (καμια 6η Αγγλίας ή κανα νορβηγικό πρωτάθλημα) μέχρι να βγουν τα πρώτα official patches και να σταθεροποιηθεί το παιχνίδι. Μην έχουμε new game κάθε τρεις και λίγο.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πλάκα πλάκα καλό θα είναι να το αγοράσουμε όλοι μας, ούτως ή άλλως θα είναι πάλι πρώτο σε πωλήσεις στην Ελλάδα, δεν θα είμαστε οι...μόνοι που το αγοράσαμε! Και έτσι μπορεί να φιλοτιμηθεί η S.I. να μας κάνει το χατήρι με τα ελληνικά και τη Γ' Εθνική.

den diabazeis kai ligo tous kanones tou forum lew egw kalutera?

re momotis, to palikari o filos sou kahke teleiws...akou ekei mexri to 2047

baraw eneseis milame, exw ftasei mexri 2020 sto fm2005, kai auto giati eixa e8nikh omada.

pwpw milame...kapsimo trelo!

Δεν εχω θανατηφορο screen μεχρι το 2069 με Γιουβε στο cme(01-02 σεζον).Απο τα καλυτερα παιχνιδια ever,με εμενα να κοντραρομαι με τον Ζαμπροτα που τον ειχα παιχτη στη Γιουβε,για το ποιος θα παρει το σκουντετο(μου το πηρε ο κερατας.Του πηρα κυπελακι και εφτασα τελικο CL ομως).

Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που φετος δε μου αρεσει το νεο Fm.Φετος γενικα δεν ενθουσιαζομαι.Ισως επηλθε κορεσμος:D:D:D:D.

ΥΓ:Ελεος ρε παιδια.Πως θα δουμε Γ Εθνικη αμα δε κανει καλες πωλησεις το παιχνιδι?

βρήκα ένα καλό συστηματάκι για να μπορείς να αντιμετωπίζεις τις μεγάλες ομάδες θα το κάνω μετά upload.την HSV την νίκησα 3-0 μέσα στην έδρα της και απο τη valencia έχασα μόνο 1-0 αλλά έχασα πάρα πολλές φάσεις.έχω τον παναθηναϊκό κι αγόρασα τον vanden borre πολύ καλός παίκτης και τώρα θέλω να πάρω τον van damme.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...