N1ghtW0lf Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 kala sto FM2004 eixa parei thn AEK, kai to 2007 katafera na apolu8w apo ton proedro, alla eixa parei kupella kai prwta8lhmata ka8e xrono, 6 dhladh sunolo! kai 2 tsou-lou kai me zhthse h e8nikh brazilias, sthn opoia emeina mexri to 2019!!!! Auto einai kai to pio megalo diasthma pou exw ftasei kai paiksei...
Panathinaikara Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδιά βοήθεια. Μου το έστειλε ο θειος πριν λίγο, έκανα mount το image με Alcohol και πατάω Setup, μου λέει Installshield wizard is preparing Java Virtual MAchine και μετά από λίγο μου λέει Τhe installer is unable to run in graphical mode. Try running the installer with the -console or -silent flag. Καμιά ιδέα;
hackermon1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδιά βοήθεια. Μου το έστειλε ο θειος πριν λίγο, έκανα mount το image με Alcohol και πατάω Setup, μου λέει Installshield wizard is preparing Java Virtual MAchine και μετά από λίγο μου λέει Τhe installer is unable to run in graphical mode. Try running the installer with the -console or -silent flag. Καμιά ιδέα; kanto mount me to daemon tools,eki tha sou doulepsi sigoura
yv4k Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Με ομάδα β' εθνικής θέλει πολύ υπομονή. Τί να κάνεις με 30 χιλιάρικα? Άσε που για να διώξεις τόση σκαρταδούρα..... Μόλις τέλειωσα ξεκίνισα τρίτη χρονιά και πάλι με βλέπω να σώζω την ομάδα από υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική. Το μόνο καλό είναι πως έχει υπομονή και ο πρόεδρος, εκτός αν πάρεις κάποια από αυτές που πέσαν πρώτη χρονιά και θεωρητικά είναι φαβορί για άνοδο.
FilipposMD Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Κι εγώ παλιά ξεκινούσα με Ολυμπιακό και τα σχετικά, αλλά τα τελευταία 2-3 Manager παίρνω ομάδες Β'Εθνικής και είναι πολύ πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι. Ειδικά φέτος που σου βάζουν και περιορισμό στους προπονητές και τους scouters, λέει πολύ. Φέτος ξεκίνησα με Πανθρακικό, που έχει ψιλοάθλιους παίκτες, τόσο που ο βοηθός μου, στο team report λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί η ομάδα!!! Είναι και επαρχιακή, οπότε δε θέλει να έρθει κανείς! Ούτε οι δανεικοί μιλάμε. Σκούρα τα πράγματα. Τέλος πάντων, τέλειωσα την πρώτη χρονιά σωζόμενος 1-2 αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά η ομάδα ήταν τόσο χάλια στην αρχή που πήρα το βραβείο overachievers! Τώρα στη δεύτερη κάπως βελτιώθηκαν τα πράγματα, άλλαξα και σύστημα, ήρθε και ο Ταραλίδης που τον είχε για τον μπιπ ο Θρύλος και πάω καλύτερα. Αυτό είναι παιχνίδι παιδιά, πάρτε Πανθρακικό. Αλλά χωρίς scout και τέτοια εννοείται. Transfer budget 16 χιλιάρικα και τα μυαλά στα κάγκελα!
littlelouievegos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ειχα πολλα χρονια να πιασω manager στα χερια μου.. Και ξαναμπηκε το μικροβιο μεσα μου Πηρα ΟΣΦΠ και ακομα ουτε στην μεση της season δεν ειμαι ...Ηδη εχω μεινει 7 βαθμους απο την κορυφη αλλα ευτυχως εχω περασει στον δευτερο γυρο στο CL αφηνοντας εξω την Inter και περασα εγω και η Chelsea.. 8) Οντως παιχτες δυσκολα ερχονται και θελει καλες δημοσιες σχεσεις.. Μονο τον Barreto εχω παρει φετος και τον ακριβοπληρωσα (10 Mlillion euros) που τον προοριζω για αντικαταστατη του Rivaldo.. Αντε να δουμε πολλοι τραυματισμοι και πρεπει να μαθω τα κολπα γενικως.. Θελει πολυ ψαξιμο..
Blackjim Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 http://www.fmgreece.gr/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=335 kai alla polla all the money auto to pack :D
N1ghtW0lf Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ola ta lefta! isxuei kai gia ta save games?
Blackjim Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 ola ta lefta! isxuei kai gia ta save games? ??opou thes re ta kaneis extract sto kits folder kai pas preferences/reload skin
tonypapadovic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά sorry αλλά αν μπορούσε κάποιος να ανεβάσει το kitssuperpack στο rapidshare θα ήμουν ευγνώμων...thanx!Αν κάποιος μπορεί δηλαδή και θέλει...
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 το παιχνίδι ειναι αρρώστια... Αλήθεια πώς σκουτάρεις παίχτες απο Βραζιλιάλικο Αργεντινικο και γενικότερα Αμερικάνικα πρωταθλήματα;Νομίζω πως πρέπει να πάρεις βραζιλιάνο σκάουτερ αλλά δεν έχω βρεί ακόμη..
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά sorry αλλά αν μπορούσε κάποιος να ανεβάσει το kitssuperpack στο rapidshare θα ήμουν ευγνώμων...thanx!Αν κάποιος μπορεί δηλαδή και θέλει... Στο filefront δεν σου κάνει?? http://files.filefront.com/KITsuperpackv10_by_Pakourar/;6097147;;/fileinfo.html Φοβερό πακέτο, δεν θυμάμαι να έχει ξαναβγεί κάτι παρόμοιο για manager. Πάνω που μου είχε πάρει πάνω από βδομάδα να μαζέψω τα kits εκατοντάδων ομάδων από όλο τον κόσμο (κυρίως 3d creased kits χωρίς σορτσάκι) βγήκε αύτο το superpack. Χαρά στο κουράγιο αυτών που το έφτιαξαν. Πάντως η Barcelona δεν έχει το Unicef στις εμφανίσεις της.
joef_gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 παρα πολυ καλο!! ζωντανευει το παιχνιδι!!! τιποτα για τα σηματα των ομαδων υπαρχει??
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Πώς δεν υπάρχει. Στο sortitoutsi έχουν μαζέψει ήδη σήματα για κάθε γούστο, 40MB logos έχω κατεβάσει μέχρι στιγμής χωρίς να το πολυψάξω. Ίσως τα ανεβάσω αύριο στο rapidshare. Τουλάχιστον για τις ελληνικές ομάδες υπάρχουν έτοιμα logos στο fmgreece.gr Το καλό με το φετινό manager είναι ότι για πρώτη μπήκαν τα small logos που εμφανίζονται δίπλα από την κάθε ομάδα στα fixtures. Αυτά κι αν ζωντανεύουν το παιχνίδι! Σαν να μου φαίνεται ότι φέτος το manager είναι πιο...πολύχρωμο από κάθε άλλη φορά. Ιδού και το τελευταίο popup που κάθησα κι έφτιαξα. Πάει στο φάκελο ...\data\graphics\pitch\popup\ με όνομα body_top_middle.png
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.