Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν συμφωνώ εντελώς με τον φίλο Kostelo. Άμα πάρεις μια μεγάλη ομάδα, είναι σαφώς πιθο εύκολο να σε διώξουν. Μην το ξεχνάς αυτό...Σίγουρα από την άλλη είναι πιο εύκολο να φτιάξεις μια υπερομάδα παίρνωντας την barca αλλά αν μετά χάσεις πρωτάθλημα και τσου λου αντε γεια θα σου πει ο πρόεδρος!Εγώ προσωπικά ξεκινάω με Ολυμπιακό βάζωντας και άλλο ένα πρωτάθλημα το πολύ, για να φύγω κάποια στιγμή (να με προσλάβει μια άλλη, καλύτερη ομάδα. Όπως πέρυσι που με πήρε η Lazio. Και μένα μαρέσει να παίρνω μικρότερες ομάδες (ένα από τα καλύτερα saves που πρέπει να τα έχω κρατήσει είναι με την West Ham, όχι ότι πήρα κανά πρωτάθλημα, αλλά την έβγαλα τσου λου). Τεσπά, αυτά, φιλικά πάντα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ο καθενας οτι θελει κανει στο παιχνιδι του κι αυτα που ειπα πιο πανω γνωμη μου ειναι και μονο. Απλα προσωπικα δε μ αρεσει να παιρνω μια ομαδα ετοιμη στρωμενη με τους παιχταραδες μεσα. Επισης εχω εδω και 2-3 μανατζερ να ξεκινησω με την ΑΕΚ οπως εκανα παλια, εννοωντας οτι δεν ασχολουμαι το ελληνικο πρωταθλημα πλεον. Συνηθως παιρνω ειτε Ολλανδια που δεν εχει οριο στους ξενους ειτε Αγγλια (μονο που με χαλαει το work permit). Τωρα παιζω με μια απο 2η κατηγορια Πορτογαλιας εν ονοματι Olhanense. Τρεχα γυρευε δηλαδη...

Αυτές είναι ομάδες! Καλά τα πρωταθλήματα που είχα πάρει με τον Ολυμπιακό, καλά και τα 4 Champions' League που σήκωσα πέρσι με τη Ρεάλ. Η μόνη φορά όμως που πραγματικά τα χρειάστηκα σε ομάδα ήταν στη Harrowgate Town, με 500 ευρώ μηνιάτικο και κάτι... τελειωμένους σαραντάρηδες αμυντικούς και χαφ στη διάθεσή μου. Στα αλώνια της 6ης Αγγλίας μαθαίνεται η μπάλα, που θα'λεγε κι ο Αλέφας!

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι μεγάλες ομάδες είναι εύκολες. Από τον Ολυμπιακό π.χ. με διώξανε ενώ και στη Ρεάλ κατα περιόδους ήμουν υπ'ατμόν. Ισχύει πάντως αυτό που είπαν οι φίλοι παραπάνω, ότι όποιος παίζει με shortlist, fm scout, save/load κλπ δεν δικαιούται καν να περηφανεύεται για τα "κατορθώματά" του.

Φέτος με βλέπω για Β' Ελλάδας ή καμιά Γ' Γερμανίας...

Αλήθεια, υπάρχει κανένας που να έχει παίξει ελληνικό πρωτάθλημα με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και να μην έχει πάρει Ben Arfa, Guarin, Mokoena (και πιο παλιά τον Adu? )...

Αλήθεια, υπάρχει κανένας που να έχει παίξει ελληνικό πρωτάθλημα με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και να μην έχει πάρει Ben Arfa, Guarin, Mokoena (και πιο παλιά τον Adu? )...

γιατί αναγκαστικά ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ; Τι το πέρασες το μάνατζερ; Σαν την άθλια την πραγματικότητα; Εγώ τον Guarin τον είχα στη Λάρισα πάντως (μαζί με τον Nik Besagno ;) )

Καλά εγώ ανέφερα μόνο το ΠΟΚ όχι γιατί δεν υπάρχουν κι άλλες ομάδες στην Ελλάδα αλλά γιατί πίστευα ότι μόνο αυτές θα είχαν τα λεφτά στο manager για να αγοράσουν αυτούς τους παίκτες. Αν μπορούν να τους πάρουν κι άλλοι ακόμα καλύτερα έτσι?

Όσο για την πραγματικότητα...άστα να πάνε, καλύτερα είναι στο manager που βλέπεις συχνά πυκνά κι άλλες ομάδες να κάνουν πορεία.

Τι λέτε βρε παιδιά; Δεν έχετε καταφέρει να βγάλετε λεφτά με μικρομεσαία ομάδα όπως η Λάρισα; Εγώ θυμάμαι είχα μοσχοπουλήσει πολλούς από τους παίκτες μου στον ΠΑΟ και μου χρωστούσαν πολλά λεφτά για χρόνια.

Ίσως το κόλπο να ήταν αυτό: ότι πάντα ζητούσα την πληρωμή μου σε 24 δόσεις, οπότε δεχόντουσαν να με πληρώνουν περισσότερα χρήματα.

Αφού να σκεφτείτε, κάποια στιγμή που μου έκανε πρόταση η Juventus και ενώ είχα πάρει 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα με τη Λάρισα (με συνδυασμό Γαρπόζη-Γκέκα στην επίθεση ;) ), φεύγω για την Ιταλία κάπου Νοέμβρη και ενώ βρίσκομουν καμιά δεκαριά βαθμούς από την κορυφή. Η Λάρισα, λοιπόν, ακόμα και χωρίς τη δική μου σοφή καθοδήγηση :P κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα, όχι μόνο εκείνη τη χρονιά, αλλά και αρκετές από τις επόμενες. Απλά υπήρχαν πλέον λεφτά. Τώρα από β' εθνικής ομάδα δεν ξέρω αν γίνεται. Πάντως το κόλπο είναι αυτό που λέω. Να έχεις μακροχρόνιο πλάνο (εγώ το πρώτο πρωτάθλημα το είχα πάρει με τη Λάρισα το 2010 στο FM2005 με σταθερή βελτίωση χρόνο με το χρόνο). Κάλλιο περισσότερα και σε 24 δόσεις, παρά λιγότερα και στο χέρι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...