N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 emena pantws mou paizei mia xara, kai den exw kanena problhma! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Egw exw dei kati psilo lathakia alla oxi se shmeio na pw oti einai bug. Pali kala pou trexei kai sta vista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Φιλε nzeppos υπαρχει και το mini image (μαλλον maxi) το οποιο προσπερνα την προστασια του παιχνδιου χωρις να χρειαζεται no-cd cr@ck, επομενως μπορεις να βαλεις και το πατς κανονικα. Εγω τα mini images προτιμω στην περιπτωση του μανατζερ για το λογο οτι μπορεις να βαλεις τα πατς χωρις να θες μετα και no-cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ωραίος, δεν ήξερα ότι έχει βγει και mini-image, κι εγώ συνήθως έτσι παίζω για να αποφεύγω τα cr@cks. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 πείστηκα και εγώ τελικά ότι το παιχνίδι έχει bugs. Παραγίνονται περίεργα πράγματα Ευτυχώς που δεν ξεκίνησα "σοβαρή" καριέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ayto me tous traymatismous pantws katantaei akrws ekneyristiko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Το έπαθαν πέρσι αυτό όταν το πρώτο patch βγήκε 2-3 μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Άρα είχαν έτοιμο το patch πριν βγει το παιχνίδι στα μαγαζιά! 1 μέρα πριν βγήκε....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ωραίος, δεν ήξερα ότι έχει βγει και mini-image, κι εγώ συνήθως έτσι παίζω για να αποφεύγω τα cr@cks. Ευχαριστώ. Σορυ αλλα η μ@λ@κια μου δεν εχει ορια μερικες φορες. Κοιτουσα στο game****world και νομιζα οτι το ειδα, αλλα τελικα κοιτουσα στο section του fm2006 και οχι στο 2007. Οποτε μλκια δικια μου και τελικα δεν εχει βγει ακομα mini image. Σορυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 akribos...apla prin na kanete copy paste to "cracked" arxeio metonomaste to original .exe os ekshs: as ipothesoume oti to original legetai manager.exe eseis kante rename se 1manager.exe meta copy paste to "cracked" manager.exe. Opote bgei patch apla sbhste to manager.exe kante rename to 1manager.exe se manager.exe kai eiste etimoi. Trexte to patch. Meta pali omoios gia to NEO "cracked" manager.exe an xreiazetai,giati exei tyxei kai fores na mh xreiazetai afou den prosthetoun prostasia.(kleidoma) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ανακάλυψα ένα αντικειμενικό bug του παιχνιδιού (σε σχέση με αυτά που έχουν αναφερθεί ). Έστω έχει μια ομάδα ένα παίχτη με προτεινόμενη τιμή 50.000 ευρώ. Τον ζητάω εγώ με τα 50.000 και μου απαντάνε πως όχι, για να στον δώσουμε θέλουμε πχ 40.000 ευρώ, 30.000 σε δόσεις και 40% από την επόμενη πώληση. Παζαρεύω εγώ και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η ομάδα αυξάνει την τιμή όσο εγώ προσπαθώ να την ρίξω (λογικό αυτό, συνέβαινε και στα παλιότερα FM, όταν κάνεις παζάρια μπορεί ο άλλος να ανεβάζει την τιμή όταν εσύ κάνεις παρόμοιες προσφορές για να σε τρομάξει). Οπότε σε κάποια στιγμή, μπορεί να μου ζητάει 60.000 ευρώ, 20.000 σε δόσεις και 45% από τη μεταπώληση (ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο). Σε αυτό το σημείο, αν κάνετε enquiry στην ομάδα για το πόσα θέλει, θα σας απαντήσει 50.000!! Φυσικά πατάτε accept και γλιτώνετε και τις 60.000 και τις 20.000 σε δόσεις και το 45% από την μεταπώληση. Εντελώς παράλογο φυσικά. Μου συνέβη ενώ παζάρευα έναν πιτσιρικά από την Ξάνθη που είχε 550.000 value και τον ζητάω με 200.000, μου απαντάνε κάτι τρελά με δόσεις που έφταναν στις 450.000, λέω μετά 250.000, με πηγαίνουν κάπου στα 500.000, κάνω enquiry και ωπ! Θαύμα! Μου ζητάνε 150.000 (που ήταν και η τελική τιμή !!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 FOOTBALL MANAGER 2007 GETS OFF TO A FLYING START Superb Chart Success for Football Manager™ 2007 LONDON (25th October, 2006) – SEGA Europe Ltd. today revealed that according to the UK Chart-Track panel of retailers Football Manager™ 2007, recently released for PC, Mac and Intel Mac, has bagged a hat trick on its debut weekend. The first goal for Football Manager™ 2007 was a swift one-two and a gentle tap in from six yards to take the number one spot in the UK PC chart. The second followed in the form of a diving header to leap-frog to the top of the UK all-formats chart. To complete a wonderful hat trick, Football Manager™ 2007 drove home a screaming volley from 25 yards out to become the UKʼs third fastest selling PC game ever. By selling 91,111 units (according to the Chart-Track panel of retails), Sports Interactive can lay claim to being the developer of the UKʼs top three fastest selling PC games of all time (two of which being Football Manager™ 2006 and Football Manager™ 2007), thus cementing its position as probably the leading sports management developer in the world. πηγή: http://www.sigames.com/news.php?type=view&article_id=1253 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackermon1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 eleoooooooooooooooos exw 7 traymatiess kai apo tote pou arxisa to paixnidi ixa 10 !!!!!prpei na inai bug,sinexia exw traymatismous!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Kanena kolpaki gia na ksekinaei to game xwris ta logo den ginete re paidia? Mou thn spaei afantasta auto! Ok na ta baloun na ta deixnei thn prwth fora oxi kathe fora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 eleoooooooooooooooos exw 7 traymatiess kai apo tote pou arxisa to paixnidi ixa 10 !!!!!prpei na inai bug,sinexia exw traymatismous!!!! πολύ γκρινιάζεις για τους τραυματισμούς....οπότε: 1)έχεις καλούς προπονητές, φυσιοθεραπευτές, αθλητικές εγκαταστασεις...? 2)όταν τραυματίζονται οι παίκτες σου μέσα στον αγώνα, τους κάνεις αλλαγή ή τους αφήνεις να ψοφήσουν....? 3)έχεις αυξήσει την ένταση της προπόνησης ...? 4) όταν επανέρχονται απο τραυματισμό, τους βάζεις αμέσως να παίξουν....? 5) έχεις κάνει αρκετή καλοκαιρινή προετοιμασία (ή Μπάκε κι εσύ ??? ) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 otan ksekinaei h saizon, h omada sou exei kleisei 3 filika, an paikseis mono auta ta 3, kai meta apo 1 mhna paikseis to epomeno paixnidi, tote einai epomeno na exeis pollous traumatismous... eksartate opws eipe kai o filos apo tous proponhtes pou exeis, fusio8erapeutes...entash proponhshs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.