AGGANIS13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Σε μιση ωρα το εχω... ADSL 2mb . Κατεβαζω με 183kb... Θα το λιωσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 i have to wait 12 hours..γμτ το ρατιο μου..μέσα και έξω..! δεν πειράζει και αύριο μέρα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Σε μιση ωρα το εχω... ADSL 2mb . Κατεβαζω με 183kb...Θα το λιωσω... nai kai ego 2mb exo alla katebazo me 40-50k gamo ton kolo ote mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 2mbit κι εδώ αλλά μέχρι 110 έπιασα, τώρα που είναι στο 53% έπεσε στα 35. Και μιλάμε για γρήγορο, private tr@ckεr. Δεν υπάρχει πολύς κόσμος ακόμα, πριν μια ώρα κυκλοφόρησε βρε παιδιά. Δεν πειράζει αν καθυστερήσουμε καναδυο ώρες ακόμα μέχρι να το πάρουμε από το θείο, θα ανέβει και το ratio! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 γαμώτο δεν έχει huge database..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speed Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Το φέρνει ο θείος αλλά αργεί γιατί γίνεται κόλαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 den einai thema seeds, kai ego se private tracker eimai. To speedtest mou olh mera einai konta sta 500kbps anti gia 2000! o kolotes fteei kai ta rixnoun sthn broxh! 4 meres einai etsi. To nfo htan poly periergo re paidia, ego nomiza oti htan fake me ayta pou grafei. alla malon einai ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 kala re paidia den eixan pei stis 20?? exw pa8ei plaka!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 den einai thema seeds, kai ego se private tracker eimai. To speedtest mou olh mera einai konta sta 500kbps anti gia 2000! o kolotes fteei kai ta rixnoun sthn broxh! 4 meres einai etsi. To nfo htan poly periergo re paidia, ego nomiza oti htan fake me ayta pou grafei. alla malon einai ok Καλά, σπανίως μπαίνουν fake releases σε private τράκερς. Το πολύ πολύ να γίνουν nuked αν δεν δουλέψει κάτι σωστά (π.χ. το cr@ck). Εμένα η γραμμή λέει ότι κλειδώνει στα 2048/256 και έχει και τα συνηθισμένα D/U Line attenuation και D/U SNR Margin αλλά από τις βροχές και μετά κι εγώ παρατηρώ μεγάλη πτώση στην ταχύτητα. Όχι μόνο από τόρεντς αλλά και γενικά, ακόμα και από html browsing. Με μια δεύτερη ματιά το SNR Margin στο download έχει πέσει σήμερα στα 8dB από τα 21-27dB που είναι συνήθως...βρε λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCidER Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 VGIKE???? VGIKE???? PEZEI I FULL EKDOSI??? KANONIKAAAA??? KANONIKAA??? AAA TRELENOMEEE!!!!! OEOEOEEEE!!! pune to dc++ ore mana mou popopooo OLEE OLEE OLEEE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 γαμώτο δεν έχει huge database..... Γιατί, ποιός παίζει με huge database? Μια φορά μόνο είχα δοκιμάσει (μαζί με 5-6 leagues αντί για τα 10+ που βάζω συνήθως στο large database) και σερνόταν απίστευτα. Την καλοκαιρινή περίοδο ήθελε μία ώρα real time για μία βδομάδα παιχνιδιού. Και μιλάμε για καλό PC, όχι κανένα κάρβουνο. Πιο πολύ με ανησυχεί πότε θα βγει το πρώτο patch. Μου φαίνεται πάλι θα παίζουμε "για πλάκα" μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε και θα σταθεροποιηθεί το παιχνίδι και θα μπορούμε να ξεκινήσουμε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 VGIKE???? VGIKE???? PEZEI I FULL EKDOSI??? KANONIKAAAA??? KANONIKAA??? AAA TRELENOMEEE!!!!! OEOEOEEEE!!! pune to dc++ ore mana mou popopooo OLEE OLEE OLEEE Μάλιστα... Τυπική αντίδραση μανατζερόπληκτου... Στην υγειά μας! 75%, άντε καταραμένο, τελείωνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCidER Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 de to vriskoooo pedesss!! doste kana adress kana hub kana kati telos panton.. prin to katevasete oloi kai eksafanistite gia kana 10imero!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Παιδια το βρηκα κι εγω μαλλον αλλα μονο 550 ΜΒ ειναι? Πολυ λιγο δεν ειναι? Το 2006 ηταν καπου 800 και δε μου φαινεται λογικο να μειωθηκε τοσο πολυ. Εγω καλου κακου θα περιμενω ως αυριο να δω τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikkeii Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Einai efkolo na mas pei kapoios to onoma arxeiou i esto na mas to ypodeiksei? px megethos arxeiou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.