Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2007

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανονικά τα logos μπαίνουν στο φάκελο ...\data\graphics\pictures\logos. Το καλό με το manager όμως είναι ότι πρακτικά θα δουλέψουν όπου και να τα βάλεις μέσα στον data φάκελο. Γιατί το παιχνίδι πάει και κοιτάει το config.xml που βρίσκεται μέσα σε κάθε φάκελο με γραφικά. Και είναι το .xml που λέει στο FM σε ποιόν φάκελο να ψάξει και τι αντιστοιχίες να κάνει

Π.χ. <record from="olympiakos" to="graphics/pictures/club/981/logo"/>, όπου "olympiakos" είναι προφανώς ένα αρχείο olympiakos.png που βρίσκεται μέσα στον ίδιο φάκελο με το εν λόγω config.xml ενώ 981 είναι το unique id της ομάδας του Ολυμπιακού. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς -θεωρητικά- να έχεις περισσότερα από ένα png (ή jpg) του logo/kit/picture/flag/background που σε ενδιαφέρει και να κάνεις την αντιστοίχιση των διαφορετικών ονομάτων στο ίδιο id.

Για παράδειγμα αν έχω 3 διαφορετικά logos του Ολυμπιακού και τα έχω πετάξει σε ένα φάκελο ονομάζοντάς τα olympiakos1.png, gavros.png και osfp.png τότε αρκεί να φτιάξω ένα config.xml που θα έχει τις εξής αναφορές:

><record from="olympiakos1" to="graphics/pictures/club/981/logo"/>
<record from="gavros" to="graphics/pictures/club/981/logo"/>
<record from="osfp" to="graphics/pictures/club/981/logo"/>

Θεωρητικά το logo θα πρέπει να δουλεύει περίπου random.

Στο fm2006 δούλευε σίγουρα, στο φετινό όμως δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει.

Θεωρητικά μπορείς να το βάλεις ακόμα και στον φάκελο της sports interactive στο my documents.

Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει στάνταρ destination. Παρ'ολ'αυτά είναι καλό να έχεις μια τάξη και μια οργάνωση στους φακέλους για να ξέρεις που έχεις βάλει τι. Και να μπορείς να τσεκάρεις για conflicts μεταξύ graphic addons που αλληλοκαλύπτονται.

Πάνω στην ερώτησή σου τώρα, εγώ απλώς έβαλα τα logos των ελληνικών ομάδων στο φάκελο ...\data\graphics\pictures\logos\AllGreekLogos και καθάρισα.

Δηλαδή κατέβασα το rar αρχείο με τα logos της σούπερλιγκας (γκουχ γκουχ), το αποσυμπίεσα, μου έβγαλε ένα φάκελο "fmgreece_logos", τον έκανα rename σε AllGreekLogos (επειδή έτσι μου άρεσε) και τον βούτηξα όπως είναι και τον πέταξα στο ...\data\graphics\pictures\logos\. Τέλος!

Θυμήσου να απενεργοποιήσεις το cache skin στα preferences, αλλιώς δεν θα δεις τα αλλαγές που κάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 780
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
as kano 1 erothsh na apanthsoun oi EMPEIROI kyrios manager.

Posous paiktes to poly prepei na allaxoume meta apo agona (nikiforo me kalh apodosh) oste na mhn xalasei h "xhmeia" ths omadas? p.x 3 paiktes? 1 amyna 1 kentro 1 epithesh?

Λοιπον οντας και μελος του fmgreece εχοντας ρωτησει παιδια που ητανε beta testers το πιο συμαντικο πραγμα το οποιο παιζει ρολο στο φετινο μανατζερ ειναι η ομοιογενεια...

Οταν ξεκινας το παιχνιδι οτι και να γινει πχ στα 10 πρωτα παιχνιδια θα τα πηγαινεις ψιλοχαλια...Με κουλες ητες κατι Χ περιεργα κτλ.Σιγα σιγα ομως η ομαδα στρωνει.Δε ξερω ποιο παιδι ειπε για 3 πισω αλλα εγω με 3 πισω εφτασα 2ος ισπανια,τελικο CL,και τελικο κυπελου με Ατλετικο(βεβαια ουσιαστικα τιτλο δε πηρα:mrgreen: )εχοντας κανει το χειροτερο ξεκινημα ever.

Και επισης.Μην κατεβασετε το φακελο το οποιο θα σας ενεργοποιησει την huge database.Δημιουργει προβλημα στους regen παιχτες.Για αυτο και επελεξε η SI να το βγαλει φετος.

Λοιπον οντας και μελος του fmgreece εχοντας ρωτησει παιδια που ητανε beta testers το πιο συμαντικο πραγμα το οποιο παιζει ρολο στο φετινο μανατζερ ειναι η ομοιογενεια...

Οταν ξεκινας το παιχνιδι οτι και να γινει πχ στα 10 πρωτα παιχνιδια θα τα πηγαινεις ψιλοχαλια...Με κουλες ητες κατι Χ περιεργα κτλ.Σιγα σιγα ομως η ομαδα στρωνει.Δε ξερω ποιο παιδι ειπε για 3 πισω αλλα εγω με 3 πισω εφτασα 2ος ισπανια,τελικο CL,και τελικο κυπελου με Ατλετικο(βεβαια ουσιαστικα τιτλο δε πηρα:mrgreen: )εχοντας κανει το χειροτερο ξεκινημα ever.

Ε, η ομοιογένεια πάντα ήταν χαρακτηριστικό στοιχείο του manager, ομάδα καινούρια που δεν έχει δέσει δεν είναι για πουθενά, περιμένει κάτι καλό μόνο από μεμονωμένες ενέργειες καλών παικτών. Πόσες φορές δεν έτυχε να φέρετε 3-4 παικταράδες μέσα σε ένα καλοκαίρι και να λέτε "Φέτος θα κάνω υπερομάδα, θα είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία μας!". Ε, τελευταία φορά που το είπα αυτό, Μάρτη μήνα με σούταραν! Ούτε τη χρονιά δεν έβγαλα. Γιατί καλοί παίκτες δεν σημαίνει πάντα και καλό σύνολο.

Ελπίζω στο φετινό manager να παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο η χημεία της ομάδας.

Όσο για τους 3 αμυντικούς πίσω, έχω σταματήσει να παίζω με αυτά τα συστήματα εδώ και χρόνια, μετά από ατέλειωτες ήττες με τον Ολυμπιακό στο Champions' League. Επειδή οι wingers σπανίως μαρκάρουν, πρέπει να έχω οπωσδήποτε δύο πλάγια μπακ που να ξέρουν άμυνα, να είναι γρήγοροι αλλά και να έχουν καλή πάσα για την κόντρα. Επειδή από παράδοση παίζω από αριστερά (σχεδόν σε όποια ομάδα και να πάω) θέλω πάντα ένα αριστερό επιθετικογενές μπακ που να μπορεί να ανεβαίνει κιόλας. Αρα αναγκαστικά παίζω πάντα με 4 πίσω (και προφανώς 2 DC's).

Φέτος όμως θα κάνω την υπέρβαση και θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας. 3 πίσω λοιπόν, μέσα κι εγώ κύριοι! Ούτως ή άλλως είναι ευκαιρία να δοκιμάσω και πιο κλειστά συστήματα γιατί σχετικά πρόσφατα έμαθα να παίζω για να παίρνω αποτέλεσμα και όχι "γιούρια όλοι μπροστά μεγαλέξανδροί μου!" Βλέπετε είχα συνηθίσει στις επιθετικογενείς ομάδες μεγάλης εμβελείας. Οι υπόλοιπες στις οποιες είχα πάει (κάτι 6η Αγγλίας κλπ) ήταν πιο πολύ για να περνάει η ώρα, ομάδες ανεπίδεκτες συστημάτων.

Και επισης.Μην κατεβασετε το φακελο το οποιο θα σας ενεργοποιησει την huge database.Δημιουργει προβλημα στους regen παιχτες.Για αυτο και επελεξε η SI να το βγαλει φετος.

Σωστός.

dokimase na paikseis me 3 kentrikous amuntikous pisw, 2 plagious,

2 h' 3 amuntika xaf, 1 meso,1 epiteliko kai enan epi8etiko

ousiastika,5-3-1-1

kai baltous na paizoun me argo ru8mo, na kratane mpala kai short passes!

Etsi katafera me thn AEK na nikhsw th real mesa sthn ispania kai th giouve (sto proigoumeno fm) mes sthn italia.

den kserw giati, alla me auto to susthma panta nikaga...

egw akomi auto de to dokimasa.

alla apo fmgreece eida auto

"Για τους έχοντες όμως αμφιβολίες και φόβους μήπως όντως κάτι πάει στραβά στο regen system ή σε κάτι άλλο, υπάρχει το DDT αρχείο που δημιούργησε ο Fabrice Leclercq που σου δίνει τη δυνατότητα παραμονής 600+ γνωστών ομάδων από όλο το κόσμο (90+ World Rep). Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:

http://www.fmgreece.gr/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=329"

nzeppos τελικά δούλεψε όπως τα είχα βάλει κι εγώ. Ξεχωριστά σε υποφακέλους με ονομασία gre απλά δούλεψε με το δεύτερο load γι'αυτό είχα την απορία. Ευχαριστώ πάντως

Ε, η ομοιογένεια πάντα ήταν χαρακτηριστικό στοιχείο του manager, ομάδα καινούρια που δεν έχει δέσει δεν είναι για πουθενά, περιμένει κάτι καλό μόνο από μεμονωμένες ενέργειες καλών παικτών. Πόσες φορές δεν έτυχε να φέρετε 3-4 παικταράδες μέσα σε ένα καλοκαίρι και να λέτε "Φέτος θα κάνω υπερομάδα, θα είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία μας!". Ε, τελευταία φορά που το είπα αυτό, Μάρτη μήνα με σούταραν! Ούτε τη χρονιά δεν έβγαλα. Γιατί καλοί παίκτες δεν σημαίνει πάντα και καλό σύνολο.

Ελπίζω στο φετινό manager να παίζει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο η χημεία της ομάδας.

Βασικα εγω το αλαξα φετος τελειως το συστημα.Απο 4-4-2 παιζω 4-2-3-1(στυλ Μπαρτσα περισυ).Τωρα αυτο με την ομοιογενεια δε πολυμετραει που λες για το περσινο αν ειχες καλο συστημα.2η χρονα στον ΟΣΦΠ εχοντας πουλησει παρταλια επαιζα με 4-4-2 και καταφερα να φτασω τελικο CL(καταραμενη Μπαγερν).Καλα για πρωταθλημα κυπελο ουτε λογος ετσι.

babacan volkan(GK)

fabio santos(DL)

Patsa(DR)

Vallas(DC)

Paletta(DC)

Ingrao(ML)

Carlos Magno(MR)

Iero(MC)

arouca(MC)

Castillo(SC)

Kisliy(SC)

Επισης στο φετινο FM εχει εναμ ικρο προβληματακι η προπονηση μιας και στο 30% των περιπτωσεων ακομα και αν σε επιμερους τομεις εχω intencive και 5 αστερια δεν υπαρχει ανοδος στατιστικων...εκνευριστικα εκνευριστικο στοχειο.Φανταζομαι οτι θα το φτιαξουνε

Γενικα ειναι καλο το φετινο μανατζερ.Λιγο πιο δυσκολο ομως για αυτους που θα το ξεκινησουνε πρωτη φορα φετος μιας και εχει πολλες επιλογες και μπορεις να τρελαθεις.Επιτελους παντως τα στατιστικα σου σαν manager δε φτανουνε σε 3 χρονιες το 20.Εχει και καποια μικρο Bug(κλασικη SI στρατιγικη για τις κοπιες)στο gameplay και στο σκαουτινγκ οπως και στο θεμα media(καθε μερα με ρωτανε για 300 παιχτες που εχω στη shortlist)αλλα ειναι απο τα πιο αληθοφανη

Το πιο εκνευριστικο για μενα που το παιζω με κολπα την πρωτη φορα ειναι οτι ενω εχω παρει απο το εντιτορ το τζεραρντ και πηρα το τσου λου του εκανε προταση η μιλαν 22 εκατομυρια ευρω και τον εδωσε με τη μια ο Κωκκαλης.

Ρε μπαρμπα με ρωτας εμενα τι θα κανω στο κεντρο τωρα που το ρεπιουτεισον ειναι για τα μπαζα και δε θα ερχετε κανεις?τι να τα κανω τα λεφτα?

Paidia ekana check for update mesa apo to game kai deite ti ebgale sto site

New version availableWe've detected that a newer version is available from the Sports Interactive website.

However, we are unable to find the download in our database currently. Please try later!

Mono se mena to leei?

Έχω να ασχοληθώ από την εποχή του CM 04 και εχθές έβαλα το FM 2007 για πρωτη φορά.

Στη θέση όπου θα έπρεπε να βλέπω την φωτογραφία του παίκτη δεν μου δείχνει τίποτε, μόνο μία μεύρη σκιά. Τι συμβαίνει;

Το μήνυμα που βγάζει για το update το έχει από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού, μην ανησυχείτε, δεν σημαίνει τίποτα. Όταν με το καλό βγει το πρώτο patch θα βουήξει ο τόπος.

Τελικά επιβεβαίωσα ότι φέτος δεν μπορούμε να έχουμε πολλές φωτογραφίες σε ένα id, υπάρχει ακριβής αντιστοίχιση ένα προς ένα. Οι developers είπαν ότι ίσως το αλλάξουν στο μέλλον με κάποιο patch (αν το ζητήσει αρκετός κόσμος) αλλά δεν υπόσχονται τίποτα. Κρίμα...

Το πιο εκνευριστικο για μενα που το παιζω με κολπα την πρωτη φορα ειναι οτι ενω εχω παρει απο το εντιτορ το τζεραρντ και πηρα το τσου λου του εκανε προταση η μιλαν 22 εκατομυρια ευρω και τον εδωσε με τη μια ο Κωκκαλης.

Ρε μπαρμπα με ρωτας εμενα τι θα κανω στο κεντρο τωρα που το ρεπιουτεισον ειναι για τα μπαζα και δε θα ερχετε κανεις?τι να τα κανω τα λεφτα?

XAAXaxaxaxaxaxaxaxAXaxAXAXAXaxAXAXXAaxxaaXXa

:lol: :lol: :lol: :lol:

Egrapses!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...